Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@15:48:22 GMT

منطقه هدف فنی‌وحرفه‌ای داراب مربی آموزشی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۳۱۰

منطقه هدف فنی‌وحرفه‌ای داراب مربی آموزشی ندارد

روستاهای بخش فورگ داراب با وجود استقبال مردم برای مهارت‌آموزی و با وجود اینکه منطقه هدف فنی‌وحرفه‌ای است، مربی ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از داراب، گروه‌های جهادی سپاه با رویکرد محرومیت‌زدایی از روستاها و مناطق محروم شهرها در مناسبت‌های مختلف به روستاها و حاشیه شهرها سرکشی کرده و به توانمندسازی منطقه می‌پردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیجیان در حرکتی مردمی و خودجوش با سازماندهی معین و متناسب در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و عمرانی برنامه‌های مفیدی در مناطق شناسایی شده اجرا می‌کنند.

حوزه بسیج خواهران بخش فورگ داراب نیز فعالیت‌های متعددی در زمینه‌های آموزشی، ورزشی، بهداشتی، اقتصاد مقاومتی و حمایت از کارآفرینان منطقه دارد. فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب(س)فورگ در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به برنامه های گروه جهادی این حوزه می‌گوید: کلاس‌های قرآن در رشته‌های مختلف حفظ، مفاهیم، تجوید، روخوانی و روان خوانی همچنین کلاس زبان انگلیسی ویژه نونهالان، آموزش هنرهای دستی خانگی از قبیل خیاطی، گلدوزی، کیف‌دوزی، پته‌دوزی دوره‌های آموزشی حوزه مقاومت حضرت زینب (س) را تشکیل می‌دهد.

رقیه محمدی با بیان اینکه از 16 روستای بخش فورگ در ده روستا خدمات درمانی ارائه می‌شود، ادامه میدهد: دوره‌های هلال احمر، امداد و نجات، فوریت‌های پزشکی برپا شده و بخشی از خدمات درمانی نظیر چکاپ و پانسمان نیز در تعدادی از روستاهای فورگ ارائه می‌شود.

وی بزرگترین معضل دوره‌های آموزشی و ورزشی را کمبود مربی مجرب می‌داند و می‌گوید: در فورگ ما از لحاظ سرانه ورزش وضعیت نسبتا مطلوبی داریم و زیرساخت‌های مناسبی فراهم است اما مربی وجود ندارد و فقط در فصل تابستان تعدادی از آنها در فورگ حضور می‌یابند. باشگاه برادران در قلعه‌نو، باشگاه خواهران در دوبرجی، سوله ورزشی شهرداری و سوله ورزشی آموزش و پرورش پذیرای متقاضیان و جوانان است اما به دلیل کمبود مربی گاه برخی کلاس‌ها با وجود تعداد متقاضی بالا تشکیل نمی‌شود.

محمدی خاطرنشان می‌کند: در زمینه برخی مهارت‌ها در روستاهای فورگ از حضور مربی بومی بهره‌مند می‌شویم اما در سایر رشته‌ها که نیازمند حضور مربی از داراب هستیم با مشکل مواجه شده و مربیان بعد مسافت را علت اصلی عدم حضور خود اعلام می‌کنند.

فرمانده بسیج خواهران فورگ با بیان اینکه جهاد کشاورزی در زمینه اعزام مربی همکاری و تعامل مناسبی با بسیج دارد، اظهار می‌کند: اگر همه ارگان‌های مرتبط تعامل مناسب داشتند دوره‌های آموزشی و ورزشی گروه‌های جهادی بهتر و پربارتر برگزار می‌شد.

وی با اشاره به فعالیت کارآفرینان منطقه می‌گوید: در زمینه گیاهان دارویی، پرورش قارچ ، پرورش خرما و قالیبافی بانوان کارآفرین زبده‌ای در روستاهای فورگ فعالیت می‌کنند که حضور آنها رونق اقتصادی روستا را به دنبال داشته است.

مدیر فنی‌وحرفه‌ای داراب نیز در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه برای اعزام مربی هر سال منطقه‌ای را به عنوان دهستان هدف در نظر می‌گیریم، می‌گوید: امسال روستاهای شهنان، دیاره و کریم‌لو از بخش هشیوار انتخاب شده‌اند و این بخش به دلیل محرومیت و تعداد زیاد جمعیت بیکار به عنوان منطقه هدف فنی‌وحرفه‌ای مورد توجه قرار دارد.

قنبری خاطرنشان می‌کند: برای اعزام مربی به روستاهای فورگ مشکل خاصی نداریم و چند بار درخواست داده‌ایم اما در حال حاضر که فصل کار هست استقبال چندانی از دوره‌های آموزشی نمی‌شود و بیشتر اهالی فورگ در فصل تابستان متقاضی شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند.

خبرگزاری تسنیم بنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

گزارش از سمیه انصاری‌فرد

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند

۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این آموزش در پایگاهی در جنوب غرب فرانسه برگزار می‌شود و مقامات فرانسوی به دلایل امنیتی اطلاعاتی در مورد مکان خلبانان اوکراینی فاش نکردند.

به نقل از لیبراسیون، بااین‌حال، آنها که بین ۲۱ تا ۲۳ سال سن دارند، باید بعد از کریسمس سکان جنگنده اف-۱۶ آمریکایی را در دست بگیرند.

قبل از عزیمت به فرانسه، خلبانان اوکراینی سه ماه را در بریتانیا گذراندند و زبان انگلیسی را آموختند، زبانی که خلبانان ناتو از آن استفاده می‌کنند.

در مجموع، خلبانان اوکراینی دوره ۸۰ ساعت پرواز و ۵۰ جلسه شبیه‌سازی را خواهند گذراند. این آموزش سریع نصف طول دوره نیروی هوایی فرانسه است، اما کی‌یف چاره‌ای ندارد زیرا نیروی هوایی این کشور از آغاز جنگ تمام‌عیار روسیه آسیب‌دیده است و نیاز به بازسازی فوری دارد.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی، بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

سه جنگنده دیگر اف-۱۶ از هلند اخیرا به مرکز آموزشی اروپا در نزدیکی شهر فاتستی رومانی وارد شده‌اند. در حال حاضر هشت فروند اف-۱۶ در این پایگاه وجود دارد که ۳۲ فروند دیگر از نروژ وارد این پایگاه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد