Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار از ارائه خدمات تخصصی دامپزشکی در بیمارستان تخصصی دامپزشکی این دانشگاه برای خدمت رسانی به دامداران و مرغداران منطقه و صاحبان حیوانات خانگی خبر داد.

دکتر سروش یوردخانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه این دانشکده تنها دانشکده دامپزشکی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان است، اظهار کرد: «از آغاز فعالیت بیمارستان تخصصی دامپزشکی، خدماتی فراتر از معاینات، درمان و جراحی‌های عمومی به دامداران، صاحبان حیوانات خانگی و مرغداران منطقه ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی از راه اندازی مجدد کلاس های کارورزی به صورت سیاری پس از دو سال وقفه خبر داد و گفت: «راه اندازی مجدد کلاس های کارورزی به صورت سیاری با استقبال دامپروران منطقه مواجه شده که کمک قابل توجهی به تربیت فارغ التحصیلانی باتجربه، حضور و درمان دام و طیور در محیط دامداری و مرغداری خواهد کرد.»

یوردخانی ادامه داد: «دانشکده دامپزشکی واحد گرمسار اکنون به نقش پشتیبانی خود از کلینیک های بخش خصوصی نیز به خوبی عمل کرده و با ارتباط مناسب، کلینیسین های منطقه دام هایی که به هر دلیل در بخش خصوصی قابل درمان نیستند را به دانشکده ارجاع می دهند و روند تشخیص و درمان پیگیری می شود.»

رئیس دانشکده دامپزشکی واحد گرمسار کمک و حمایت از تولیدکنندگان محصولات دام و طیور را یادآور شد و اظهار کرد: «کمک و حمایت از تولیدکنندگان محصولات دام و طیور صرفا محدود به امور درمانی نبوده و دانشکده با برگزاری کلاس های آموزشی - ترویجی و همکاری نزدیک با تعاونی گاوداران شهرستان گرمسار که اغلب دامداران منطقه در آن عضو هستند در راستای ارتقای آگاهی آنان کوشیده است.»

وی با توجه به وجود اعضای هیات علمی و کادر متخصص، تجهیزات و مجتمع آزمایشگاهی مجهز در بیمارستان تخصصی دانشکده دامپزشکی افزود: «دامداران و مرغداران منطقه و حتی برخی مناطق همجوار برای تشخیص و درمان دام‌های کوچک و بزرگ بیمار و سایر خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز از جمله جراحی‌های تخصصی از خدمات بیمارستان دانشکده واقع در روستای کوشک استفاده می‌کنند.»

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار ادامه داد: «این دانشکده یکی از تاثیرگذارترین دانشکده‌های دامپزشکی کشور است که پتانسیل بسیار مناسبی در راستای ارتقای بهداشت عمومی و دامی شهرستان‌های گرمسار، آرادان و استان سمنان دارد.»

یوردخانی افزود: «با توجه به تجهیز بیمارستان به آزمایشگاه تخصصی و دستگاه اندوسکوپی و خرید دستگاه‌های رادیولوژی و سونوگرافی و میزهای معاینه الکترونیکی و هیات علمی و کادر مجرب، خوشبختانه دامداران و مرغداران و صاحبان حیوانات خانگی و سایر افراد مرتبط با دام و طیور به راحتی از خدمات تخصصی که در سایر کلینیک های منطقه امکان ارائه نیست، برخوردار شده و با حضور استادان مجرب علوم درمانگاهی، بیمارستان دانشکده همه روزه فعال و آماده خدمت رسانی است.»

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار افزود: «افراد متقاضی برای دریافت خدمات با شماره تلفن‌های 02334552020 و 02358492054 تماس یا به بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه، واقع در روستای کوشک گرمسار مراجعه کنند.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد