Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@02:11:57 GMT

معجزه گیاهان دارویی در درمان سرفه

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۵۸۵۴

معجزه گیاهان دارویی در درمان سرفه

پول‌نیوز - نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد به ویژه در فصول سرد سال به آن دچار می‌شوند، سرفه است. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن‌ها تاثیر بسزایی در تسکین سرفه دارد.

عسل

مصرف یک قاشق غذاخوری عسل به همراه یک لیوان آب‌جوش، چای یا شیر در تسکین سرفه بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین می‌توان به مخلوط عسل و آب‌جوش یا عسل و چای نیز مقداری آب لیموترش تازه افزود.


نعناع

منتول موجود در نعناع گلو را تسکین می‌دهد، گرفتگی را رفع و مخاط گلو را نرم می‌کند.

طرز استفاده از نعناع

سه یا چهار قطره روغن نعناع را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب بریزید سپس حوله‌ای را روی سرتان بیندازید و بخار نعناع را تنفس کنید.

آویشن

در برخی از مطالعات نشان داده شده است که مخلوط عرق آویشن و گل پیچک در تسکین سرفه و درمان برونشیت خفیف موثر است.

طرز تهیه چای آویشن

۲ قاشق غذاخوری برگ آویشن خردشده را در یک فنجان آب جوش بریزید سپس سرپوشی را بر روی فنجان قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از صافی بگذرانید و بنوشید.

طرز مصرف آب‌نمک

یک پنجم قاشق چای‌خوری نمک را در ۲۳۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کنید و دهانتان را با استفاده از این محلول غرغره کنید.

به‌دانه

دانه‌های به را کمی در آب خیس کنید و پس از اینکه لعاب آن خارج شد، آن را میل کنید.
همچنین می‌توانید کمی دانه به را در آب جوش بریزید و آن را بجوشانید تا به صورت ژله‌ای دربیاید سپس آن را مصرف کنید.

پرسیاوشان

۳ قاشق غذاخوری برگ خشک پرسیاوشان را داخل یک لیتر آب‌جوش بریزید و اجازه دهید مدتی بجوشد. سپس آن را صاف کنید و مایع به دست آمده را بنوشید.

شلغم

شلغم در تسکین سرفه‌های خلط‌آور نقش موثری دارد. می‌توان شلغم پخته را به‌تن‌هایی یا مخلوط با سوپ مصرف کرد.

گل بابونه

نوشیدن دَم کرده گل بابونه با عسل موجب بهبود سرفه می‌شود.

سیر

سیر، گیاه بسیار موثری برای مبارزه با عفونت‌های تنفسی و سرفه‌های شدید است. می‌توان سیر را به صورت خام یا پخته مصرف کرد.

زنجبیل

چای زنجبیل، ضدالتهاب قوی است که درد گلو و سرفه را کاهش می‌دهد. در کشور چین، زنجبیل را همراه با عسل و پیازچه می‌جوشانند و آن را برای درمان سرفه مصرف می‌کنند.

نشاسته

مخلوط نشاسته با آب‌جوش برای تسکین سرفه‌های خشک مفید است. استفاده از این ترکیب سبب نرمی سینه نیز می‌شود.

دارچین

مصرف دمنوش چوب دارچین نیز سبب تسکین سرفه می‌شود.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی