Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@09:15:33 GMT

لزوم جلوگیری از واردات برنج در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۷۸۰۲

لزوم جلوگیری از واردات برنج در مازندران

رئیس مجمع نمایندگان مازندران بیان اینکه این روزها شاهد واردات برنج در استان مازندران هستیم، افزود: باید تدابیری در جهت جلوگیری از واردات برنج در مازندران اتخاذ شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،حسین نیاز آذری  عصر امروز درآئین تودیع و معارفه استاندار مازندران تلاش در خدمت به مردم را امری ضروری دانست و اظهار داشت: این تلاش باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی در جهت برون رفت مشکلات مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مازندران استان کشاورزی بوده و کشاورزی با ثبات ترین شاخصه توسعه اقتصادی استان است، افزود: نقش بخش کشاورزی مازندران در اقتصاد ملی باید افزایش یابد.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران  با بیان اینکه 80 درصد نیاز غذایی کشور از طریق بخش کشاورزی تامین می‌شود، گفت:  26.7 درصد تولید ناخالص داخلی و  23 درصد اشتغال استان  و 15درصد ارزش محصولات مربوط به بخش کشاورزی مازندران است.

وی با اعلام اینکه مازندران در تولید 14 محصول کشاورزی رتبه اول را دارد ،افزود:همچنین 45 نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می‌شود.

نیاز آذری گفت:با توجه به پتانسیل های موجود در حوزه کشاورزی ، ادامه داد: در شرایط فعلی که فصل برداشت مرکبات بوده، مرکبات باغداران مازندران خریدار ندارد و باید جلوی واردات غیرضرور برنج و مرکبات گرفته شود.

وی با بیان اینکه این روزها شاهد واردات برنج در استان مازندران هستیم، افزود: باید تدابیری در جهت جلوگیری از واردات برنج در مازندران اتخاذ شود.

نیازآذری با اشاره به اینکه در روز ملی مازندران شاهد تصادف نگران کننده در محور سوادکوه بودیم، گفت: این امر به دلیل نبود زیر ساخت های مناسب در استان بوده که باید وزیر کشور در این بخش باید حساسیت نشان دهد .

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه مازندران رویکرد و کارکرد ملی دارد ولی در بخش تخصیص اعتبارات به این استان ملی دیده نمی‌شود، تاکید کرد : باید نسبت به تامین زیرساخت‌های مختلف در حوزه راهها  و گردشگری اقدام شود.

وی  با اشاره به اینکه موضوعات مرتبط استان، تنگناها و چالش‌های استان را با استاندار جدید در دو جلسه قبلی در تهران مطرح کردیم،  خواستار شد تا ستاد راهبری رشد و توسعه مازندران با حضور نمایندگان سه قوه در استان تشکیل شود تا با شکل گیری این ستاد تا همراه و هماهنگ برای توسعه مازندران فراهم شود.

نیاز آذری  با بیان اینکه در سایه ایستادگی ملت ایران باید بتوانیم با کار و تلاش و توجه به نیروهای انقلابی و ظرفیت استان برای توسعه مازندران تلاش کنیم، گفت: ضرورت دارد تا 10 اولویت در جهت کسب و کار و ایجاد اشتغال در کار دولت قرار گیرد.

وی ادامه داد:باید در جهت کاهش فساد در دستگاههای اجرایی با محوریت دولت الکترونیک تلاش کرد.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به افزایش دمای بهاره مبارزه با آفات مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مازندران ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی با اشاره به افزایش جمعیت مگس میوه مدیترانه‌ای گفت: با توجه به شروع فصل گرما مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه ضرورت دارد.

وی افزود: برای جلوگیری از طغیان  این آفت در ماه‌های آینده روش‌های مبارزه باید در باغات اجرا شود.

 بیگی گفت: با افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات برداشت سریع تمام میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت نارنج و پرتقال والنسیا در باغات، فضای سبز شهری و روستایی، خانه ویلا، مجتمع‌های تفریحی ساحلی باید انجام شود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به برداشت به موقع تمام میوه‌های رسیده فصل بهار شامل شلیل، هلو، آلوچه، آلو و ازگیل ژاپنی اشاره کرد و یادآور شد: برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مدیریت و مبارزه با  آفت استفاده می‌شود.

بیگی گفت: باغداران مدیریت بهداشت کف باغ را انجام دهند و با حذف  علف‌های هرز باغ و حاشیه باغات با جمع آوری و دفن میوه ریخته شده پای درختان در عمق 50 سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی اقدام کنند.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتل، سراتراپ، سراتینکس به تعداد 20 الی 30 عدد تله در هر هکتار در مرحله اول را مهم و ضروری دانست و افزود: این تله‌ها در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه و در باغاتی که سابقه آلودگی را دارند باید انجام شود و  با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای انجام شود.

بیگی طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات را یکی دیگر از راهکارها برای مقابله با مگس میوه اعلام و عنوان کرد: حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم روی تنه و برگ و شاخه و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و طبق مشاوره کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی اجرا شود و مشاهده شکار روزانه 2 الی 3 عدد مگس در روز در یک تله نصب شده از روش‌های مدیریتی و کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای است.

وی گفت: باغداران برای کسب اطلاعات  بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور