Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، صبح امروز 15 آبان دومین پیش رویداد از نخستین استارت آپ گردشگری چهارمحال و بختیاری به همت جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در مجتمع تفریحی رفاهی لاله شهرکرد برگزار شد.وحید خلیلی، رئیس جهاد دانشگاهی استان، در این مراسم که با استقبال بی نظیر دانشگاهیان و علاقه‌مندان این حوزه برگزار شد، یکی از مسائل اصلی امروز را اشتغال خواند و گفت: هرگونه اقدام، تکاپو و قلمی که در جهت رفع بیکاری باشد خیر کثیر در پی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشکل بیکاری یا رونق کسب‌وکار با صرفاً دستور و بخش‌نامه مرتفع نمی‌شود، افزود: فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش‌ها و تغییر روش‌ها در مقوله کارآفرینی دو راهکار اساسی برای حل چنین مشکلی است.رئیس جهاد دانشگاهی استان با بیان اینکه تغییر نگرش‌ها یک موضوع بنیادین است، اظهار کرد: اگر تغییر نگرش اتفاق بیفتد، تغییر روش نیز در پی آن حاصل می‌شود.خلیلی تصریح کرد: با اتکا و استناد به فرهنگ ایرانی - اسلامی و آموزه‌های دینی ما  که همواره از تبدیل علم به عمل در آن سخن آمده است، نباید مشکلی برای نوین کردن روش‌هایمان داشته باشیم.وی با تأکید بر اینکه گردشگری نسخه بلاتردید توسعه‌یافتگی استان است، گفت: لازمه ایجاد توانایی در تغییر نگرش‌ها و تغییر روش‌ها استفاده از تجربه و دانش فعالین گردشگری است.رئیس جهاد دانشگاهی استان تمرین تبدیل ایده به پدیده و بهره‌مندی از دانش و تجارب اساتید گردشگری کشور را دو عامل برگزاری چنین محافلی برشمرد.خلیلی در پایان عنوان کرد: یکی از مصادیق تبدیل علم به عمل، پیاده کردن دانسته‌ها و آموخته‌ها در راستای رونق کسب‌وکار و تجاری‌سازی محصولات به روش‌های روز است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی