Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور بخش تصویرسازی و نقاشی یازدهمین سوگواره هنر عاشورایی حوزه هنری معتقدست هدف از برگزاری این سوگواره ها، ارتقای هنر مذهبی و تشویق هنرمندان است.

علی هاشمی شهرکی داور بخش تصویرسازی و نقاشی یازدهمین سوگواره هنر عاشورایی درباره نقاط قوت و ضعف این رویداد حوزه تجسمی به خبرنگار مهر گفت: به طور کلی برگزاری سوگواره اتفاق خوبی است، اما نکته قابل توجه این است که طی سال های برگزاری یک رویداد برای آن تبلیغات خوبی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طی حدود چهار سال گذشته و تا پیش از دوره یازدهم، همزمان با برگزاری سوگواره هنر عاشورایی، رویدادی مشابه به نام «سرخ و سیاه به رنگ عشق» در برج میلاد برگزار می شد که به دلیل قوی تر بودن تبلیغات و همچنین بالاتر بودن مبلغ جایزه، شرکت کنندگان زیادی در آن حضور داشتند و اگر فردی نیز در هر دو اتفاق شرکت می کرد اثر بهتر را برای برج میلاد می فرستاد.

شهرکی بیان کرد: هدف از برگزاری اینگونه سوگواره ها، ارتقای هنر مذهبی و تشویق هنرمندان به فعالیت در این حوزه است، بنابراین برگزار کردن جشنواره ای که برای معرفی آن به مردم، تبلیغ نشود و نتواند مخاطب کافی را به خود جذب کند، بی تاثیر خواهد بود.

این تصویرگر همچنین در پاسخ به این که چه راهکاری برای تاثیرگذاری رویدادهای تجسمی با گرایش هنر دینی پیشنهاد می دهد، اظهار کرد: برای معرفی بهتر این نوع اتفاقات باید به جز معرفی عمومی همانند تبلیغ در تلگرام، در سطح شهر نیز بیلبورد و پوسترهایی طراحی و نصب شود که عموم مردم نیز در جریان قرار بگیرند.

وی ادامه داد: این رویدادها از جمله سوگواره هنر عاشورایی به ارتباط با مراکز تخصصی فعال در این حوزه نیاز دارند به عنوان مثال می توان با انجمن گرافیک تعامل داشت و این مراکز نیز شروع به معرفی و تبلیغات برای سوگواره کنند و همچنین نشست های مشترکی با متخصصان و هنرمندان جوان برگزار و پیرو مباحث و مسایل این حوزه بحث و گفتگو شود.

این هنرمند بیان کرد: باید آثار سال قبل را در طول سال در شهرهای مهم به مناسبت های مختلف به نمایش گذاشت و ایام محرم و صفر زمان مناسبی برای این مهم است. همچنین نیاز به تشکیل یک دبیرخانه دایمی برای چنین اقداماتی احساس می شود.

وی همچنین درباره میزان حمایت دولت از حوزه تجسمی گفت: می دانم که دولت همیشه قصد کمک و حمایت داشته است اما به دلیل اینکه هزینه ها بسیار پراکنده اند و یک جا متمرکز و به درستی مدیریت نشده اند، وقوع هر اتفاقی هر چند کوچک مانع از حمایت دولت و سردرگمی مسئولان به دلیل نبود برنامه ریزی شده است. البته مشکل دیگر این است که اتفاقات صورت گرفته در جایی ثبت نمی شوند که بعدا قابل ارجاع باشند و ما نیز به همین دلیل فعالیت های صورت گرفته را فراموش می کنیم و دوباره بعد از مدتی همان کارها و صحبت ها را تکرار می کنیم در حالی که اگر مستندات مکتوب باشند، در این صورت حرف جدیدی برای گفتن خواهیم داشت که این خود باعث پیشرفت می شود.             

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین‌نژاد عصر شنبه در آئین افتتاح افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که در محل بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: افتتاح طرح‌های حوزه سلامت، نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها و رشد شاخص‌های توسعه استان دارد.

وی با اشاره به آغاز کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی بیمارستان مادر و کودک، افزود: هدف‌گذاری اجرای این پروژه و سایر پروژه‌های مورد نیاز در بخش‌های مختلف خراسان شمالی، رفع نیازهای درمانی و تکمیل مراکز و تجهیزات درمانی استان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اسکلت‌بندی بیمارستان شهرستان راز و جرگلان که در زمره مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفته نیز به اتمام رسیده، اظهار امیدواری کرد: با همدلی و هماهنگی مدیران، ساخت این بیمارستان نیز در سال جاری به پایان برسد.

حسین‌نژاد تاکید کرد: یک حرکت جهادی برای رفع کمبودها نیاز است تا محرومیت‌های موجود در خراسان شمالی رفع شود.

وی با بیان اینکه تمام طرح‌های در حال انجام بر اساس نیازسنجی و بر حسب نیاز خراسان شمالی پیگیری و با هدف ارائه خدمات بهتر به شهروندان به ظرفیت درمانی استان افزوده شد، گفت: امیدواریم با همدلی و هم‌افزایی و پیگیری مدیران و حمایت نمایندگان در دولت سیزدهم شاهد اجرا و به نتیجه رسیدن طرح‌های بزرگ‌تر در حوزه‌های مختلف استان و شاهد ارتقای جایگاه خراسان شمالی در شاخص‌های توسعه باشیم.

استاندار خراسان شمالی خاطر نشان کرد: در بخش سلامت با پیگیری‌های خوبی که انجام شده، در حال حاضر ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه در حال افتتاح و ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه نیز در استان هدف‌گذاری و در حال اجرا است.

کد خبر 6090450

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد