Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:00:41 GMT

رفع تصرف 12.5 هکتار از اراضی ملی عنبرآباد

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۴۷۳۲۲

رفع تصرف 12.5 هکتار از اراضی ملی عنبرآباد

جیرفت - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی جنوب استان کرمان گفت: 12.5 هکتار از اراضی ملی شهرستان عنبرآباد به ارزش 3.5 میلیارد ریال از زمین‌ خواران پس گرفته شد.

محمدحسن کردستانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای مبارزه با پدیده زمین ‌خواری، رفع تصرف از اراضی ملی و حراست و صیانت از این عرصه ها در دستور کار قرار گرفته بر همین اساس بیش از 12.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 هکتار از اراضی ملی منطقه شهید دهقان‌ پور جهادآباد شهرستان عنبرآباد رفع تصرف شد.
وی با اشاره به اینکه اراضی مذکور طی سالهای گذشته در قالب مشاع به افراد داده شد و آنها اقدام به تصرف این میزان زمین در اراضی همجوار مشاع کرده بودند بیان کرد: این اراضی که توسط اعضای حاضر در مشاع تصرف شده بود و پس از رفع تصرف با همکاری همیاران طبیعت و جوامع محلی از طریق احداث خاکریز از اراضی مشاع، تفکیک و به منابع ملی باز گردانده شد.
وی ارزش ریالی هر هکتار از اراضی تصرف شده در عنبرآباد را 300 میلیون ریال اعلام و تصریح کرد: این رفع تصرف توسط پاسگاه‌ ویژه حفاظت از منابع طبیعی این شهرستان انجام و پرونده متخلفان برای طی مراحل قانونی به محاکم قضایی ارسال شد تا طبق قانون با آنان برخورد و از بروز چنین دست‌ درازی ‌هایی به منابع ملی جلوگیری شود.
وی خواستار مشارکت تمام دستگاهها، نهادهای اجرایی و مسئولان برای حفاظت از ثروتهای خدادادی شد و خاطرنشان کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با قاطعیت تمام به دنبال رفع تصرف اراضی دولتیتصرف شده توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی است تا بتواند، این منابع غنی را برای نسلهای آینده حفظ کرده و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نمی ‌کند.
مدیرکل منابع طبیعی جنوب کرمان ادامه داد: شماره تماس 1504 کد امداد جنگل و مرتع فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی جنوب کرمان همواره آماده دریافت گزارشها و اخبار مردم در زمینه آتش‌ سوزی، تخریب و تصرف اراضی ملی است.
23 هزار و 996 متر مربع زمین به ارزش 15 میلیارد ریال در شهریور ماه امسال در شهرستان عنبرآباد رفع تصرف شد.
شهرستان عنبرآباد با جمعیت 82 هزارو 438 نفر در فاصله 253 کیلومتری جنوبی مرکز استان کرمان قرار دارد.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7450/3029

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر