Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به برگزاری جشنواره «ققنوس» گفت: بیشتر کارهای این جشنواره توسط دانشجویان انجام می‌شود و مردمی بودن یکی از خاصیت‌های این جشنواره است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر امیری مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی در نشست خبری برگزاری سومین جشنواره فرهنگی و هنری «ققنوس» و رونمایی از پوستر این جشنواره که در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: سال ۹۴ وقتی وارد بسیج دانشجویی شدم، سال‌ها بود که فعالیت هنری مستمر در این سازمان انجام نشده بود به همین دلیل برنامه‌های متعددی را برنامه‌ریزی کردیم تا این بخش در بسیج دانشجویی رونق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که در این راستا انجام شد برگزاری جشنواره «ققنوس» بود، این جشنواره از سال ۹۴ کارش را آغاز کرد و قرار شد در سال‌های ابتدایی هدفمان این باشد که دانشجویان را با یک سری فعالیت‌های مستمر هنری درگیر کنیم.
امیری تصریح کرد: بر همین اساس قرار شد در طول ۶ ماه اول سال تحصیلی جشنواره ققنوس در تمام استان‌های کشور به صورت مستقل و در مدت باقی مانده از سال تحصیلی این جشنواره به صورت متمرکز در تهران برگزار شود و در نهایت برندگان جشنواره‌های استانی به صورت سراسری با هم رقابت کنند.
وی تاکید کرد: بیشتر کارهای این جشنواره توسط دانشجویان انجام می‌شود و مردمی بودن یکی از خاصیت‌های این جشنواره است، یعنی هیچ بودجه دولتی پشت این جشنواره نبود و فقط یک بودجه خیلی اندک برای شروع کار در اختیار داشتیم.
مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: سال ۹۴ حدود ۱۰ هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند و هزار اثر به مرحله نهایی راه پیدا کرد و اختتامیه این جشنواره در خرداد ۹۵ در دانشگاه آزاد واحد رشت با رقابت در ۱۴ رشته برگزار شد.
امیری افزود: سال دوم جشنواره با همان ۱۴ رشته برگزار شد، ولی از سال سوم یک سری تغییرات در نحوه برگزاری جشنواره انجام شد و تلاش کردیم در رشته‌ها بازنگری کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه استان تهران، شهرستان اطراف تهران و بخشی از خود تهران را تحت پوشش خود دارد و از لحاظ هنری استان حاصلخیزی است امیدواریم برگزاری این جشنواره در استان تهران باعث برکت این جشنواره شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۸۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی