Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، نشریه آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی نوشت: ایران دارای مجموعه‌ای از تسلیحات غیرمعمول در طول سال‌های گذشته از جمله جنگنده‌های F-14 مجهز به موشک‌های ساخت روسیه، زیردریایی‌های کوچک ساخت داخل و جت‌های دوره جنگ سرد است.

در ادامه این گزارش به طراحی و ساخت هواپیمای آبی "باور ۲" اشاره کرده که در اختیار نیروی دریایی سپاه پاسداران است و تاکید می کند که باور ۲ از نظر فنی از پیشرفته‌ترین هواپیماهای آبی در سال ۲۰۰۶ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هواپیما می تواند با ارتفاع بسیار کمی پرواز کند و در نتیجه از دید رادارها مخفی بماند. باور ۲ ضمن توانایی حرکت با سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت قابلیت حمل سلاح را دارد و شناسایی و گشت‌زنی از وظایف اصلی آن است. آنها مجهز به دوربین های دید در شب نیز هستند.

این گزارش می افزاید که هواپیماهای باور ۲ احتمالا با هدف حمله مستقیم به دشمن ساخته نشده بلکه هدف اصلی آن ایجاد توانایی برای ایران در بستن تنگه هرمز است. هم اکنون این هواپیماها در پایگاه دریایی بندرعباس و مجاورت تنگه هرمز قرار دارد. باور ۲ می‌تواند اطلاعات مربوط به هدف‌گیری کشتی‌های دشمن را جمع آوری کند و آن را در اختیار مرکز فرماندهی قرار دهد.

در شرایط وقوع جنگ در منطقه خلیج فارس هواپیماهای آبی ایران می توانند برای ناوگان این کشور بسیار مفید واقع شوند.

منبع: ایسنا

آمریکایی هواپیماهای آبی نیروی دریایی سپاه نشنال اینترست خلیج فارس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • رسوایی پدافندی هوایی اسرائیل رو شد
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت