Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، علی‌اصغر در دیدار با محمد خدابخشی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: درخواست ما از نمایندگان مجلس این است تا با اختصاص درصدی از مالیات بر ارزش افزوده در قانون بودجه سال 97 به توسعه گردشگری و مرمت، حفظ و احیای بناهای تاریخی ثبت شده، به رونق صنعت گردشگری در کشور کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه توسعه گردشگری می‌تواند به اشتغال‌زایی و کسب درآمد کمک کند، افزود: در صورت اختصاص درصدی از مالیات بر ارزش افزوده برای توسعه گردشگری و نیز مرمت، حفاظت و احیای بناهای تاریخی ثبت‌شده، می‌توان شاهد ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بیشتر در جامعه باشیم.
در این دیدار همچنین موضوعات مرتبط با حوزه میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تأمین زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌گذاری و احداث بازارچه صنایع‌دستی در الیگودرز مورد بررسی قرار گرفت و محمد خدابخشی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی نیز توضیحاتی را در خصوص ظرفیت‌های گردشگری و نیز قابلیت‌های حوزه میراث‌فرهنگی در الیگودرز به معاون رئیس‌جمهوری ارائه کرد.
 
 
** بررسی ظرفیت‌های گردشگری نطنز و قمصر
در دیدار معاون رئیس‌جمهوری با مرتضی صفاری نطنزی نماینده نظنز و قمصر نیز مأموریت‌های سه‌گانه سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این دو شهر استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار که علی پیراینده شهردار نطنز نیز در آن حضور داشت، صفاری نظنزی گفت: بیشترین مراجعات مردمی به نمایندگان درخصوص اشتغال و درآمدزایی است که به‌طور حتم توسعه گردشگری مهم‌ترین راهکار اشتغال‌زایی است که می‌تواند مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی افزود: نطنز یک منطقه فوق‌العاده و ویژه در حوزه گردشگری است که وجود منطقه نمونه گردشگری در این شهر و وجود 50 امام‌زاده در کنار قلعه‌های تاریخی و بافت تاریخی نطنز، می‌تواند به‌عنوان قابلیت‌های مهم در حوزه گردشگری مورد توجه قرار گیرد.
این نماینده مجلس افزود: در این میان ابیانه نیز به‌عنوان یکی از زیباترین روستاهای کشور یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری در ایران است که البته در این منطقه روستاهای زیبای دیگری نیز وجود دارد و قرار گرفتن این روستاها در بسته‌های تورهای گردشگری ضمن آشنایی گردشگران با دیگر جاذبه‌های گردشگری نظنز می‌تواند از خسارت‌های احتمالی به ابیانه جلوگیری کند.
صفاری نطنزی اضافه کرد: در منطقه نطنز یک قلعه تاریخی وجود دارد که 44 اتاق دارد و می‌توان با احیای این قلعه و تبدیل آن به یک مرکز اقامتی به توسعه گردشگری در نطنز و قمصر کمک کرد.
علی پیراینده شهردار نطنز نیز در این جلسه گفت: شهرداری نطنز آماده هرگونه همکاری با سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین محورهای همکاری مشترک با شهرداری نطنز می‌تواند احیا و بازسازی بازار تاریخی نطنز باشد و این آمادگی را داریم تا بر اساس یک تفاهم‌نامه با میراث‌فرهنگی حیات را بار دیگر به محله قصبه نطنز برگردانیم.
معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز با تأکید بر توجه به تمام ظرفیت‌های حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در مناطقی مانند نطنز و قمصر گفت: یکی از موضوعاتی که می‌تواند به درآمدزایی و اشتغال در هر منطقه کمک کند توجه به گردشگری و رونق این صنعت است و نطنز و قمصر در این خصوص ظرفیت‌های فراوانی دارند.
وی افزود: در این میان توجه به بافت‌های تاریخی و آثار فرهنگی و مرمت و احیای آن ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد که در این خصوص همکاری و مشارکت شهرداری‌ها امری ضروری است.
 
** تأکید بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در آباده، بوانات و خرمبید
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همچنین با رحیم زارع نماینده آباده، بوانات و خرمبید دیدار کرد که محمدصادق کریمی فرماندار خرمبید نیز در این دیدار حضور داشت.
در این جلسه با اشاره به وجود ظرفیت‌های گردشگری در این سه شهر بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در آباده، بوانات و خرمبید تأکید شد.
مونسان همچنین با الیاس حضرتی نماینده مردم تهران زمینه‌های مشترک همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در پایتخت را مورد بررسی قرار داد.
در این دیدارها، سیدهادی قره‌سید رومیانی معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌ها، محمد‌حسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی، سعید شیرکوند معاون سرمایه‌گذاری، قدرت ابراهیمی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روح‌الله مهدی‌نژاد رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز حضور داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود