Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر ارتباطات دولتی قطر با تکذیب اتهامات مطرح شده علیه کشورش مبنی بر حمایت از تروریسم تاکید کرد، دوحه نه از نزدیک و نه از دور از تروریسم حمایت نمی‌کند.
به گزارش ایسنا، سیف بن احمد بن سیف آل ثانی، مدیر دفتر ارتباطات دولتی قطر در مصاحبه‌ای با روزنامه "ال پایس" چاپ اسپانیا که خبرگزاری رسمی قطر (قنا) آن را باز نشر داد، ضمن تکذیب اتهامات مطرح شده علیه کشورش مبنی بر حمایت از تروریسم، کشورهای تحریم‌کننده را به آغاز انتشار اخبار دروغین علیه قطر متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منطقه خلیج فارس از پنجم ژوئن گذشته شاهد بحران بزرگی در پی قطع روابط دیپلماتیک چهار کشور عربی عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر و تحریم این کشور به بهانه حمایت دوحه از تروریسم بوده است.
دوحه تمامی اتهامات مطرح شده را تکذیب کرده و آن را افتراء و دروغ با هدف سلب حاکمیت ملی قطر دانست.
بن سیف آل ثانی گفت: این کشورها در توئیتر و سایت‌های اینترنتی که آنها را اداره می‌کنند، از ارتش‌هایی برای انتشار اخبار دروغین علیه قطر کمک می‌گیرند.
این مسئول قطری در ادامه اخبار دروغینی که کشورهای تحریم کننده درباره مشکلات اقتصادی قطر منتشر می‌کنند را محکوم کرده و گفت: آنها شیوه کار اقتصادی در قطر را عنوان نکرده و یا احتمالا درک نمی‌کنند.
وی تاکید کرد: دوحه از انعطاف اقتصادی لازم برای بررسی دیگر منابع جهت واردات کالاها برخوردار است.
بن سیف آل ثانی افزود: دوحه پیش از این مشتری شرکت‌های این کشورها بود و کالاهای آنها را خریداری می‌کرد، به این ترتیب طرفی که زیان کرده این شرکت‌ها هستند که مشتری مهمی را از دست دادند.
دلیل بحران منطقه خلیج فارس
این مسئول قطری در ادامه دلیل بحران منطقه خلیج فارس را اختلاف نظرها دانست و گفت: دوحه در برخی موضوعات نظری متفاوت با رویکردها و نظرات کشورهای تحریم‌کننده داشت، از جمله این اختلاف نظرها می‌توان به انقلاب‌های بهار عربی و موضعگیری‌های منطقه‌ای مختلف دیگر اشاره کرد.
وی افزود: ما از مردم کشورهایی که شاهد بهار عربی بودند حمایت کردیم اما به نظر می‌رسد که کشورهای تحریم‌کننده حامی طرف مقابل (یعنی حکومت این کشورها) بودند و این مشکل ما نیست و ما انتخاب خود را به دیگران تحمیل نمی‌کنیم.
این مسئول قطری ادامه داد: هدف از این محاصره بسیار روشن بوده و آن سرکوب استقلال سیاست خارجه دولت قطر است، کشورهای تحریم‌کننده می‌خواهند استقلال و حاکمیت ملی قطر را سلب کرده و رسانه‌های آزاد را تعطیل کنند و علت آن هم وجود اختلاف نظر میان دو طرف بحران است.
شبکه الجزیره
آل ثانی در ادامه این مصاحبه درباره خواست کشورهای تحریم کننده برای تعطیلی شبکه الجزیره نیز اظهار داشت: ‌این اولین باری نیست که آنها خواستار تعطیلی شبکه الجزیره می‌شوند و همینطور آخرین بار نیز نخواهد بود، آنها با طرح این درخواست و دیگر درخواست‌های بچه‌گانه خودشان و شورای همکاری خلیج فارس را به دردسر می‌اندازند.
وی تاکید کرد: دوحه معتقد است گفتگوی سیاسی و میانجیگری تنها راه برای حل اختلاف نظرهاست نه جنگ و درگیری، و این نظر دوحه از روز اول آغاز بحران  بوده است.
آل ثانی افزود:‌ گفتگو تنها راه برای تحقق پیشرفتی مثبت در راستای منافع مردم تمامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و برقراری ثبات در منطقه نیز هست.
حمایت از اخوان المسلمین مصر
مدیر دفتر ارتباطات دولتی قطر درباره اتهامات مطرح شده از سوی قاهره مبنی بر حمایت دوحه از اخوان المسلمین با اشاره به حضور نزدیک به ۲۰۰ هزار مصری در قطر و برخورد محترمانه با آنها همانند اتباع سایر کشورها گفت: برخی می‌گویند ما از اخوان المسلمین حمایت می‌کنیم اما هرگز از آنها حمایت نکردیم بلکه ما از مردم مصر حمایت کردیم.
یمن
آل ثانی درباره شرایط فعلی یمن با اشاره به نگرانی دوحه نسبت به شرایط انسانی در یمن، بر لزوم توجه همه کشورها و طرف‌های مسئول نسبت به وخامت شرایط بهداشتی و غذایی در این کشور تاکید کرد و گفت: قطر در همان هفته‌های اول آغاز بحران از ائتلاف عربی به درخواست خود ائتلاف خارج شد.
وی افزود: مشارکت قطر در بحران یمن در مرزهای عربستان و با هدف حمایت از هدف اصلی این عملیات بود.
این مسئول قطری تصریح کرد: مشارکت قطر در این ائتلاف بنا بر درخواست شورای همکاری خلیج فارس و با توجه به تهدیدات نیروهای وابسته انصارالله علیه کشورهای عضو این شورا صورت گرفت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

در متن این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهاد‌های آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی.

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیرو‌های عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes):مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه.

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهاد‌های فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهاد‌های جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • تحولات جهانی به سود ایران است