Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: در راستای سیاست های کلان سازمان برای بر ایجاد ظرفیت های مناسب در امر توسعه حفاظت و بهره برداری اصولی و پایدار از منابع تنوع زیستی، دستورالعمل شکار در قرق های اختصاصی در سال 96 ابلاغ شد. به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علی تیموری با بیان اینکه قرق های اختصاصی به عنوان ابزاری برای توسعه حفاظت از حیات وحش در محدوده خارج از مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان محیط زیست از چند سال گذشته مورد توجه و پیگیری جدی این سازمان قرار گرفته است، گفت: علاقه قابل توجه جوامع بومی و محلی، تشکل های حامی حیات وحش، بخش خصوصی و تعاونی های زیست محیطی به مشارکت در این زمینه و واگذاری رسمی چهار قرق اختصاصی در استان های یزد و سمنان به واجدین شرایط، نتایج بررسی های انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 تیموری از انجام سرشماری های حیات وحش در این مناطق در سالجاری خبر داد و گفت: نتایج سرشماری و مقایسه آن با سالهای گذشته، نشانگر رشد قابل توجه جمعیت گونه های قابل شکار بود.

به گفته وی، این امر حاکی از موفقیت این تجربه جدید در عرصه بهره مندی از مشارکت جوامع بومی و محلی و بخش غیر دولتی در حفاظت از حیات وحش است.

تیموری تصریح کرد: با پردازش نتایج سرشماری های بعمل آمده، سهمیه های شکار برای هر یک از قرق های اختصاصی علی آباد چهل گزی مهریز، دربید و روباز در استان یزد و همچنین منصور آباد رفسنجان در استان کرمان در از سوی کمیته فنی قرق های اختصاصی سازمان تعیین و به همراه دستورالعمل نحوه شکار چهارپا در قرق های اختصاصی، از سوی معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست به استان های مربوطه ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر این، دستورالعمل شکار در تنها طرح فعال تکثیر و پرورش همراه با شکارگاه کشور در سیرجان نیز برای دومین سال متوالی تدوین و به استان سیرجان ابلاغ شد.

مدیر کل حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست خاطر نشان کرد: امسال نیز قر ق های اختصاصی مورد اشاره و شکارگاه اختصاصی ترجمان، امکان شکار گونه های قوچ و کل را برای شکارچیان داخلی و خارجی فراهم خواهند ساخت بدون آنکه شکار، فشاری بر جمعیت های مناطق تحت مدیریت سازمان وارد کند..

در ادامه سیاست های سازمان در خصوص توسعه قرق های اختصاصی در سطح کشور، واگذاری قرق اختصاصی جاشلوبار در استان سمنان به یک متقاضی از جوامع بومی و محلی که از دامداران سنتی منطقه می باشد در چهارمین جلسه کمیته فنی قرق های اختصاصی تصویب و به تایید معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی رسید و به زودی پروانه قرق اختصاصی یاد شده برای مدت پنج سال  به متقاضی مربوطه واگذار می شود تا اقدامات اجرایی و حفاظتی به طور رسمی در آن آغاز شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدثر تیموری گفت:  ماموران یگان حفاظت اداره محیط زیست این متخلفان شکار و صید را شناسایی و دستگیر کردند.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: شکار غیرمجاز پستانداران وحشی در شهرستان طی این مدت ۳۹ رأس بوده است که بیشترین شکار غیر مجاز مربوط به قوچ و میش با تعداد ۲۵ راس بوده است.

وی افزود: شکار پرندگان غیرمجاز نیز ۳۲ قطعه بوده که بیشترین آن سهره و کبک بوده است همچنین در حوزه تخلفات مربوط به صید آبزیان در سطح شهرستان نیز در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۰۵ عدد ماهی به صورت غیر مجاز صید شده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان درگز گفت: با تلاش محیط بانان پارک ملی تندروه، تعداد ۱۷ متخلف قبل از اقدام به شکار طی سال گذشته شناسایی و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

تیموری در خصوص کشفیات سلاح مجاز، غیرمجاز و دست ساز نیز گفت: طی این مدت در مجموع تعداد ۲۰ قبضه سلاح در شهرستان درگز از متخلفان کشف شده است.

وی اضافه کرد: در موضوع تخریب و تصرف در مناطق تحت مدیریت طی سال گذشته نیز تعداد هفت مورد شامل تصرف، شخم‌زنی و حفاری در مناطق تحت مدیریت شهرستان شناسایی و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند، همچنین در حوزه آلودگی‌ها نیز ۷۶ مورد اخطاریه رفع آلودگی برای واحدهای مختلف صنعتی ، خدماتی و تولیدی صادر شده است.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: ماموران یگان حفاظت پارک ملی تندوره طی سال گذشته بیش از ۱۴ هزار و ۵۶۲ راس دام سبک غیر مجاز که به صورت غیر مجاز ، خارج از فصل چرا ، بدون پروانه و یا مازاد بر پروانه چرا وارد پارک ملی و مناطق تحت مدیریت شهرستان شده بودند را شناسایی و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کردند.

پارک ملی تندوره در شهرستان درگز و در فاصله ۲۷۰ کیلومتری شمال غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران