Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در تابستان به عدد ٢٦٥,٣٦ رسید که ٥.٨٨درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و ١٠.٢٩درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) افزایش داشت.

به گزارش اقتصاد آنلاین، مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشورتابستان ١٣٩٦(١٠٠=١٣٩٠) را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ٢٦٥,٣٦ رسید که ٥.٨٨ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و ١٠.٢٩ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ و گروه تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٥.٢١ و ٨.٣ درصدی ، افزایش ٥.٨٨ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­اند. همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٥.٤٧ و ٢٧.٩١ درصد افزایش، موجب افزایش ١٠.٢٩ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده­‌اند.

تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٥، معادل ١٨.١٧ درصد (تورم سالانه) بوده است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان سال ١٣٩٦ نشان می­دهد که بیشتر استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهارمحال وبختیاری با ٣٦,٧٢ درصد می باشد. استان همدان با کاهش ٦.٦٦ درصد نسبت به فصل مشابه  سال قبل بیشترین کاهش را داشته است. به علاوه استان های قم و کرمان به ترتیب با ١٩.١٢ درصد افزایش و ٦.٧٤ درصد کاهش به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده اند

شاخص گروه­‌های اصلی

 مرغ

در تابستان ١٣٩٦ شاخص گروه مرغ به ٢٩٥,٨٤ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٥.٢١ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥.٤٧ درصد قبل افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٨.٨١، ٤.٢٨ و ١٠.٣٣ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­اند. همچنین پولت و مرغ گوشتی به ترتیب ٤.٩١ و ٨.٧٧ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته اند. دیگر قلم گروه، جوجه یک روزه ٧.٢٦ درصد نسبت به فصل قبل کاهش یافته است.

تخم مرغ

در تابستان ١٣٩٦ شاخص گروه تخم مرغ به ١٩٤,٢ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٨.٣ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٧.٩١ درصد افزایش داشته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ٦.٠٩ و ١٠.٨٢ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣١.٣٨ و ٢٤.٣ درصد افزایش داشته است. 

سایر

این گروه شامل کود می­باشد، در تابستان ١٣٩٦ شاخص کود به ٨٦٨,٤٧ واحد رسیده که به ترتیب ١.٨٣ و ١.٨٥ درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان

به گزارش همشهری آنلاین، در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت‌شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت‌شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند. به عبارتی، تعداد مردان فوت‌شده ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت‌شده ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 847441 منبع: مهر برچسب‌ها مردان ثبت احوال خبر مهم زنان

دیگر خبرها

  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان