Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در حالی حکم به محرومیت دو ماهه یک بازیکن فوتسال داده که چندی پیش دقیقاً در وضعیت مشابه دو بازیکن سرخابی را تبرئه کرده بود.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال حدود دو هفته پیش و دقیقاً چهار روز قبل از برگزاری دربی 85، دو بازیکن سرخابی را به دلیل مصرف قلیان محروم کرد و اعلام شد این دو بازیکن حق بازی در دربی را نخواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله پس از منتشر شدن این خبر، اظهار نظرهای مختلفی از سوی پیشکسوتان و اهالی فوتبال مطرح شد که در نهایت حکم این دو بازیکن به حالت تعلیق درآمد. اکنون اما تقریبا شرایط مشابهی برای افشین کاظمی ملی‌پوش فوتسال کشورمان پیش آمده و این بازیکن که سال گذشته به دلیل استفاده از مواد نیروزا یک سال محروم شده بود، حالا به دلیل مصرف قلیان نیز دو ماه بر محرومیتش اضافه شده است.

کاظمی سال گذشته و پس از مثبت اعلام شدن آزمایش دوپینگش، در دفاع از خود اعلام کرد این ماده ممنوعه از طریق قلیان وارد بدن او شده و حالا کمیته اخلاق پس از یک سال و در فاصله یک ماه مانده تا پایان محرومیت این بازیکن، دوباره کاظمی را به دلیل همین صحبت‌ها و اقرار به استفاده از قلیان، دو ماه محروم کرده است.

حال سوالی که از کمیته اخلاق می‌شود پرسید این است که چطور در وضعیت مشابه برای بازیکنان تیم‌های پُر طرفدار سرخابی هیچ حکمی داده نشد و فقط با یک تذکر همه چیز حل شد اما برای ملی‌پوش فوتسال کشورمان دو ماه محرومیت صادر شده است؟ به طور حتم یکی از دلایل به وجود آمدن این شائبه‌ها، عدم شفافیت کمیته اخلاق در مورد حکم‌های صادره است.

اینکه مصرف قلیان یک کار ناپسند است، شکی نیست، اما هم‌اکنون قلیان در سراسر کشور به صورت کاملاً علنی و در ملأعام استفاده می‌شود و باید کمیته اخلاق به صراحت در این باره شفاف‌سازی کند. همین حکم‌های ضد و نقیض و برخوردهای دو گانه باعث شده تا این بحث پیش بیاید که کمیته اخلاق با آبروی افراد بازی می‌کند. با فرض بر اینکه دلیل محرومیت این بازیکن الگو بودن ورزشکاران است، قطعاً بازیکنان تیم‌های سرخابی معروف‌تر و شناخت‌‌ شده‌تر از یک بازیکن فوتسال هستند ضمن اینکه هیچ عکس یا فیلمی نیز از افشین کاظمی منتشر نشده است.

نکته دیگر اینکه کمیته اخلاق رویه‌ای در پیش گرفته و این باور در ذهن بسیاری از افراد به وجود آمده که این کمیته به مسائل جزیی‌تر بیش از مسائلی مانند فساد اهمیت می‌دهد. این موضوع نیز نشات گرفته از عدم اطلاع‌رسانی مناسب و شفاف نبودن کارهاست.

انتهای پیام/

R1414/P1015135/S3,27/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبالیست لیگ‌برتری که در ۷سال فقط یک‌دقیقه بازی و تمدید کرده! / چرا هیچ سرمربی و مدیرعاملی جرات حذف او را ندارد؟ / آقای تاج، فساد واضح همین است

فوتبال ایران سال‌های سال است که شعار مبارزه با فساد سر می‌دهد اما در عمل تنها برخی شعارها شنیده می‌شود و اثری از معرفی مصداق و فرد فاسد نیست.

به گزارش تابناک ورزشی؛ طبیعی است که فساد در فوتبال بیش از هر فدراسیون دیگری رخنه کرده باشد، چراکه در آن پول زیادی وارد می‌شود و تعداد صفر قراردادهای منعقدشده در فوتبال تفاوت اساسی به رشته‌های ورزشی دیگر دارد. هر وقت رسانه، کارشناس یا افشاگری در فوتبال از فساد دم زده، مدیران فدراسیون‌ فوتبال در مقام دفاع، خواهان شواهد و مدارک شده‌اند و برای کشف آن هیچ زحمتی به خود راه نداده‌اند. 

کمیته های قضایی متعدد فوتبال از انضباطی گرفته تا کمیته اخلاق، به خصوص همین کمیته اخلاق، بدون ذکر نام و حتی گاهی اوقات بدون اعلام حکم صادره، به صورت پنهانی و در خفا برخی را محروم و گروهی را تبرئه می‌کنند.

بیشتر آنهایی که بدون اطلاع‌رسانی محروم می‌شوند هم با اعتراض به کمیته استیناف، حکم رد یا عفو می‌گیرند و در نهایت آب از آب تکان نمی‌خورد.

به طور مثال؛ در یک مورد عجیب بازیکنی در باشگاه دولتی فولاد خوزستان؛ هفت فصل است که در لیست حضور دارد اما فقط ۱۶ دقیقه بازی رسمی کرده که از همین مقدار ناچیز هم تنها یک دقیقه در لیگ برتر بوده است!!

برخی سایت‌ها با انتشار این مطلب پرسیده‌اند؛ راز بقای این بازیکن ۳۱ساله و گمنام در فوتبال چیست؟ پاسخ البته روشن است...

آیا اگر این تیم، خصوصی بود، مدیرعامل آن جرات داشت یک بازیکن آماتور فوتبال را بدون صلاحیت و کاربرد، هفت سال نگه دارد و قراردادش را تمدید نماید؟! این نا بازیکن ، فامیل و وابسته چه مقام و منصبی است که کسی جرات ندارد کنارش بگذارد؟ این چه ورزشکاری است که طی اینهمه سال نتوانسته حداقل کمی سطح فنی‌اش را در تمرینات بالا بکشد و برای دقایقی هم که شده، به زمین برود تا چنین آبروریزی رخ نداد!

چنین ورزشکار بی‌استعدادی، چگونه جای استعدادهای ناب فوتبال جنوب را اشغال کرده و تا کی می‌خواهد یک سهمیه بزرگسال را بسوزاند؟

پشت او کیست که هر مربی و مدیرعاملی می‌آید نمی‌تواند تکانش بدهد و همه مجبورند تحملش کنند؟ او کیست که با تغییر دولت ها و مدیران استانی و کشوری، محکم سرجایش هست؟ او تا حالا چقدر پول بابت قراردادهایش از این تیم متصل به بودجه دولتی گرفته است؟ 

بگذارید اسمش را بدون تعارف بگوییم؛ نام او ابراهیم سلجوقی است و از سال 1395 و در دوره مربیگری سیروس پورموسوی مربی کنونی استقلال خوزستان، به فولاد پیوست.

بازیکنی ۳۱ ساله که هفت فصل متوالی در لیست باشگاه خوزستانی بوده، اما آمار بازی بسیار بسیار کمی دارد و نگه‌داشتن او اصلا طبیعی نیست. جرات می‌خواهد که چنین مورد واضحی را جلوی چشم انبوه رسانه‌ها مرتکب شوند و فکر کنند کسی نمی‌بیند.

در سایت باشگاه فولاد خوزستان، آمار بازی این بازیکن ۱۶ دقیقه عنوان شده و در لیگ برتر فصل 1400-1399 یک دقیقه و در جام حذفی فصل 01-1400 به مدت ۱۵ دقیقه برای این بازیکن آمار بازی به ثبت رسیده است. او دو سال است بازی رسمی نکرده اما هنوز هست!

در حالی که سایت باشگاه فولاد پست این بازیکن را مهاجم عنوان کرده، ولی وی در یکی از مصاحبه‌هایش پست خود را مدافع اعلام کرده است. جالب است که مصاحبه هم کرده و چنین اعتماد به نفسی هم داشته!

این موارد در حالی رخ می‌دهد که در فصول گذشته بارها دیده شده که بازیکنان بزرگ فولاد به دلیل پُر بودن لیست و جایگزینی بازیکنان جدید با قلم قرمز مربیان این تیم روبه‌رو شدند، اما در مورد سلجوقی اوضاع متفاوت است.

باید گفت مشکل امروز فوتبال ایران همین جزئیات و ناعدالتی در سطوح باشگاهی و آکادمی ها است که فساد در آن فراگیر شده و هر فردی با پول و رابطه می‌تواند فرزند خود را به درجات بالاتر برساند و او را آنجا حفظ کند، بدون آنکه حق او باشد. 

عمر حرفه‌ای در رشته فوتبال همین یک دهه است و بازیکنی نظیر سلجوقی، که معلوم نیست در تمرینات حاضر می‌شده یا خیر؟ حالا به سال‌های پایانی گشت و گذار خود در فوتبال نزدیک شده و اگر رضایت بدهد، نوبت به بقیه سفارشی‌ها برسد.

 

دیگر خبرها

  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!
  • فرجام‌خواهی بی‌ثمر استقلال؛ محرومیت حسینی بخشیده نمی‌شود!
  • چهار بازیکن به کمیته‌های انضباطی و فنی فدراسیون بسکتبال دعوت شدند
  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • محرومیت و جریمه نقدی کمیته انضباطی برای رحمان احمدی
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز
  • تکلیف حضور هواداران در بازی پرسپولیس- آلومینیوم مشخص شد | توضیح در مورد حکم محرومیت
  • فوتبالیست لیگ‌برتری که در ۷سال فقط یک‌دقیقه بازی و تمدید کرده! / چرا هیچ سرمربی و مدیرعاملی جرات حذف او را ندارد؟ / آقای تاج، فساد واضح همین است
  • اعتراض شدید به رای متفاوت دانیال اسماعیلی‌فر/ پرسپولیسی‌ها سند رو کردند!