Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل امتداد نیوز، روزنامه «کامرسانت»، چاپ مسکو، در تحلیلی نوشته است: امروز، ۸ نوامبر، یک سال از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده می گذرد. در این مدت حزب جمهوری‌خواه آمریکا دچار شکاف عمیقی به دلیل اقدامات “دونالد ترامپ” شده است، در حالیکه مقامات این حزب آشکارا به مخالفت با رئیس جدید کاخ سفید می پردازند، برخی اعضای حزب همچنان به رئیس جمهوری اعتماد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ که حمایت سیاستمداران واشنگتن را از دست داده، اکنون مجبور است مانند یک رئیس جمهور مستقل و غیرحزبی عمل کند. البته به عقیده برخی کارشناسان، وضعیت موجود یک شکست دوگانه است: رهبران حزب جمهوری خواه، بدون همکاری با کاخ سفید، ممکن است در انتخابات آتی کنگره در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ شکست خورده و اکثریت پارلمانی را از دست بدهند. و ترامپ نیز به نوبه خویش در صورت از دست دادن اکثریت کنگره از سوی جمهوری خواهان، شانسی برای برگزیده شدن مجدد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ نخواهد داشت.   

بر اساس جدیدترین نظرسنجی اجتماعی در آمریکا، حزب دموکرات در مقایسه با حزب جمهوری خواه، به مراتب از حمایت مردمی بیشتری برخوردار است. بیش از ۵۰ درصد آمریکایی ها گفته اند در انتخابات پارلمانی آینده به دموکراتها رای خواهند داد و تنها ۳۵ درصد آنها طرفدار جمهوری خواهان هستند. در صورتیکه در ماه نوامبر سال ۲۰۱۶ دقیقا چنین نظرسنجی تساوی ۴۵ درصد را در مورد هر دو حزب آمریکایی نشان داده بود.

مردم آمریکا جمهوری‌خواهان را در اقدامات ترامپ شریک می‌دانند

به گفته “گوردن هان”، عضو هیئت مشاوره موسسه پیش بینی‌های ژئواستراتژیکی آمریکا، نتیجه نظرسنجی اخیر گویای رشد نارضایتی مردم از اقدامات دونالد ترامپ است که بعنوان نامزد حزب جمهوری خواه به ریاست جمهوری آمریکا رسیده است.

این کارشناس آمریکایی به این روزنامه گفته است: «این مسئله قبل از هر چیز به دلیل اظهارات تحریک آمیز و نسنجیده رئیس جمهوری و بعد از آن هم به خاطر تصمیمات غلط سیاسی اوست. ضمن اینکه آن دسته از طرفداران دموکراتها که کمی به او امید داشتند، هم از رئیس جمهوری بطور کامل روی برگردانده اند، برای اینکه او نتوانسته هیچیک از وعده های انتخاباتی خود را عملی کند. برای مثال هنوز موفق نشده قانون «Obamacare»- در مورد اصلاح بیمه های درمانی را لغو کند یا حتی نتوانسته پیش نویس قانون ساخت دیوار در مرز آمریکا و مکزیک را پیش ببرد.   

چند روز قبل، “هیلاری کلینتون” رقیب ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، حزب جمهوری خواه را مسئول اقدامات دونالد ترامپ معرفی کرد. این در حالی است که اکنون در میان اعضای حزب جمهوری خواه هم بسیاری معتقدند که ترامپ توانایی انجام وظایف ریاست جمهوری را ندارد.

ترامپ برای کل سیستم سیاسی آمریکا چالش آفرین شده است

“ویکتوریا ژوراولیوا” کارشناس مسائل آمریکا در موسسه اقتصاد جهانی و روابط بین الملل آکادمی علوم روسیه نیز به «کامرسانت» توضیح داده است: «بدون تردید دونالد ترامپ نه تنها برای حزب جمهوری خواه، بلکه  برای کل سیستم سیاسی آمریکا چالش آفرین شده است. او که مردی از تبار تجار ثروتمند آمریکایی است، به طبقه سیاستمداران این کشور تعلق ندارد. او غیرقابل کنترل است و از تحصیلات سیاسی لازم و یا گذراندن مراحل ارتقاء مراتب مرسوم در عرصه سیاسی آمریکا، مانند فرماندار بودن، سناتور شدن و غیره… برخوردار نیست.»

 به عقیده این کارشناس روس، دونالد ترامپ به گونه ای عمل کرده که برای طرفداران تندروی حزب جمهوری خواه که بطور مرسوم در هر انتخاباتی به این حزب رای می دهند، غیرقابل قبول است. وی افزود: «در عرصه سیاسی آمریکا، اعتبار و محبوبیت رئیس جمهوری به منزله اعتبار و محبوبیت حزب حامی اوست. اکنون ترامپ از لحاظ محبوبیت مردمی، در پایین ترین سطح قرار دارد و طبیعی است که این مسئله روی اعتماد مردم به حزب جمهوری خواه نیز تاثیر گذاشته است. در انتخابات میان دوره ای سنا و انتخابات کامل مجلس نمایندگان کنگره در نوامبر سال ۲۰۱۸ در آمریکا، به احتمال زیاد حزب دموکرات خواهد توانست اکثریت در مجلس سفلی را بدست آورد.»

به عقیده ویکتوریا ژوراولیوا، در حال حاضر هر دو حزب سیاسی آمریکا در بحران قرار دارند. جمهوری خواهان در انتخابات سال ۲۰۱۶ نتوانستند رئیس جمهوری را به مردم معرفی کنند که قدرتمند باشد. حزب دموکرات هم حاضر به واگذاری قدرت به نیروهای جوانتر و پیشبرد اهداف خویش نبوده است. در این شرایط تنها امکان موفقیت دونالد ترامپ در همکاری با کنگره است تا از شکست جمهوری خواهان در انتخابات آینده جلوگیری کند. ولی اگر جمهوری خواهان در انتخابات سال ۲۰۱۸ شکست بخورند، او هم در انتخابات سال ۲۰۲۰ هیچ شانسی برای حفظ صندلی ریاست جمهوری خود نخواهد داشت.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند