Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد قوام شهیدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در گرجستان با رئیس مجلس گرجستان ملاقات و درخصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

ایران آنلاین / در این دیدار دو طرف با اشاره به سطح عالی روابط سیاسی دو کشور و سفرهای مقامات دو طرف در سال جاری میلادی، بر لزوم توسعه و گسترش همکاری‌های مالی، اقتصادی، حقوقی و پارلمانی تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ملاقات سیدجواد قوام شهیدی، سفیر ایران نقش مجالس در توسعه روابط دوجانبه را مؤثر دانست و اهمیت قوه مقننه گرجستان در توسعه روابط فیمابین را مورد تأکید قرار داد.

وی با اشاره به تصویب طرح اصلاحات قانون اساسی در گرجستان، این گام را نوید بخش آینده‌ای خوب در توسعه دموکراسی در گرجستان و هم راستا با موفقیت‌های این کشور در کسب رتبه‌های فوق‌العاده بین‌المللی در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، شفافیت اداری و.. افزایش امنیت اجتماعی و اقتصادی دانست.

همچنین سفیر کشورمان کسب رتبه نهم سهولت و آزادی کسب و کار در میان ۱۹۰ کشور جهان را به رئیس پارلمان گرجستان تبریک گفت.

قوام شهیدی با اشاره به حجم مبادلات دو کشور در سال جاری و افزایش ۱۲۲ درصدی سفر گردشگران ایرانی به گرجستان، ظرفیت‌های موجود را بیش از حجم مبادلات کنونی دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری طرفین و توسعه همکاری‌های مالی و بانکی زمینه مناسبی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های بسیار فراوان موجود در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری فراهم شود.

وی همچنین ضمن اشاره به اهمیت توجه ریشه‌ای به مقوله تروریسم، بر همکاری طرفین جهت شناسایی عوامل ایجادکننده این پدیده شوم و همچنین مبارزه با آن به منظور استقرار صلح و ثبات در منطقه و جهان تاکید کرد.

ایراکلی کوباخیدزه نیز  ضمن تبریک بیست و پنجمین سالگرد برقراری روابط دوجانبه میان دو کشور، توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران را یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشورش دانست و بر آمادگی و علاقه‌مندی پارلمان این کشور در تحرک‌بخشی و مشارکت در روابط رو به گسترش دو کشور اعلام کرد.

رئیس پارلمان گرجستان ضمن ابراز خرسندی از روابط عالی سیاسی دو کشور اظهار داشت: همواره از مواضع شفاف ایران در حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی گرجستان تشکر می‌کنیم.

وی همچنین با تکرار دعوت از ریاست مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک میزبان رئیس قوه مقننه ایران باشد.

کوباخیدزه با اشاره به سفر نخست‌وزیر گرجستان به ایران، سفر وزیر امور خارجه و وزیر علوم ایران به گرجستان و سفر هیات کمیسیون مشترک اقتصادی ایران به گرجستان به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران در سال جاری، این امر را نشان از عمق اراده و علاقه‌مندی دو کشور بر توسعه همکاری‌ها دانست و ضمن تاکید بر اراده تمامی مقامات گرجی بر رفع موانع و مشکلات احتمالی در مسیر روابط رو به توسعه دو کشور، ابراز امیدواری کرد با تلاش‌های دو طرف شاهد رشد روزافزون حجم مراودات و مبادلات میان ایران و گرجستان باشیم.

رئیس پارلمان گرجستان توسعه همکاری پارلمانی میان دو کشور را نیز هم حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: ما تجربیات خوبی در این خصوص کسب کرده‌ایم و امیدواریم در این بخش نیز بتوانیم همکاری میان دو طرف را بیش از پیش فعال کنیم.

وی با اشاره به ارزشمند بودن آگاهی مردم گرجستان از سابقه تاریخی و تمدنی ایران، خاطرنشان کرد: نگاه مردم و افکارعمومی گرجستان به ایرانیان بسیار مثبت است.

وی اضافه کرد: حسن نیت و روابط دوستانه بین مردم گرجستان و ایران پایه محکمی جهت توسعه همکاری آینده است./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزای برخوردار است.

آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار کرد: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.
آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.
معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

آقای کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم های کشورهای غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه های مختلف اعلام کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901020

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور