Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@07:52:12 GMT

تاریخ شفاهی مرکز مازندران ثبت و کتابت شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۲۵۴۹

تاریخ شفاهی مرکز مازندران ثبت و کتابت شود

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به وجود مشاهیر و بزرگان متعدد در ساری، گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری ساری به دنبال ثبت و کتابت تاریخ شفاهی ساری باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله نورالله طبرسی ظهر امروز در دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی دوره پنجم شهر ساری با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، اظهار داشت: امیدواریم اربعین امسال با شکوه تر از سال‌های گذشته در کربلای معلا برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دنیای استکباری برای نفوذ در فرهنگ و جامعیت کشورهای اسلامی سرمایه‌گذاری کرده و با رسوخ در شبکه‌های مجازی اقداماتی صورت داده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه استعمار به دنبال استحاله فرهنگی در ایران اسلامی است، تصریح کرد: فضای مجازی امروز مملو از هرزنامه و اخبار دروغین ناشی از ضد اسلامیت شده است.

طبرسی با بیان اینکه دنیا می‌خواهد با ابزارهای نوین ارتباطی، افکار جوان ایرانی را سست و ناهمگون کند، افزود: نقش نهادهای فرهنگی دولتی و غیردولتی در مقابله با این ناهنجاری‌های امری ضروری و ممکن است.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران یک انقلابی فرهنگی بوده و شالوده آن اسلامیت و جمهوریت بوده است، گفت: انقلاب اسلامی ایران بر قرآن، سنت، ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت بوده و بر این اساس دشمن قصد تخریب و دوری فکر جوان ایرانی از این ارزش‌های ناب دینی، عاشورایی و حسینی است.

طبرسی با بیان اینکه فعالیت شوراهای اسلامی شهر و روستا در سالهای اخیر در حوزه فرهنگی سامان یافته تر شده است، تصریح کرد: شورا و شهرداری نباید صرفا در حوزه عمرانی و زیربنایی ورود پیدا کند بلکه باید این دو فعالیت زیربنایی و فرهنگی به صورت توامان برای مردم اجرایی شود.

امام جمعه ساری با اشاره به اهتمام مفید مهدی عبوری شهردار ساری در ایجاد برنامه‌های متعدد فرهنگی و نصب المان‌های مذهبی جهت ارتقا معنوی شهر ساری، افزود: شورای اسلامی شهر و شهرداری ساری پیشتاز اجرای برنامه‌های فاخر دینی و فرهنگی بین شهرها و روستاهای استان باشد.

طبرسی با بیان اینکه شوراها در ایجاد مراکز درمانی برای فقرا و نیازمندان باید اقدام کنند، تصریح کرد: شهرداری ساری بتواند در این زمینه پیشتازی کند دارای ثواب موثر دنیوی و اخروی چندانی خواهد شد.

وی با اعلام اینکه توجه به فرهنگ، آداب و رسوم و مشاهیر منطقه و شهر از سوی شوراهای اسلامی واکاوی و بررسی شود، افزود: شورای اسلامی شهر ساری نسبت به تهیه تاریخ شفاهی مرکز مازندران که حاوی معرفی نخبگان، نام آوران، مشاهیر، علما و بزرگان ساری از ابتدا تاکنون بوده اقدام کند.

طبرسی با بیان اینکه شهر ساری پس از آمل دومین شهری بوده که حکومت شیعی و علوی در آنجا تشکیل شده است، تصریح کرد: باید از این داشته‌های فرهنگی در جهت تقویت فعالیت‌های اجتماعی و ارزشی در شهر و دیار خود تلاش کنیم.

کورورش یوسفی ساداتی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ساری نیز با اشاره به اشاره به تشکیل نخستین مجمع مشورتی اعضای کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهرهای مازندران در سال 92، تصریح کرد: در تلاش هستیم دومین اجلاس فوق را با مدیریت نماینده ولی فقیه در مازندران آذر ماه امسال در شهر ساری برنامه‌ریزی کنیم.

وی با بیان اینکه اشتراکات فرهنگی فراوانی بین مردمان شهرهای استان وجود دارد، گفت: نظام‌نامه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی شهرهای مازندران طراحی و پس از نظر نهایی نماینده ولی فقیه در مازندران اجرایی خواهد شد.

این عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه ایجاد سراهای تداوم در محلات ساری نقشی اثرگذار در شناسایی خرده فرهنگ‌ها و آسیب‌های اجتماعی داشته است، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم برای تعالی فرهنگی و اجتماعی در شهر و استان خود موفق عمل کنیم.

انتهای پیام/

R41358/P1486/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • جایگزینی بیش از ۲ کیلومتر نیوجرسی جای گاردریل در جاده‌های مازندران