Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:26:58 GMT

تولیت گردشگری سلامت با وزارت بهداشت نیست

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۴۷۳

تولیت گردشگری سلامت با وزارت بهداشت نیست

معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: وزارت بهداشت تولیت گردشگری سلامت را ندارد و وظیفه ما تسهیل گری در این امر است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر قاسم جان بابایی در همایش روسای بیمارستان های دارای واحد پذیرش بیماران بین الملل، افزود: با وجود پزشکان فرهیخته در کشور، نتوانستیم گردشگری سلامت را به سمت موفقیت روز افزون سوق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علت عدم موفقیت در حوزه خدمات گردشگری به دلیل ضعف سیستم پزشکی و درمانی نیست، بلکه عمدتا به دلیل شرایطی بوده که پذیرش بیمار از کشورهای دیگر را با صعوبت روبرو کرده است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ده ها هزار پزشک ایرانی در کشورهای دیگر وجود دارند که تحصیلات خود را در ایران به اتمام رسانده اند، آنها نمایندگان ایران در کشورهای دیگرند.

وی افزود: کشورهای اسلامی در منطقه، ایران را در سایر زمینه ها یار و یاور خود می دانند، اما در زمینه گرفتن خدمات پزشکی به ایران نمی آیند.

جان بابایی ادامه داد: باید برنامه ریزی هایمان را بازنگری کنیم و درصدد جبران عقب ماندگی ها در حوزه گردشگری سلامت باشیم تا مردم کشورهای منطقه برای دریافت خدمات پزشکی به ایران بیایند.

وی گفت: دکتر هاشمی، اولین وزیر بهداشت در ایران است که بیشترین تفاهم نامه ها را با کشورهای دیگر در تمام زمینه های سلامت به امضا رسانده است که باید اثرات پررونق آنها ببینیم بنابراین باید فرایندها بازنگری شوند و نقاط ضعف برطرف شوند تا حداقل، پذیرای گردشگر سلامت از کشورهای منطقه باشیم.

معاون وزیر بهداشت افزود: مردم کشورهای دیگر نمی دانند که در کشور ما تا این اندازه در خدمات پزشکی پیشرفت کرده است زیرا در تبلیغات گردشگری سلامت و معرفی خدمات پزشکی کشور ضعف داریم.

وی گفت: وزارت بهداشت تولیت گردشگری سلامت را ندارد و وظیفه ما تسهیل گری در این امر است. در مراکز دولتی باید فرایند پذیرش و ترخیص بیماران آسانتر شود تا بیماران و گردشگر سلامت دچار نارضایتی نشوند.

به گفته معاون درمان وزارت بهداشت، در پروتکل های درون بیمارستان و بیرون بیمارستان باید بازنگری صورت گیرد تا امر ورود و ترخیص و خروج از مرز بیماران با سهولت صورت گیرد.

وی افزود: وزارت بهداشت در جهت سیاست گذاری، اعتباربخشی و نظارت ها در گردشگری سلامت اهتمام خواهد داشت.

جان بابایی اظهارداشت: باید پیمان ببندیم تا گردشگری سلامت را احیا کنیم زیرا اثرات اجتماعی و فرهنگی آن بیشتر از ارز آوری و ایجاد اشتغال است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان