Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان از تصویب مبلغ 1.5 میلیارد دلار توسط مجلس به منظور توسعه اشتغال‌زایی روستاها خبر داد .

به گزارش ایلنا از رشت،  مصطفی سالاری  پس از بازدید از موزه میراث روستایی گیلان در نشست با جمعی از مدیران و دست اندرکاران احداث موزه میراث روستایی، این موزه را الگویی مناسب برای سایر روستاهای استان و برنامه‌ریزان عنوان کرد افزود: این موزه می‌تواند الگویی مناسب برای ساخت واحدهای بوم‌گردی با بهره گیری از معماری ومصالح سنتی و همچنین زیرساخت‌های مورد نیاز برای درآمدزایی گردشگری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در بحث بوم‌گردی روستایی برنامه گسترده‌ای را آغاز کرده‌ایم، افزود: باید از اقلیم‌های مختلف استان، الگوها را استخراج و بهره بگیریم و موزه میراث روستایی بدلیل انجام مطالعات گسترده در این بخش بسیار می‌توانند کمک کننده باشد.

استاندار گیلان با اشاره به تنوع معماری سنتی در موزه میراث روستایی با بیان اینکه در این موزه خانه‌های روستایی مربوط به دهه و حتی صده‌های گذشته بازسازی و بعضاً همان خانه را به این موزه انتقال داده‌اند افزود: با استفاده از این روش و تنوع و زیبایی‌هایی که شاهد آن هستیم می‌توانیم بازسازی در روستاهای استان را انجام دهیم.

استاندار گیلان میراث روستایی را شامل مباحث ملموس و غیر ملموس دانست و افزود: فرهنگ، آداب و سنت از جمله میراث غیرملموسی به شمار می‌رود که در این موزه در مناسبت‌های مختلف به خوبی از این میراث هم بهره گرفته شده است.

وی میراث غیرملموس را کمک کننده برای زنده ماندن تاریخ و هویت در یاد و ذهن مردم دانست و افزود: با تحقق این مهم شاهد جذب گردشگر، درآمدزایی و اشتغال خواهیم بود.

سالاری با بیان اینکه موزه میراث روستایی در هر 2 بخش میراث ملموس و غیرملموس می‌تواند الگویی مناسب برای دیگر روستاهای استان باشد ، بر ضرورت بهره گیری هر چه بیشتر از این ظرفیت تاکید کرد .

وی افزود: انشاء ا... در روستاها بتوانیم ضمن حفظ ساختار و هویت روستایی، با توسعه گردشگری و درآمدزایی،  پذیرای میهمانانی باشیم که تمایل دارند در دل طبیعت از معماری سنتی و فرهنگ روستا بیشتر بهره‌مند شوند.

استاندار گیلان از تصویب مبلغ 1.5 میلیارد دلار توسط مجلس به منظور توسعه اشتغال‌زایی روستاها خبر داد و افزود: باتوجه به لایحه دولت و مصوبه مجلس شورای اسلامی اعتباری بالغ بر 1.5 میلیارد دلار از محل صندوق ذخیره ارزی به منظور توسعه اشتغالزایی روستاهای کشور اختصاص یافته است.

وی ابراز امیدواری کرد : سهم گیلان از این مبلغ باتوجه به جمعیت آن انشاء ا... سهم خوبی خواهد بود.

وی اختصاص این مبلغ را ظرفیت قابل توجهی برای توسعه مشاغل روستایی دانست و افزود :  این تسهیلات با نرخ سود تک رقمی به متقاضیان تعلق خواهد گرفت.

 سالاری با بیان اینکه درصدد هستیم تا بخش عمده‌ای از این تسهیلات را در بخش بوم‌گردی استان اختصاص دهیم افزود: از دستگاه‌های متولی و صاحبان فکر و اندیشه در این بخش کمک خواهیم گرفت تا بتوانیم طراحی‌های تیپ را برای احداث واحدهای بوم‌گردی به متقاضیان ارائه و با روان سازی تسهیلات در این بخش انشاء ا... تحول اساسی در حوزه بوم‌گردی روستایی استان شاهد باشیم .

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • پیدا و پنهان پول پاشی آمریکا برای مثلث نیابتی