Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: توسعه پارک جنگلی فندقلوی اهر، نصب تابلوهای راهنما در جنگل‌های ارسباران، بحث تحقیقات، توسعه و موزه فسیل‌شناسی در شهرستان مراغه از برنامه‌های اداره کل حفاظت از محیط زیست استان در بحث تبریز ۲۰۱۸ است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، حمید قاسمی در بازدید از منطقه حفاظت‌شده پارک جنگلی فندقلو با اشاره به اختصاص دو رأس مرال (گوزن) به پارک جنگلی فندقلوی اهر اظهار کرد: نگهداری مرال (گوزن) هزینه زیادی دارد و اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی در صورت تأمین هزینه نگهداری مرال (گوزن) در پارک جنگلی فندقلوی اهر، با این امر موافق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی افزود: این امر کمک زیادی به توسعه گردشگری و جذب میهمانان از شهرها و استان‌های هم‌جوار در این منطقه خواهد کرد.

قاسمی ادامه داد: برای اختصاص مرال (گوزن) به پارک جنگلی فندقلوی اهر باید بررسی‌های کارشناسی صورت گیرد و این اداره کل آماده همکاری با بخش خصوصی در این زمینه نیز است.

وی در مورد اقدامات این اداره کل در جهت رویداد تبریز 2018 نیز عنوان داشت: اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی درزمینهٔ تبریز 2018 برنامه‌هایی دارد مناطق طبیعی گردشگری شهرستان‌های اهر و کلیبر که از محورهای این رویداد مهم هستند در زمره برنامه‌های این اداره کل قرار دارد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: بحث توسعه در پارک جنگلی فندقلوی اهر، نصب تابلوهای راهنما در جنگل‌های ارسباران، بحث تحقیقات، توسعه و موزه فسیل‌شناسی در شهرستان مراغه از برنامه‌های اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی در زمینهٔ تبریز 2018 خواهد بود.

به گزارش تسنیم در پارک جنگلی فندقلوی شهرستان اهر تنها یک رأس مرال (گوزن) وجود دارد که تاکنون پیگیری‌ها برای افزایش و یا احیای گونه حیوانی مرال اقدامی جدی صورت نگرفته این در حالی که تنها گونه مرال این روزها حال خوشی ندارد.

انتهای پیام/

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی

 به دنبال فراخوان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز و انجمن‌های محیط زیستی مبنی بر پاکسازی ساحلی رودخانه کارون و دعوت از عموم شهروندان اهوازی جهت مشارکت در این برنامه تعدادی از فعالان و دوستداران طبیعت نسبت به پاکسازی محیط اقدام نمودند.

صغری رستمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه دوستداران محیط زیست در این برنامه گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای فرهنگ سازی برای توجه به مقوله پسماند و جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیست است و خواستار مشارکت همه اقشار جامعه در این گونه حرکت‌های زیست محیطی شد.

وی افزود: امروزه یکی از مهمترین معضلات در بخش پسماند در استان، کشور و حتی جهان، پلاستیک است که باید برای کاهش آن و جایگزین با موادی که سریعتر تجزیه و آسیب کمتری به محیط زیست بزنند، اقدام کنیم.

رستمی ادامه داد: باید به کودکان یاد داد که ما نه تنها زباله‌ها را در طبیعت رها نمی‌کنیم، بلکه زباله‌های رها شده را هم جمع آوری می‌نماییم تا طبیعت زیبایمان را از وجود ناپاکی‌ها پاکسازی نماییم.

 این مراسم از کوچکترین فعال محیط زیست نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست