Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: سالانه ۶۵ میلیارد ریال سرانه درمان برای ایثارگران استان تهران پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، نادر نصیری امروز در حاشیه جلسه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در دیدار با محمدحسین مقیمی استاندار تهران ضمن تشریح وظایف و فرآیند شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: حفظ کرامت و شأن خانواده‌های شهدا در سطح جامعه و بین اقشار مختلف مردم از ضروریات بوده تا ضمن نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت به اهداف فرهنگی تعیین‌شده دست یافته و شاهد تربیت جوانان دانا و فداکار در جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بکارگیری ایده و خلاقیت در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امری قابل تأمل بوده که باید برنامه‌ریزی لازم در این زمینه انجام شود و جوانان و نوجوانان نسبت به این راه ترغیب شوند؛ از اینرو مدیران باید نسبت به امر خدمت‌رسانی در پرتو انجام امور فرهنگی و ارتقاء سطح دانش فرهنگی جامعه اهتمام داشته و در جهت تحقق این مهّم اقدامات لازم در حوزه‌های کار خود را انجام دهند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در اولویت برنامه‌های مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد عنوان کرد: در سه بخش شهدا، ایثارگران و جانبازان 30 هزار پرونده در 15 شهرستان‌ استان تهران داریم که در مقایسه با 820هزار پرونده در سطح کشور، استان تهران چیزی حدود 4 درصد ایثارگران کشور را شامل می‌شود.

نصیری افزود: با توجه به این آمار می‌توان گفت که یک سوم ایثارگران استان تهران متعلق به شهرستان‌های استان تهران می‌شوند؛ ضمن اینکه 10هزار پرونده ایثارگر مهمان نیز در این سازمان وجود دارد؛ به علاوه شهرری با 2 هزار و 375 شهید و چهاردانگه با یک‌هزار و 469 شهید جزء شهرستان‌هایی هستند که بیشترین شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند.

وی ضمن اشاره به وضعیت خدمات‌رسانی به ایثارگران در شهرستان‌های استان تهران بیان کرد: ارائه خدمت به ایثارگران در قالب دو سیستم حمایتی و درمانی است که در همین راستا برای 60 هزار نفر بیمه مکمل ارائه شده و 65 میلیارد ریال سالانه، سرانه درمان پرداخت می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در ادامه با اشاره به شهدای مدافع حرم در شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: 453 شهید و 70 جانباز مدافع حرم در شهرستان‌های استان تهران داریم که در مقایسه با جامعه آماری شهدای کل کشور بیشترین شهدای مدافع حرم هستند.

نصیری خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت دامنه ایثارگران در شهرستان‌های استان تهران تکریم خانواده شهدا، تسریع در برطرف کردن مشکلات و همچنین ملاقات مستمر با آنها از امور مهّمی است که باید با پیوست فرهنگی و اجتماعی همراه شود و امید است که مسئولان همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

انتهای پیام/

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند

مدیرکل امور عشایری لرستان از تولید سالانه ۱۷تن روغن حیوانی توسط عشایر این استان خبر داد. - اخبار استانها -

هوشنگ نورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود یک میلیون و 500 واحد دامی در لرستان، گفت: عشایر 25درصد پروتئین این استان را تولید می‌کنند.

او با بیان اینکه 14هزار خانوار عشایر با جمعیت 83هزار نفر در لرستان زیست می‌کنند، اضافه کرد: عشایر این استان دارای 13 ایل و 15 طایفه هستند.

مدیرکل امور عشایری لرستان اعلام کرد: عشایر این استان هر سال 1000تن پشم، 150 تن عسل و 17 تن روغن حیوانی را تولید و روانۀ بازار مصرف می‌کنند.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

نورمحمدی با بیان تولید سالانه 12هزار تن گوشت و 29هزار تن فراورده‌های لبنی توسط عشایر لرستان، بیان کرد: عشایر این استان در حوزه‌های فرش، گلیم‌بافی، جاجیم، سیاه‌چادر، گبه، حصیر و نمد فعال هستند.

او با اشاره به کوچ عشایر لرستان، یادآور شد: عشایر در فصل سرما در جنوب این استان، شمال خوزستان و شرق ایلام زمستان‌گذرانی می‌کنند و در ییلاق نیز در مناطق شمالی لرستان اتراق می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری لرستان متذکّر شد: ایل‌های بالاگریوه، چگنی، دلفان، بیرانوند، پاپی، حسنوند، سادات، بختیاری و دریکوند مهم‌ترین طوایف عشایری در این استان هستند.

نورمحمدی با اعلام فعالیت عشایر لرستان در بخش گردشگری گفت: عشایر با ایجاد نوروزگاه‌های عشایری و بوم‌گردی نوع زندگی، معیشت، فرهنگ و هنر عشایر این استان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • روایتی از معلم شهید حاج علی اکبر شمشیری