Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@10:04:25 GMT

(تصاویر) کلاس مربیگری کشتی بانوان

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۶۶۶۴

(تصاویر) کلاس مربیگری کشتی بانوان

اصلی‌ترین تفاوت کشتی کلاسیک با کشتی آزاد در نوع پوشش آن است و هیچ تفاوتی در فنون آن با کشتی آزاد وجود ندارد. پوشش کشتی کلاسیک، پوشش مصوبی است که در آن از یک لباس یک‌تکه که کلاهی به آن وصل است، استفاده می‌شود که به طور کامل تمام بدن ورزشکار را پوشش می‌دهد و از همه مهمتر، استفاده از  گوشبندی است که روی کلاه قرار می‌گیرد و نقش محافظتی را برای جلوگیری از آسیب گوش ورزشکار و همچنین محافظت از سر ورزشکار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلاس‌های مربیگری کشتی کلاسیک در راستای توسعه این رشته نوپا در ایران و در ادامۀ دوره‌های قبلی در چندین مرحله به صورت پیش‌نیاز و استاژ از اردیبهشت 96 آغاز شد و اصلی‌ترین سنجش‌ها در مهر امسال با هدایتِ «گانا واسلینکو» از اوکراین (دارنده مدال‌های قهرمانی جهان و اروپا) در خانه کشتی شماره 2 انجام شد.
در این دوره‌ها حدود ۴۰۰ نفر شرکت‌کننده ثبت‌نام کردند و در نهایت ۵۰ نفر انتخاب شدند. این 50 نفر، مربیانی هستند که تقریباً در تمام استان‌ها می‌توانند با دفترچه مربیگری خود شاگردانشان را تعلیم دهند.
در پیش‌نیاز اول، مختص تهران، 23 نفر و در پیش‌نیاز دوم حدود 38 نفر شرکت کردند. بعد از چهار روز تمرینِ شش‌ساعته، در روز آخر امتحان استاژ که طی سه روز برگزار شد، شرکت‌کننده‌ها در امتحانات عملی کشتی، آمادگی جسمانی و تئوری رقابت کردند.
نخستین دوره رقابت‌های کشتی کلاسیک بانوان قهرمانی کشور در روزهای 23 و 24 آذرماه در محل خانه کشتی شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.
کلاس مربیگری کشتی کلاسیک بانوان از اردیبهشت ماه آغاز شد. این کلاس ها توسط مربی اوکراینی، گانا واسلينکو اداره شده است. در نهایت ۵۰ نفر به عنوان برگزیده ی این دوره ها انتخاب شدند. در پیش نیاز اول و دوم جمعا ۶۱ نفر شرکت کردند. تمرینات در ۴ روز ۶ ساعته برگزار شد که نهایتا افراد برگزیده به مرحله ی استاژ رسیدند. مرحله‌ی استاژ سه روز بود که امتحان عملی، امتحان آمادگی جسمانی و امتحان تئوری را شامل می‌شد. دو نفر از شرکت کنندگان کلاس مربیگری در حال اجرای فنون کشتی کلاسیک هستند. تفاوت اصلی کشتی کلاسیک با کشتی آزاد در نوع پوشش آن است و هیچ تفاوتی در فنون آن با کشتی آزاد وجود ندارد. پوشش کشتی کلاسیک، پوشش مصوبی است که در آن از یک لباس یک‌ تکه که کلاهی به آن وصل است، استفاده می‌شود که به طور کامل تمام بدن ورزشکار را پوشش می‌دهد. ۴۰۰ نفر در این دوره ها شرکت کردند. یکی از نکات مهم در لباس کشتی کلاسیک، استفاده از گوشبندی است که روی کلاه قرار می‌گیرد و نقش محافظتی را برای جلوگیری از آسیب گوش ورزشکار و همچنین محافظت از سر ورزشکار دارد. تاریخ مسابقات جهانی کشتی کلاسیک بانوان در سال ۲۰۱۸ رشته های غیر المپیکی اتحادیه جهانی کشتی گنجانده شده است. این مسابقات در تاریخ ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۹۷ برگزار خواهد شد. قوانین مربوط به رشته کشتی کلاسیک بانوان در سایت اتحادیه جهانی کشتی قرار گرفته است. کشتی آلیش و گراپلینگ پیش از این در ایران حضور داشته که ورزشکاران این رشته ها مقام های متعددی کسب کرده‌اند. رشته ی کشتی کلاسیک در ایران بسیار نوپاست. در این دوره ها به دلیل غیر رسمی بودن آن، الزاما همه ی مولفه های مربوط به لباس رسمی رعایت نشده است. در این کلاس ها از استان های مختلف شرکت کردند. نخستین دوره رقابت‌های کشتی کلاسیک بانوان قهرمانی کشور نیز در روزهای 23 و 24 آذرماه ۹۶ در محل خانه کشتی شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود. استانهای کرمانشاه، البرز، لرستان و مرکزی بیشترین تعداد شرکت کننده را در این کلاسها داشتند. استان کرمانشاه بیشترین آمار قبولی برای مربیگری کشتی کلاسیک را داشته است. این کلاس ها از سطح مبتدی تا پیشرفته برگزار شد. سوسن سلیمان آبادی یکی از برگزیده های این کلاس ها است. گانا واسلينکو اوکراینی، دارنده مدال های قهرماني جهان و اروپا است. از استان های تهران و مرکزی با وجود شرکت کننده بیشتر، تنها دو نفر توانستند نظر مربی اوکراینی را به خود جلب کنند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند

ایسنا/هرمزگان رییس پلیس راهور کیش یکی از راه‌های تقویت فرهنگ ترافیک و کاهش حوادث توسط راکبین موتورهای شارژی در کیش را ارتقاء دانش افراد در حوزه فرهنگ ترافیک عنوان کرد.

سرهنگ مهدی توانگر امروز (هشتم اردیبهشت ماه) با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود : راکبین کلیه موتورهای شارژی توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی در ساعت ۸ صبح روزهای پنجشنبه در سینما لبخند هستند.

وی افزود: برابر تماس‌های مکرر مردمی با سامانه ۱۲۰ و اهمیت حفظ برند فرهنگ ترافیک کیش، موتورهای شارژی فاقد پلاک، موتور راکبین فاقد کلاه ایمنی و دارای تخلفات ترافیکی توقیف خواهند شد.

رئیس پلیس راهور کیش تاکید کرد: با احترام به حقوق دیگران، رعایت قوانین فردی و اجتماعی برای حفظ آرامش و امنیت اجتماعی در جزیره کیش تلاش کنیم به نحوی که شاهد برخورد و توقیف با هیچ دستگاه موتور شارژی نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته است
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند