Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@19:31:13 GMT

آمریکا در مساله برجام بی تعهدی می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۶۴۵۵

آمریکا در مساله برجام بی تعهدی می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم تودیع و معارفه استاندار مازندران با اشاره به اینکه در آن شرایط برجام با پیگیری و جدیت و با حمایت‌های رهبری و مجلس در آغاز دولت یازدهم صورت گرفت و موضوع ملی بود، گفت: در آن زمان کار برجام اقتضایی بود که باید همه پای کار بودند تا این مشکل رفع شود، هرچند آمریکایی‌ها پایبند نیستند و موضوعاتی را مطرح می‌کنند که بیشتر آبرو اعتبار خود را زیر سوال می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برجام توافقی بود که در شورای امنیت سازمان ملل نهایی شد و همه دنیا مقابل دوربین‌ها دیدند چه اتفاقی افتاد.

وزیر کشور گفت: آنچه باعث عقب‌ماندگی استان‌های کشور شده به برنامه‌ریزی بودجه‌ای قبل از انقلاب برمی‌گردد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه استان‌هایی مانند مازندران می‌توانند در سرمایه‌گذاری و به‌کارگیری امکانات جزو استان‌های جلودار باشد، افزود:مازندران در منابع طبیعی قابل مقایسه با برخی کشور‌های اروپایی است، فقط برای این نقش سازنده باید برنامه ریزی شود.

وی با تاکید بر اینکه استانداران ما باید مشی اعتدال داشته باشند، گفت:کسانی که در مشی اعتدال گام بر‌می‌دارند با هر رویکرد سیاسی، در مسئولیت استاتداری انتخاب می‌شوند. تجربه اصل دیگری است که در این زمینه مدنظر داریم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه هماهنگی و تعامل هم اصلی مهم در انتخاب استانداران است، افزود: استانداران، مدیرانی را انتخاب کنند که توان اجرای کار را داشته باشند.

وی با بیان اینکه در این زمینه مدیون کمک‌ها و حمایت‌های آیت‌الله طبرسی بودیم، افزود: امیدواریم در این دوره جدید نیز از راهنمایی‌هایشان استفاده ببریم، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز به ما در این زمینه کمک کردند.

وزیر کشور درباره وضعیت امنیت در مازندران، بیان کرد: حادثه‌ای که در سطح ملی مشکل ایجاد کند را نداشتیم و حتی شاخص برخی مسائل مهم قابل قبول بوده است.

رحمانی‌فضلی گفت: مازندران در حوزه سیاسی در انتخابات مشکلی نداشت و در بخش سیاسی نیز برحسب شرایط اقدامات خوبی داشت؛ در کشور با تحریم‌ها و تورم روبه‌رو بودیم و مازندران با توجه به این مسائل، در اقتصاد عملکرد مناسبی دارد.

وی افزود: باید بدانیم دولت در چه شرایطی بر سر کار آمد و با تورم ۴۵ درصدی و تحریم‌های شدید، دولت چه اقداماتی انجام داد.

وزیر کشور گفت: دولت بخشی از وقت خود را برای رفع تنش‌های بین‌المللی قرار داد، موضوعی ملی بود و همه باید پای کار می‌آمدند تا مشکل رفع شود هرچند که درباره این توافق بین‌المللی، عده‌ای دبه کرده و آبروی خود را می‌برند.

رحمانی فضلی افزود: وقتی دولت را تحویل گرفتیم یک میلیون بشکه نفت می‌توانستیم بفروشیم و اکنون به بیش از دو میلیون بشکه رسیده است.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی ما در این شرایط کار کردند و داوری‌ها باید بر اساس شرایط باشد.

وزیر کشور افزود: هیچوقت خودمان را در حاشیه مسائل سیاسی قرار نمی‌دهیم و تعهد ما با مردم است؛ همه اظهار نظر می‌کنند و آنجا که نیاز بدانیم به برخی انتقاد‌ها که منصفانه نیست پاسخ می‌دهیم و بنای این را نداریم به هر انتقادی پاسخ دهیم.

رحمانی فضلی در ادامه با بیان اینکه مازندران استانی حماسه‌آفرین و ولایی است، گفت:مردم آگاه و همیشه در صحنه دارد. مازندران از هر منظر استانی بی‌نظیری است و می‌تواند پیشرو باشد.

انتهای پیام/آ

بی تعهدی آمریکا در مساله برجام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند

 

به گزارش تابناک ، اخبار خودکشی پزشکان این روزها بیش از هر زمان دیگری رسانه‌ای می‌شود. فاصله زمانی بین این خودکشی‌ها از ابتدای امسال تاکنون به ۱۰ روز رسیده و اگر این روند ادامه پیدا کند، تا پایان سال آمار تکان‌دهنده‌ای به جا خواهد ماند.

تجارت نیوز نوشت:تنها ۴۷ روز از آغاز سال گذشته و طبق آمارهای رسمی پنج پزشک خودکشی کرده‌اند. سوال اساسی اینجاست که عوامل پیدایش چنین اتفاقات تلخی آن هم در حوزه‌ای که با جان انسان‌ها سروکار دارد چطور باید بررسی شود.

بی‌توجهی وزارت بهداشت و درمان به این اخبار و واکنش نشان ندادن وزیر بهداشت و دیگر مسئولان این حوزه چه پیغامی به همراه دارد؟ چرا نباید این مساله به صورت اورژانسی بررسی شود؟ چرا در تمام این مدت هیچ‌کدام از مسئولان حوزه بهداشت و درمان هیچ واکنشی به انتشار این اخبار نشان نداده‌اند؟

نکته مهم دیگر رخ دادن این اتفاق در بین پزشکانی است که عموماً مشغول گذران طرح خود در مناطق دورافتاده هستند. از طرف دیگر مسائل مالی به خدمت گرفتن این پزشکان با مبالغ ناچیز در بیمارستان‌های دولتی و فشار کاری که به دلیل حضور نداشتن پزشکان متخصص به این قشر وارد می‌شود همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا این پزشکان جوان را به جای اینکه در مسیر ترقی و پیشرفت قرار دهند به مرگ خودخواسته تشویق کنند.

سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
سیدحسن هاشمی، وزیر پیشین بهداشت و درمان، سکوت وزارت بهداشت دراین‌باره را مایه شرمساری خواند و در گفت‌وگویی اعلام کرد: «وظیفه وزیر بهداشت و سایر همکاران اوست که این مسائل را با کمک جامعه‌شناسان، روانشناسان و دیگر صاحب‌نظران بررسی کنند و هرچه سریع‌تر راهکاری برای جلوگیری از این اتفاق شوک‌آور پیدا کنند.»

خودکشی هر انسانی مایه تاسف است
در این شرایط حتی نمایندگان مجلس هم از اظهارنظر مستقیم دراین‌باره اجتناب می‌کنند. همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه این دست مشکلات در بین قشرهای مختلف وجود دارد و خودکشی هر انسانی مایه تاسف و تاثر است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا مجلس دراین‌باره توضیحی از وزیر بهداشت و درمان نمی‌خواهد می‌گوید: «مجلس در حال رصد کردن این موضوعات است. متاسفانه هر اظهارنظری که شتابزده باشد موجب بروز حاشیه می‌شود و به همین خاطر شخصاً نمی‌توانم دراین‌باره نظری بدهم.»

سامه‌یح ادامه می‌دهد: «مسائلی از این دست باید ریشه‌یابی و بررسی شوند. متاسفانه آمار این اتفاقات رو به افزایش است و باید برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده شود. مساله اینجاست که سیاست‌های کلی باید به سمتی برود که از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کند.»

این نماینده مجلس درباره این موضوع که چرا وزیر بهداشت در سخنرانی‌های خود هیچ اشاره‌ای به مشکلات و کمبودهای این حوزه نمی‌کند توضیح می‌دهد: «متاسفانه این مساله در بین اکثر وزرا باب شده و همه بیشتر از آنکه به قبول مشکلات موجود و رفع آن بپردازند در حال ارائه دستاوردهایی هستند که شاید خیلی هم درست و دقیق نباشند.»

هیچ آمار رسمی‌ای درباره خودکشی پزشکان وجود ندارد
محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار، به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه هیچ آمار رسمی‌ای در مورد خودکشی پزشکان منتشر نمی‌شود. این اتفاق در سال‌های گذشته هم رخ می‌داده اما حالا به مدد فضای مجازی خبرها خیلی زود دست به دست می‌شوند؛ اما مساله اینجاست که بعضی از این اتفاقات اصلاً در فضای مجازی هم منتشر نمی‌شوند و به همین دلیل نمی‌توانیم با اطمینان خاطر درباره آمارهای موجود اظهارنظر کنیم.»

او اضافه می‌کند: «بی‌توجهی وزارت بهداشت به وضعیت پزشکان جوان و رزیدنت‌ها به یک رویه تبدیل شده و در این بین اعتراض این قشر هم کاری از پیش نبرده و حالا دیگر برخی از این افراد با اینکه سال‌ها تلاش و تحصیل کرده‌اند به نقطه‌ای می رسند که مرگ را بر ادامه زندگی ترجیح می‌دهند.»

مشکلات معیشتی و بی‌حرمتی، عامل اصلی خودکشی پزشکان است
شریفی‌مقدم ادامه می‌دهد: «دو عامل مهم در بروز چنین اتفاقات تلخی دخیل است: یکی مشکلات و مسائل معیشتی و دیگری بی‌حرمتی به این پزشکان از سوی رؤسای بیمارستان‌ها، همراه بیماران و... فشار کاری به اندازه‌ای زیاد هست که این افراد را از پا دربیاورد اما وقتی عوامل بیرونی هم به فرد فشار می‌آورند چنین اقدامات شوک‌آوری نیز رخ می‌دهد.»

عوامل بروز خودکشی در پزشکان از زبان خودشان
طی روزهای گذشته بسیاری از پزشکان نیز دراین‌باره دست‌به‌قلم شدند و مساله حذف دوره طرح پزشکان و پیراپزشکان، اصلاح نظام آموزش پزشکی و به‌کارگیری ارزان پزشکان در دوران دانشجویی، رزیدنتی و دوره طرح به علت تعهداتی که از آنان هنگام قبولی گرفته می‌شود، مطرح شد، مساله‌ای که تقریباً برای همه دانش‌آموختگان دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله پرستاران و پیراپزشکان هم مطرح است.

دوری از خانواده، جدایی زوجین برای متاهل‌ها، در این دوران سخت و پراسترس،‌ مشکلات مالی، نداشتن حق کار در جای دیگر و برخوردهای نه‌چندان محترمانه کادر آموزشی و درمانی در برخی بیمارستان‌ها و... نشان‌دهنده ابعاد گسترده این مساله است که کار را به افسردگی و خودکشی جوانان نخبه کشور رسانده است.

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین