Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خواستار اختصاص درصدی از مالیات بر ارزش افزوده در بودجه سال 97 برای مرمت، حفظ و احیای بناهای تاریخی ثبت‌شده و توسعه گردشگری شد.

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، علی‌اصغر در دیدار با محمد خدابخشی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: درخواست ما از نمایندگان مجلس این است تا با اختصاص درصدی از مالیات بر ارزش افزوده در قانون بودجه سال 97 به توسعه گردشگری و مرمت، حفظ و احیای بناهای تاریخی ثبت شده، به رونق صنعت گردشگری در کشور کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه توسعه گردشگری می‌تواند به اشتغال‌زایی و کسب درآمد کمک کند، افزود: در صورت اختصاص درصدی از مالیات بر ارزش افزوده برای توسعه گردشگری و نیز مرمت، حفاظت و احیای بناهای تاریخی ثبت‌شده، می‌توان شاهد ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بیشتر در جامعه باشیم.
در این دیدار همچنین موضوعات مرتبط با حوزه میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تأمین زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌گذاری و احداث بازارچه صنایع‌دستی در الیگودرز مورد بررسی قرار گرفت و محمد خدابخشی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی نیز توضیحاتی را در خصوص ظرفیت‌های گردشگری و نیز قابلیت‌های حوزه میراث‌فرهنگی در الیگودرز به معاون رئیس‌جمهوری ارائه کرد.


** بررسی ظرفیت‌های گردشگری نطنز و قمصر
در دیدار معاون رئیس‌جمهوری با مرتضی صفاری نطنزی نماینده نظنز و قمصر نیز مأموریت‌های سه‌گانه سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این دو شهر استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار که علی پیراینده شهردار نطنز نیز در آن حضور داشت، صفاری نظنزی گفت: بیشترین مراجعات مردمی به نمایندگان درخصوص اشتغال و درآمدزایی است که به‌طور حتم توسعه گردشگری مهم‌ترین راهکار اشتغال‌زایی است که می‌تواند مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی افزود: نطنز یک منطقه فوق‌العاده و ویژه در حوزه گردشگری است که وجود منطقه نمونه گردشگری در این شهر و وجود 50 امام‌زاده در کنار قلعه‌های تاریخی و بافت تاریخی نطنز، می‌تواند به‌عنوان قابلیت‌های مهم در حوزه گردشگری مورد توجه قرار گیرد.
این نماینده مجلس افزود: در این میان ابیانه نیز به‌عنوان یکی از زیباترین روستاهای کشور یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری در ایران است که البته در این منطقه روستاهای زیبای دیگری نیز وجود دارد و قرار گرفتن این روستاها در بسته‌های تورهای گردشگری ضمن آشنایی گردشگران با دیگر جاذبه‌های گردشگری نظنز می‌تواند از خسارت‌های احتمالی به ابیانه جلوگیری کند.
صفاری نطنزی اضافه کرد: در منطقه نطنز یک قلعه تاریخی وجود دارد که 44 اتاق دارد و می‌توان با احیای این قلعه و تبدیل آن به یک مرکز اقامتی به توسعه گردشگری در نطنز و قمصر کمک کرد.
علی پیراینده شهردار نطنز نیز در این جلسه گفت: شهرداری نطنز آماده هرگونه همکاری با سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین محورهای همکاری مشترک با شهرداری نطنز می‌تواند احیا و بازسازی بازار تاریخی نطنز باشد و این آمادگی را داریم تا بر اساس یک تفاهم‌نامه با میراث‌فرهنگی حیات را بار دیگر به محله قصبه نطنز برگردانیم.
معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز با تأکید بر توجه به تمام ظرفیت‌های حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در مناطقی مانند نطنز و قمصر گفت: یکی از موضوعاتی که می‌تواند به درآمدزایی و اشتغال در هر منطقه کمک کند توجه به گردشگری و رونق این صنعت است و نطنز و قمصر در این خصوص ظرفیت‌های فراوانی دارند.
وی افزود: در این میان توجه به بافت‌های تاریخی و آثار فرهنگی و مرمت و احیای آن ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد که در این خصوص همکاری و مشارکت شهرداری‌ها امری ضروری است.

** تأکید بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در آباده، بوانات و خرمبید
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همچنین با رحیم زارع نماینده آباده، بوانات و خرمبید دیدار کرد که محمدصادق کریمی فرماندار خرمبید نیز در این دیدار حضور داشت.
در این جلسه با اشاره به وجود ظرفیت‌های گردشگری در این سه شهر بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در آباده، بوانات و خرمبید تأکید شد.
مونسان همچنین با الیاس حضرتی نماینده مردم تهران زمینه‌های مشترک همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در پایتخت را مورد بررسی قرار داد.
در این دیدارها، سیدهادی قره‌سید رومیانی معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌ها، محمد‌حسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی، سعید شیرکوند معاون سرمایه‌گذاری، قدرت ابراهیمی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روح‌الله مهدی‌نژاد رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز حضور داشتند.
فراهنگ ** 3079 ** دریافت: علی اسدی * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس