Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سهیل مهدی درباره جلسه امروز (چهارشنبه) کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها گفت: بررسی چند ساعته روی مدارک باشگاه‌ها داشتیم و سعی کردیم مدارک را دقیق و با جزئیات بررسی کرده تا مطابق الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش برویم. متأسفانه وقت کم آوردیم و برخی از افراد کارهای اجرایی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پنج الزام اصلی برای صدور مجوز داریم که شامل مسائل مالی، حقوقی، پرسنلی، استادیوم و ورزشی می‌شود. هر کدام از اینها را به ترتیب دسته بندی کردیم، به عنوان مثال از مسئله پرسنلی و ورزشی شروع کردیم و مدارک باشگاه‌ها را مورد بررسی قرار دادیم. مسائل مالی و حقوقی مهم بودند و فرصت نشد به آن بپردازیم.

مسئول صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در خصوص وضعیت مالی نفت تهران تصریح کرد: در رابطه با وضعیت مالی، هیچ کدام از مدارک را بررسی نکردیم. نفت مشابه باشگاه‌های دیگر در زمینه‌های ورزشی مانند استادیوم تختی و زمین‌های ورزشی مدارکش را ارائه کرده است. این باشگاه مثل باشگاه‌های دیگر دارای نقاط ضعف است و صراحتا نمی‌توان در مورد آنها تصمیم‌گیری کرد. باید جمیع مدارک را دید و سپس نظر داد.

مهدی در پاسخ به این سؤال که آیا سایر مدارک باشگاه‌ها نقص دارد که فرصت نشده به مسائل حقوقی و مالی رسیدگی شود، گفت: ما یک بحث داریم که آن هم پوشش مدارک برای الزامات است که جامعیت این مدارک را نشان می‌دهد. چون این مدارک حداقل پوشش‌ها را نداده است، نمی‌توان نظر داد. مسائل مالی و مالکیتی باشگاه‌ها به دلیل مشکل سرعت اینترنت و حجم دانلود مدارک‌ وقت ما را گرفت و فرصت نشد به آن بپردازیم.

وی در مورد اینکه پرسپولیس و استقلال اعلام کرده‌اند که مشکل‌ بدهی‌شان را حل کرده‌اند، خاطرنشان کرد: مصاحبه‌هایی از سوی مسئولان باشگاه‌ها و مجامع‌شان می‌بینیم که می‌گویند مدارک‌شان نقص ندارد. شاید برای ارسال مدارک از طرف آنها احساس شده نقصی وجود نداشته است؛ بله شاید نقصی نبوده باشد. همانطور که در سایت سازمان لیگ اعلام کردیم دریافت مدارک نهایی شده، اما اینکه مدارک چقدر صحت دارد یا تضاد اطلاعاتی نداشته باشد و مدارک را نقض نکند، نیاز به بررسی حقوقی دارد. کمیته حقوقی و بدوی در حال بررسی مدارک است. نهایی بودن مدارک را در روز آخر اعلام کرده و در قالب پیشنهاد به AFC می‌دهیم. اتفاقا امروز ایمیلی از طرف رئیس صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در AFC به دست‌مان رسید مبنی بر اینکه، با توجه به فرصتی که به شما داده بودیم، با دقت بیشتری مدارک‌تان را بررسی کنید و رسیدگی نهایی در AFC انجام می‌شود. AFC فرجه‌ای به باشگاه‌ها نداده و تأکید داشته که مدارک باشگاه‌های شما بررسی خواهد شد. من هم به عنوان مجری مدارک را ارسال می‌کنم.

مسئول صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در خصوص اینکه افرادی چون علی دایی، امیر قلعه‌نویی، صمد مرفاوی و ... گفته‌اند توافقی با آنها برای پرداخت مطالبات‌شان صورت گرفته است، گفت: دوستان زیادی در این زمینه مصاحبه‌ کرده‌اند. در پاسخ به این اتفاقات، ما بین این دو گروه (باشگاه‌ها و طلبکاران) قرار نمی‌گیریم. بدهی‌ها باید پرداخت شوند یا توافقاتی با آنها صورت بگیرد، یا در نهایت در دعاوی قانونی در کمیته انضباطی فیفا پرونده مورد بررسی قرار بگیرد. در واقع باشگاه‌ها پرونده باز نداشته باشند. نمی‌دانیم پرونده عزیزانی که مصاحبه کرده‌اند، در کدام گروه قرار می‌گیرد، چون هنوز مدارک را ندیده‌ایم. شاید هم بدهی‌شان پرداخت شده باشد که شما می‌گویید آنها مصاحبه کرده‌اند و گفته‌اند پولی نگرفته‌اند.

مهدی در واکنش به جایگزینی احتمالی ذوب‌آهن اصفهان به جای نفت تهران عنوان کرد: موضع فدراسیون فوتبال بی‌طرفانه است. کمیته بدوی مستقل از باشگاه‌ها تصمیم می‌گیرد. هیچ انتخابی نیست و بر اساس مدارکی خواهد بود که به AFC ارسال خواهد شد. ضمن اینکه تیم‌ها بر اساس رده‌بندی لیگ برتر از بالا به پایین سهمیه بندی می‌شوند، آن هم تا نیمه جدول. اگر مدارک نفت ناقص باشد، تیم سوم، چهارم، پنجم تا هشتم جای این تیم را خواهد گرفت. اگر مدارک نفت ناقص باشد، مدارک تیم سوم مورد بررسی قرار می‌گیرد و هر مدارک ناقص باشد تا تیم هشتم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که چقدر امیدوارید مشکل باشگاه‌های ایرانی حل شود، گفت: اصلا نمی‌توانم نظر قطعی بدهم. نظر کمیته بدوی مستقل است. اجازه دهید حق و حقوق باشگاه‌ها را حفظ کرده و فرصت را از آنها نگیریم.

602

باشگاه استقلال پرسپولیس ایران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در سی و پنجمین جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه، گروه‌های کارگری و واحدهای نمونه اظهار کرد: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند. تولید محور همه تلاش های ماست و محور تولید هم کارآفرینی و کارگر است. نقش کارگران در این زمینه بی بدیل است و باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود تا تولید ما هم در کیفیت و هم کمیت رشد کند.

وی ادامه داد: باید محصولی تولید شود که در دنیا بهترین باشد و تولید این محصولات از کشور ما برمی‌آید. استاندارد کف مشخصات یک کالاست و کالای تولدی ما باید در دنیا برتر باشد. در سریلانکا صدور خدمات فنی و ومهندسی انجام شده و ومهندسان آنجا می‌گفتند، کار بسیار علمی و دانش پایه انجام شده است. این کار چند منطوره بود و سد و نیروگاه ایجاد شده بود. مهندسان ما گفتند شاید اولین کاری است که در آن منطقه انجام شده است.

رئیسی ادامه داد: رهبری حکیمانه فرمودند که در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند که باید به این نخبگان توجه شود. باید از ایده پردازی حمایت کرد. ایده پردازی در دانشگاه مهم است، اما کسی که در عمل صاحب ایده شده است، باید مورد حمایت و توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه رشد فرهنگ کار در کشور بسیار مهم است، گفت: باید به کار و کارگر توجه شود. عمل برتر و موثر مهم است. بین نماز اول وقت و نماز قضا تفاوت وجود دارد. تاکید دارم کار زمان شناسانه اهمیت دارد. در زمان دفاع مقدس کارهایی در کارخانه‌ها انجام شد که ما را از کشورهای بیگانه بی نیاز کرد. کارهایی که همراه با خلاقیت و نوآوری بود. کارگران ما سابقه این کارها را نداشتند. الان هم به ما جنگ اقتصادی به ما تحمیل شده است که تاکنون جوانان، کارگران و کارفرمایان ما نشان دادند که همچنان که رزمندگان ما سیلی محکمی به دشمن زدند، کارگران ما هم در عرصه اقتصادی سیلی محکمی به دشمن خواهند زد، دشمنان فکر می کنند با تهدید و تحریم می توانند ما را متوقف کنند.

وی افزود: ما رشد تولید، رشد اقتصادی، رشد نوآوری داریم و در حوزه فناورانه رشد داریم.رشد کمی در شرکت‌های دانش بنیان داریم. جامعه کارگری و کارآفرنی ما پای کار است و این جای تقدیر دارد.
رئیس جمهور با اعلام اینکه لایحه امنیت شغلی کارگران در دولت تصویب شده و در مجلس پیگیری می‌شود تا کار سریعتر به نتیجه برسد، خاطرنشان کرد: ثبات شغلی بسیار مهم است. ما امروز شاهیدم که اشتغال در کشور افزایش و بیکاری کاهش یافته و این جای افتخار دارد. زمینه شغل برای تحصیل کردگان بهتر از قبل فراهم شده است. بیمه کارگران ساختمانی بسیار مهم است. وزیر گفته است که موانع این کار در حال رفع است. بیمه کارگران ساختمانی مورد تاکید دولت است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه سازوکار قانونی سه‌جانبه دولت، کارفرما و کارگر خوب است و ادامه یابد تا تصمیم مناسب با تورم گرفته شود و قابل دفاع است، افزود: بانک‌ها با اشتغال، مسکن و ازدواج همراهی کنند. تاکید می‌کنم که در پرداخت وام برای این سه موضوع که به رفع دغدغه جوانان کمک می کند، همراهی کنند. باز هم تاکید می کنم که بانک‌ها مساعدت بیشتری داشته باشند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مسئول بانک رفاه کارگران اعلام کردند که آمادگی دارند که برای تسهیلات مسکن کارگران کمک کنند که من از وی تشکر می کنم تا این دغدغه کارگران را حل کنند. سهم مسکن در سبد هزینه خانوداه زیاد است و بنای دولت این است که با امکاناتی که در کشور وجود داردآن را حل کند. یکی از امکانات مهم کشور، زمین است و ممکن در مرکز استان یا تهران زمین نداشته باشیم، اما آن طرف تر از تهران، تبریز یا مشهد و مرکز استان امکان تهیه زمین وجود دارد. از همه مدیران شرکت‌ها و کارخانجات می خواهم همت کنند تا تعاونی‌های مسکن فعال شوند. وزارت راه و شهرسازی آمادگی برای رفع دغدغه مسکن را دارد. مسکن دغدغه مهمی برای کارگران است و باید این دغدغه رفع شود.

رئیسی در ادامه گفت: مهارت ورزی برای همه لازم است برای هر کاری دانش‌افزایی و مهارت افزایی لازم است. مهارت و دانش باید به روز شود. همواره باید نسبت به کسب دانش اقدام کرد. دنیا هم دنیای اطلاعات، ارتباطات و دانش است. در گذشته حرف دولت الکترونیک مطرح بود و امروز بحث دولت هوشمند مطرح است . در سال های گذشته دولت‌ها نتوانستند دولت الکترونیک را اجرایی کنند  و الان 37 درصد دولت الکترونیک محقق شده است. همه ما محتاجیم که دانش‌مان به روز شود و مهارت افزایی و دانش افزایی برای جامعه کارگران هم اهمتی زیادی دارد.

وی در پایان گفت: هزاران کارگر مشغول به کار شده‌اند و کارخانجات تعطیل دوباره احیاء شده اند. تعطیلی کارخانجات مشکلات زیادی در زندگی کارگران ایجاد کرده است. کارخانه‌های زیادی بودند که از گردونه تولید خارج شده بودند و اما الان به چرخه تولید بازگشته‌اند. قریب به 10 هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل به تولید برگشته‌اند. تاکید کرده‌ام که مسئولان اجازه ندهند کارخانه‌ای به هر دلیلی تعطیل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • خبر خوش به گوش جواد نکونام رسید/ هافبک استقلال فیزیوتراپی را شروع کرد
  • خدمات به اتباع خارجی صرفا با کارت شناسایی جدید و مدارک معتبر انجام می‌شود
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند