Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@16:24:09 GMT

موکب‌های همدان از نظر بهداشتی نظارت می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۵۵۷۲

موکب‌های همدان از نظر بهداشتی نظارت می‌شوند

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای همدان از ۲۸۸ مورد بازدید از ایستگاه‌های صلواتی و اماکن مسیر راهی خبر داد و گفت: در ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها پذیرائی مشکلات بهداشتی عمده و خاص تأثیرگذار بر سلامتی زائران مشاهده نشده است.

حسنعلی نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، در خصوص اقدامات بهداشت محیط و حرفه‌ای در ایام اربعین اظهار داشت: همزمان با شروع ایام سفرهای اربعین و فعالیت موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی 288 مورد بازدید از ایستگاه‌های صلواتی و اماکن مسیر راهی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از دیگر اقدامات صدور کارت بهداشت برای آشپزهای ایستگاه‌های صلواتی بود، افزود: در این راستا 21 مورد کارت بهداشت برای آشپزها و خادمان موکب‌ها صادر شد.

نوروزی با بیان اینکه در این ایام 12 مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی ایستگاه‌های صلواتی انجام شده است، عنوان کرد: 14 مورد نمونه‌برداری از آب و 112 مورد کلر سنجی آب ایستگاه‌های صلواتی انجام‌شده است.

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای همدان با تأکید بر اینکه 10 اخطاریه بهداشتی برای اماکن مسیر راهی صادر شده است، تصریح کرد: 165 کیلوگرم مواد غذایی مشکوک به فساد از اماکن مسیر راهی و غذاخوری‌ها جمع‌آوری و معدوم شد.

نوروزی ابراز کرد: از دیگر اقدامات بهداشت محیط و حرفه‌ای در ایام سفرهای اربعین نظارت بر سرویس‌های بهداشتی ایستگاه‌های صلواتی و اماکن مسیر راهی است که در این راستا 62 مورد نظارت انجام شده است.

وی افزود: 13 تیم کارشناسی بهداشت محیط و حرفه‌ای در ساعات اداری و غیر اداری بر موارد بهداشتی ایستگاه‌های پذیرائی، موکب‌ها، مراکز خدماتی و رفاهی و غیره از نظر آب، غذا، اسکان، و بهداشت فردی تا پایان شب نظارت دارند.

نوروزی تأکید کرد: در ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها پذیرائی مشکلات بهداشتی عمده و خاص تأثیرگذار بر سلامتی زائران مشاهده نشده است.

وی با اشاره به اینکه در راستای حفظ سلامتی زائران از محل کمک خیران 57 هزار لیوان یک‌بارمصرف گیاهی تهیه و در بین ایستگاه‌های صلواتی توزیع شده است، گفت: 3 هزار و 40 بروشور و بنر در خصوص آموزش نکات بهداشتی در ایستگاه‌های صلواتی و اماکن مسیر راهی نصب و توزیع شده است.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز