Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-28@21:39:14 GMT

خط دولت همچنان «اعتدال» است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۲۰۴۰۱

خط دولت همچنان «اعتدال» است

رویداد۲۴-یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: تلقی‌هایی که از روحانی می‌شود چندان صحت ندارد و دولت کمابیش خط مشی اعتدال خود را دارد.
علی‌محمد حاضری، درباره اختلاف دیدگاه‌هایی که در زمان انتخابات بین اصلاح‌طلبان به وجود آمد، گفت: جریان حزبی به اندازه کافی در کشور اعتبار و پایگاه اجتماعی نیافته است و فعالیت‌ها در جریان اصلاحات متکی به احزاب و گروه‌ها و هم متکی بر شخصیت‌ها و چهره‌های بانفوذ و موثری که مردم به آنها اعتماد دارند و بخش‌هایی از جامعه را نمایندگی می‌کنند، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ترکیب احزاب و شخصیت‌ها می‌تواند جریان اصلاحات را نمایندگی کند، افزود: در این روند خود به خود برخی از گلایه‌مندی‌ها پیش می‌آید مبنی بر اینکه در جایی بعضی از افرادی که هویت حزبی ندارند برای تشکیلاتی مطرح می‌شوند که برای فعالان حزبی جای سوال دارد و یا  افرادی که دارای سابقه دیرینه کار حزبی هستند با کسانی مواجه می‌شوند که نوپا بوده و علم حزبی  برپا کرده‌اند و در این عرصه مدعی می‌شوند.
حاضری ادامه داد: به هر حال دوره گذاری است که باید طی شود، اما خوشبختانه روند جامعه اصلاح‌طلبی به سمت نهادبندی هرچه بیشتر پیش‌ می‌رود و امیدواریم این گلایه‌مندی‌ها تا یکی دو دوره دیگر تمام شود.
وی درباره برنامه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برای آینده، گفت: سرمایه جریان اصلاح‌طلبی در این چند انتخابات گذشته انسجام و اتحاد و یکپارچگی است، بنابراین طبیعی است که بایستی اصلی‌ترین مسئله حفظ انسجام باشد.
وی ساز و کار حفظ و تامین انسجام اصلاح‌طلبان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست‌گذاری دانست و گفت: این دو شورا باید نقش مکمل خود را ایفا کنند و اکنون بحث‌های درونی حول محور عبور از گلایه‌هایی که در پروسه انتخابات اتفاق می‌افتد وجود دارد و تاکید می‌شود که باید از آنها عبور کنیم. 
این فعالی سیاسی اصلاح‌طلب درباه اینکه احتمال دارد اصلاح‌طلبان در انتخابات آتی به سراغ یک گزینه اصلاح‌طلب بروند، اظهارداشت: در فضای غبار آلود سیاسی باید زمانبندی و تقدم مسائل سیاسی را رعایت کرد و اکنون زود است که در مورد جنبه‌های مصداقی و ویژگی‌های دقیق موضع‌گیری جریان اصلاحات اقدام کنیم.
وی افزود: مهم این است که فعلا بستر سازمانی و نهادی  اجماع و همگرایی اصلاح‌طلبان را فراهم کنیم و مبنای تصمیم‌گیری خردجمعی است که در زمان مناسب خود خردجمعی با در نظر گرفتن جمیع شرایط  هر تصمیمی ‌بگیرد به آن عمل می‌کنیم.
حاضری با بیان اینکه واقعیت‌ها همیشه بر سر آرمان‌خواهی‌ها سایه می‌اندازد، گفت: ضروری است که همیشه تلاقی بین واقعیت و آرمان خواهی برقرار شود تا آرمان‌خواهی واقع بینانه به دست آید.
وی تاکید کرد: در این فاصله باید اصلاح‌طلبان بازسازی خود را تثبیت کنند تا در شرایط لازم تصمیم معقول اتخاذ کنند اما اگر اکنون به سمت مصادیق پیش رویم اختلاف دیدگاه‌‌ها منجر به فروپاشی می‌‌شود.
حاضری درباره اینکه برخی معتقد به چرخش روحانی به سوی اصولگرایان هستند، گفت: نه دولت و نه دیگران مدعی اصلاح‌طلب تام بودن روحانی نبودند و تعریف اعتدالگرایی در این راستا بود که حداقل‌های انتظارات اصلاح‌طلبان را دارا باشد و در عین حال بخش عقلانی و معتدل اصولگرایان هم در آن حضور و نفوذ داشته باشند؛ اگر این واقعیت را درست بشناسیم آن وقت انتظاراتمان دیگر اصلاح‌طلبی تام نیست.
وی با تاکید بر اینکه تلقی‌هایی که از روحانی می‌شود چندان صحت ندارد و دولت کمابیش خط مشی اعتدال خود را دارد، گفت: تا حدودی رقابت‌های خاص دوره انتخابات تنور مواضع را داغ می‌کند و طبیعی است که بعدش فروکش کند بنابراین اگر برخی موضع دولت را همان مواضع اوج  دوره رقابت‌های انتخاباتی ببینیم غیر واقع بینانه است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد

در حالی که آشوب هائیتی را در خود غرق کرده است و باندهای خلافکار مسلح پایتخت این کشور پرتوپرنس را مورد حملات متعدد قرار داده‌اند، دولت انتقالی هائیتی روز پنجشنبه آغاز به کار کرد و به استعفای آریل هنری، نخست وزیر پیشین، رسمیت بخشید.   به گزارش «رویترز»، میشل پاتریک بوآور، وزیر دارایی دولت پیشین، رئیس موقت دولت خواهد بود تا زمانی که دولت انتقالی رئیس جدید دولت، کابینه، و یک شورای موقت انتخابات تعیین کند که راه را برای انتخابات نهایی هموار می‌کند.   رژینه ابراهیم، عضو دولت انتقالی، در این باره گفت: «ما شاهد فروپاشی کل نهادهای مملکت و سقوط دولت هستیم. ساکنان پورتوپرنس به معنای واقعی کلمه گروگان گرفته شده‌اند. این بحران بی‌سابقه مردم را متقاعد کرده که به یک دولت قوی نیاز هست. ما از این گرداب ناامیدی و نابودی خارج می‌شویم.»   همزمان با سوگند یاد کردن دولت انتقالی، رسانه‌های محلی گزارش دادند که خانه‌های مرکز شهر و منطقه فقیرنشین دلماس درگیر آتش‌سوزی و تیراندازی هستند.   رسانه‌ها تصاویر ستون‌های دود خاکستری که از خانه‌های بالا می‌رفتند را منتشر کردند، در حالی که مردم ساکن آن مناطق از محل فرار می‌کردند و هرچه را می‌توانستند با خودشان می‌بردند.   باندهای خلافکار مسلح که مجهز به سلاح‌های قاچاقی هستند که عمدتاً از ایالات متحده وارد شده‌اند، سال‌هاست پورتوپرنس را زیر ضرب حملات خود قرار داده و خواستار سرنگونی هنری بوده‌اند. با اعلام قصد نخست وزیر پیشین برای کناره‌گیری از مقام خود در ماه گذشته، این باندها حملات خود را افزایش داده و خواستار «انقلاب» در هائیتی شدند.   به گفته رویترز، اختیارات دولت انتقالی هائیتی در فوریه 2026 به آخر می‌رسد و تمدید نمی‌شود. در آن زمان قرار است انتخابات سراسری برای انتخاب دولت جدید برگزار شود. با این حال، هنوز هیچ تاریخی برای معرفی نخست وزیر جدید و رئیس دولت موقت تعیین نشده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان