Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:11:23 GMT

سد مخمل‌کوه تنها 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۴۴۸۸

سد مخمل‌کوه تنها 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

نماینده خرم‌آباد و دوره چگنی در مجلس بر تسریع در روند اجرای طرحهای توسعه‌ی اقتصادی و عمرانی لرستان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد بیرانوندی در جلسه‌ مجمع نمایندگان استان اظهار کرد: مجلس اعتبارات خوبی به روستاها داده و همچنین صندوق توسعه‌ ملی نیز اعتبارات خوبی دارد که ما باید مطالبات درباره‌ توسعه‌ی استان را براساس برنامه‌ریزی روی این‌گونه موارد بیشتر از گذشته پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان اضافه کرد: باید در ساخت آزادراه خرم‌آباد به بروجرد با استفاده از پیمانکاران قوی استفاده کرد. متأسفانه نمی‌دانیم چه زمانی قرار است آزادراه خرم‌آباد به بروجرد به اتمام و بهره‌برداری برسد!

بیرانوند ادامه داد: راه و ریل دو ابزار مهم زیرساختی برای جذب سرمایه‌گذاران هستند و توقع ما به ‌عنوان نمایندگان مردم آن است که این‌گونه زیرساخت‌ها در استان به‌صورت جدی پیگیری شوند و کاستی‌ها رفع شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مشکل کندی ساخت سد مخمل‌کوه خرم‌آباد اشاره کرد و یادآور شد: سد مخمل‌کوه برای تأمین آب شرب (تجمیع و یکسان‌سازی‌ آب شرب) و تأمین آب برای صنایع خرم‌آباد از جمله کارخانه لاستیک‌سازی، باید سریع‌تر ساخته شود که متأسفانه تاکنون فقط بین 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی از جاده‌ی سپیددشت به‌عنوان جاده‌ی مرگ نام برد و خواستار شد مشکلات ایمنی این جاده برطرف شود که از مطالبات مردم است.
بیرانوندی خاطر نشان کرد: هنوز گام مهمی برای تکمیل ساخت سد زیبامحمد برداشته نشده است که این هم جای تأسف دارد. در سال گذشته هم متأسفانه مبلغ ناچیزی به آن اختصاص دادند.
نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع ایجاد پتروشیمی برای شهرستان چگنی فقط در حد یک شعار و یک عنوان باقی نماند و به این شهرستان توجه شود چرا که دوره چگنی دارای ظرفیت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری است و توقع آن است به مشکلاتش توجه شود و در بین اولویت‌های زیرساختی قرار گیرد. همچنین وعده دادند که شهرک صنعتی شماره چهار ساخته می‌شود ولی احداث نشد و توقع داریم این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد.

بیرانوندی همچنین با اشاره به وضعیت تیم فوتبال خیبر خواهان این شد که یک همت همگانی مدیریتی برای رفع مشکلات این تیم انجام شود.

نماینده خرم‌آباد و چگنی افزود: در زمینه‌ی گردشگری سال ‎ هاست شعار سر می‌دهیم و بسیاری از ظرفیت‌های گردشگری استان هنوز مشکلات اساسی زیرساختی دارند.

وی تصریح کرد: هنوز نتوانسته‌ایم طرح جامع برای رونق گردشگری در منطقه‌ی آبشار بیشه را اجرایی کنیم و هنوز جاده‌ی دسترسی به این ظرفیت مهم گردشگری، مشکلاتی دارد.

بیرانوندی با اشاره به محور جاده‌ای پل هرو به بیران‌شهر خاطرنشان کرد: تردد در این جاده زیاد و آمار مرگ و میر هم در آن بالا بوده و توقع مردم آن است مشکلات این جاده رفع شود. 

عکس خبر آرشیوی است
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر

فرماندار دیر جاده وفاق بین بنادر دیر و کنگان را یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری جنوب استان بوشهر دانست و گفت: ۱۰۳ میلیارد تومان تاکنون به این پروژه اعتبار تخصیص داده شده است. - اخبار استانها -

یونس باربرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر اظهار داشت: جاده وفاق در جنوب استان بوشهر یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری ساحلی است.

وی با بیان اینکه شهرستان دیر در عرصه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های مهمی است، اضافه کرد: یکی از قابلیت مهم شهرستان دیر در عرصه گردشگری ساحلی در جوار خلیج‌ فارس است.

فرماندار دیر جاده وفاق بین بنادر دیر و کنگان را یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری جنوب استان بوشهر دانست و بیان کرد: در راستای تکمیل طرح‌های راهسازی اعتبارات لازم به طرح جاده وفاق در جنوب استان بوشهر تخصیص یافته است که ضمن قدردانی از حمایت استاندار مبلغ 103 میلیارد تومان تاکنون به این پروژه اعتبار تخصیص داده است.

باربرز  ضمن قدردانی از مدیر عامل سازمان منطقه ویژه انرژی پارس گفت: از ناحیه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی پارس جنوبی مبلغ 23 میلیارد تومان به این طرح تخصیص یافته که امیدواریم با همکاری خوب شورای راهبردی شاهد تکمیل و بهره‌برداری این طرح در آینده نزدیک باشیم.

وی یکی از مزیت‌های مهم جاده وفاق را کاهش مسیر دیر به کنگان دانست و تصریح کرد: با تکمیل جاده وفاق مسیر 25 کیلومتری بنادر دیر و کنگان به 8 کیلومتر کاهش می‌یابد و نقش مهمی در خروج شهرستان دیر از بن بست دارد.

فرماندار دیر پروژه جاده وفاق را دروازه اتصال جنوب کشور از ساحل به مرکز استان بوشهر دانست و اظهار امیدواری کرد: مرحله نخست این پروژه در آینده نزدیک به طول حدود 4 کیلومتر افتتاح می‌شود.

باربرز  با بیان اینکه جاده وفاق از سمت بندر کنگان 3 کیلومتر آماده آسفالت است، گفت: از سمت شهرستان دیر نیز 1.1 کیلومتر آسفالت شده و 800 متر دیگر آماده آسفالت است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در خرم‌آباد
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • اتصال جاده گردشگری گلمکان به گلبهار
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند