Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: رئیس جمهور آمریکا که به سئول سفر کرده است در پارلمان کره جنوبی سخنرانی کرد و بیشتر سخنرانی خود را به اظهارات ضد کره شمالی اختصاص داد.

به گزارش فارس، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به سئول سفر کرده است در پارلمان کره جنوبی به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در ابتدای سخنرانی خود از گلف بازهای کره جنوبی یاد کرد و برای مجموعه گلف خود در نیوجرسی تبلیغ کرد!

ترامپ در ادامه سخنرانی خود گفت: آمریکا تحت مدیریت وی درحال بازسازی ارتش خود است و میلیاردها دلار خرج می‌کند تا جدیدترین تجهیزات نظامی را در سراسر جهان در اختیار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی تاکید کرد که به صلح از طریق قدرت فکر می‌کند.

وی با اشاره به تاریخ شبه جزیره به کره شمالی که از مهمترین دغدغه های وی در این سفر بوده پرداخت و افزود: مردم کره شمالی در رنج گرسنگی به سر می‌برند و بسیاری از آنها از گرسنگی می‌میرند.

وی کره شمالی را به نقض حقوق بشر متهم کرد ضمن محکوم کردن آن، حکومت این کشور را یک «دیکتاتوری ظالمانه» خواند.

ترامپ با اشاره به اینکه کره جنوبی یک کشور بسیار موفق بوده سئول را یک متحد وفادار برای واشنگتن در آینده توصیف کرد و در مقابل از کره شمالی به عنوان یک دیکتاتوری تاریک و فریبکار یاد کرد.

وی به رهبران کره شمالی هشدار داد که آمریکا را دست کم نگیرند و سعی نکنند که قدرت آمریکا را امتحان کنند.

ترامپ اضافه کرد؛ ما اجازه نخواهیم داد که متحدانمان مورد تاخت و تاز و حمله قرار بگیرند. ما اجازه نخواهیم که بدترین جنایات تاریخ در اینجا تکرار شوند. جهان یک رژیم سرکش که بمب‌های هسته‌ای مخرب دارد را تحمل نخواهد کرد. همه کشورها و ملتهای مسئول باید نیروهای خود را برای منزوی کردن این رژیم یاغی و وحشی متحد کنند و از حمایت و تایید این رژیم خودداری کنند.

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه جهنم سزاوار هیچ کس نیست خواستار خلع سلاح کامل کره شمالی به طور دقیق و قابل راستی آزمایی شد.

وی طی یک پیام مستقیم خطاب به کیم جونگ اون رهبر کره شمالی گفت: سلاحهایی که شما به دست آوردید شما را امن‌تر نخواهد کرد. آنها رژیم شما را در یک قبر خطرناک قرار داده‌اند، هرگامی که در این مسیر تاریک برمی‌دارید خطر بیشتری را برای شما به همراه خواهد آورد.

ترامپ در ادامه سخنرانی خود در پارلمان کره جنوبی گفت: کره شمالی حکومتی است که تحت حاکمیت یک مکتب فکری خاص اداره می‌شود. در مرکز این تفکر نظامی اعتقادات خطرناکی قرار دارد که به دنبال به بردگی کشیدن مردم شبه جزیره و تسلط کامل بر آن است.

وی مدعی شد که کره شمالی برنامه موشکی و هسته ای خود را بر خلاف توافقات و تعهدی که به آمریکا و متحدانش داده دنبال کرده است. وی همچنین مدعی شد که پیونگ یانگ تعهدات خود را نقض کرده است.

ترامپ در ادامه سخنرانی ضدکره شمالیِ خود افزود؛ آمریکا به دنبال درگیری و تنش نیست ولی از آن فرار هم نمی‌کند. تاریخ پر است از رژیمهای مطرودی که به طرز احمقانه سعی کردند ما را تست کنند. هرکسی که به قدرت و عزم آمریکا شک دارد به گذشته و عقب نگاهی بیندازد شکش برطرف خواهد شد.

دونالد ترامپ افزود؛ با همک و یاری یکدیگر ما به دنبال رویای شبه جزیره‌ای آزاد و امن هستیم که خانواده ها دوباره با یکدیگر یکی شوند. ما به دنبال تحقق رویای یک آزادراه از شمال تا جنوب شبه جزیره هستیم؛ شبه جزیره‌ای که به جای کابوس هسته‌ای، صلح و زیبایی در آن جایگزین شود.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ، 550 نفر در این سخنرانی حاضر بودند. نمایندگان پارلمان، دیپلماتهای خارجی و مهمانانی که توسط دولت آمریکا دعوت شده بودند از نزدیک سخنرانی ترامپ را گوش کردند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین