Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر تاکید کرد: نبردهای رسانه‌ای که به‌واسطه آمریکا انجام می‌شود در راستای مبارزه با هویت ملی و مذهبی و از بین بردن آنهاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید حسین ابراهیمیان در کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل جنبش دانشجویی در استکبارستیزی با نشریات دانشجویی که به همت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد قائم‌شهر و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد با بیان اینکه آمریکا یک دشمن واقعی برای ایران بشمار می‌رود گفت: «آمریکا علیه ایران توطئه‌های مختلفی را تدارک و به اجرا درآورده است که یکی از آنها جنگ هشت ساله و دیگری محاصره اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ابراهیمیان گفت: «بعد از مقاومت ایران اسلامی در برابر توطئه‌ها دشمنی آمریکا ادامه پیدا کرد که بعد از آن جنگ سایبری و تهاجم فرهنگی را علیه ایرن اسلامی صورت داد.»

مدرس کارگاه درباره پدافند غیرعامل مطالبی بیان کرد و گفت: «پدافند غیر عامل آگاه سازی مردم از جایگاه خود و آگاه سازی از مجاهدتهای که در کشور انجام شده است را برعهده دارد.»

مفید اسماعیلی افزود: «پدافند غیرعامل یعنی پیش‌بینی کردن اتفاقاتی که ممکن است در کشور اتفاق بیفتد و ما باید آماده باشیم تا ضربه نخوریم.»

اسماعیلی با توجه به نقش دانشجویان در پدافند غیرعامل از آنها خواست تا در زمینه حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی که بواسطه مجاهدت های ملت عزیز ایران بدست آمده است کوشا باشند.

اکبری مدرس دوم این کارگاه نیز درباره نشریات دانشجویی مطالبی بیان کرد.

وی یکی از مهم‌ترین ابزار ارتباطات را رسانه معرفی کرد و داشتن طلا و رسانه را دو عامل اصلی موفقیت برای یک جامعه برشمرد.

اکبری با تأکید براین نکته که رسانه‌های غربی ایجاد جنگ فرهنگی می‌کنند و باعث مادی‌گرایی، لوکس‌گرایی و تبلیغات محصولات خودشان هستند گفت: «ما باید در مقابل این جنگ، اسلام را به همه جهان صادر کنیم.»

وی خطاب به دانشجویان افزود: «دانشجو علاوه بر تحصیل علم باید در جنبش‌های فرهنگی هم فعالیت داشته باشد و با پیدا کردن افراد متخصص و با انگیزه در تولید نشریات دانشجویی با سه موضوع فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تلاش کنند.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۱۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • معلم علمدار مبارزه با جهل و معمار هویت کشور است
  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»