Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در روز جاری میزان به بررسی بازار ارز آزاد و بین بانکی، قیمت زانتیا دست دوم، قیمت میوه، قیمت طلا و سکه و بررسی بازار بورس پرداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بررسی بازار ارز آزاد و بین بانکی، قیمت زانتیا، قیمت میوه، قیمت طلا و سکه و بررسی شاخص بورس از جمله اخباری بود که میزان در 24 ساعت گذشته به بررسی آن‌ها پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای خرید چای‌ساز چقدر باید هزینه کرد

 قیمت چای‌ساز در بازار با توجه به مدل آن قیمت‌های مختلفی دارد که حداقل باید ۸۰ هزار تومان هزینه کرد.

نرخ آپارتمان دوخوابه در تهران

خرید آپارتمان در محدوده تجریش با عمر یک ساله بنا متری 15 میلیون و 440 هزار تومان قیمت گذاری شده به طوریکه برای خرید یک واحد 90 متری به سرمایه یک میلیارد و 390 میلیون تومانی نیاز است.

رشد ارزش 35 ارز در بازار/ دینار عراق ارزان شد

 از 39 ارز ارائه شده از سوی بانک مرکزی، 35 ارز با رشد قیمت، 4 ارز با کاهش قیمت و یک ارز بدون تغییر ارزش گذاری شده است.

نرخ مصوب میوه در میادین

 برای خرید انواع میوه در میادین میوه و تره بار باید از کیلویی 750 تومان تا 21 هزار تومان هزینه کرد.

 

شاخص در ارتفاع 87 هزار واحدی درجازد

 شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات پانزدهمین روز آبان ماه سال جاری با 61 واحد کاهش به پله 87 هزار و 843 واحدی رسید.

افزایش اندک قیمت سکه/ نرخ دلار نزولی شد

ارزش اونس جهانی طلا در مقایسه با روز گذشته با رشد نسبی به رقم هزار و ۲۷۰ دلار و ۱۸ سنت رسید و در این بین طلای خام ۱۸ عیار نیز با افزایش قیمت همراه بود.

برای خرید هیوندای توسان چقدر باید هزینه کرد؟

برای خرید هیوندای توسان در بازار بسته به مدل موردنظر و میزان کارکرد آن باید حداقل ۱۴۶ میلیون تومان پرداخت کرد.

رکورد قیمت نفت شکست

در حالی که شکاف بین عرضه و تقاضا در بازار کمتر شده، قیمت نفت امروز در آغاز معاملات هفتگی به بالاترین رقم ها از جولای ۲۰۱۵ تاکنون رسید.

قیمت طلا اُفت کرد

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد کاهش به ۱۲۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟