Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@10:56:07 GMT

ضرورت راه‌اندازی انجمن صنفی خبرنگاری دانشجویی

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۳۸۳۵

ضرورت راه‌اندازی انجمن صنفی خبرنگاری دانشجویی

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان، راه اندازی انجمن صنفی خبرنگاری دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی را یک ضرورت برای رفع دغدغه‌های این قشر و ارتقای سطح کمی و کیفی نشریه‌های دانشجویی عنوان کرد.

محمدامین ایمانجانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: فضای رسانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی قریب به چهار ماه است که با تحول رو به رو شده و هم از لحاظ نیروی انسانی و هم از نظر محتوا و رویکرد، تغییرات قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در فضای رسانه‌ای کشور دو هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تعریف شده است و در رسانه‌ای که می‌خواهد در تراز انقلاب اسلامی باشد، قطعا وظیفه بصیرت افزایی اضافه می‌شود.

ایمانجانی با بیان اینکه روزنامه فرهیختگان در دوره جدید مدیریتی، برای رسیدن به اهداف مطلوب و ارتقای سطح جایگاه در فضای رسانه‌ای کشور، برنامه‌ریزی دقیقی انجام داده و بازه زمانی در نظر گرفته است، تصریح کرد: با توجه به تغییر و تحول در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، فضای رسانه‌ها و نشریه‌های این دانشگاه باید به سمت غنی‌تر کردن محتوا پیش برود و برای رسیدن به این منظور، یک طرح عملیاتی منظم و مدون لازم است.

مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان ادامه داد: اگر می‌خواهیم رسانه اسیر روزمرگی نشود باید در راستای یک ماموریت مشخص، محور مشخص و هدف مشخص گام برداریم. در حال حاضر با توجه به رقابت جدی فضای مجازی با رسانه‌های کاغذی، باید به تعامل دو سویه با مخاطب بیش از پیش توجه جدی و از این موضوع مهم غافل نشد.

او با یادآوری حساسیت کار روزنامه‌نگاری، اذعان کرد: با وجود سیل روزافزون رسانه‌های سایبری باید تاکید کرد که روزنامه‌نگاری سنتی، همچنان اهمیت و ویژگی‌های خاص خود را دارد، چرا که روزنامه کاغذی، یک سند مکتوب و ماندگار است.

او در بخش دیگری از سخنانش، راه‌اندازی انجمن صنفی خبرنگاری دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی را یک ضرورت برای رفع دغدغه‌های این قشر و ارتقای سطح کمی و کیفی نشریه‌های دانشجویی عنوان و اضافه کرد: در صورت تاسیس چنین انجمنی، می‌توان نسبت به پرورش دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های رسانه‌ای و جذب آنان در رسانه‌های دانشگاه اقدام کرد.

ایمانجانی با اشاره به دومین جشنواره سراسری نشریه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که قرار است اختتامیه آن، اواخر آذر امسال در واحد شهرقدس برگزار شود، توضیح داد: فضای دانشگاه، پرنشاط بوده و هست و البته برگزاری چنین جشنواره و رقابتی می‌تواند بر هیجان و شور و نشاط دانشجویی بیافزاید.

گفت‌وگو از بهروز آرمان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است