Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@07:07:46 GMT

قیمت تمام شده بخاری تولیدی در ایران بالاست

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۲۲۲۷

اقتصاد > صنعت - ایلنا به نقل از مدیر عامل مرکز مدیریت بهره وری ایران گزارش داد: بهره‌وری پایین در میان تولید کنندگان ایرانی به شدت نگران کننده است .

صادقی با اشاره به پایین بودن بهره وری در میان تولید کنندگان سیستم های گرمایشی تاکید کرد: قیمت تمام شده تولید این محصولات در ایران بسیار بالاست و تولید کنندگان برای پوشش این هزینه ها ناچارند تسهیلات با رقم های درشت از بانک ها دریافت کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین مساله حاشیه سود آنها را به شدت کاهش داده و قدرت رقابت پذیریشان را در مقایسه با رقبای خارجیشان را از بین برده است.

مدیر عامل مرکز مدیریت بهره وری ایران با اشاره به اینکه 100 درصد نیاز بازار در  کالاهایی مانند بخاری، آبگرمکن، پکیج‌های حرارتی  از محل تولیدات داخلی تامین می شود، ادامه داد : شاید بگویید که این سیستم های گرمایشی در ایران مشتریان  و بازار خاص خودش را دارد. اما این عمر این بازارها در صورتی که تغییری در نحوه تولید  خود نداشته باشند بسیار کوتاه تر از تصورشان خواهد بود.

وی در سطحی کلان تر به مشکلات تولید کنندگان لوازم خانگی اشاره کرد و افزود: تولید کنندگان در این صنعت با مشکلات متعدد از جمله تامین سرمایه اسناد برگشتی بانکی، قیمت تمام شده بالا مواجه هستند ، کمبود نقدینگی و قیمت تمام شده بالا سبب شده شرکت های لوازم خانگی با حاشیه سود بسیار پایین فعالیت کنند. آخرین بررسی ها نشان می دهد حاشیه سود کارخانه های تولید کننده بخاری از 3 درصد در سال 89 به 1.1 درصد کاهش یافته است .

وی افزود:با توجه به اهمیت صنعت لوازم خانگی در کشور در ادامه شاخص های مالی و بهره وری برخی از شرکت های بزرگ کشورکه سابقه فعالیت موفق چند ده ساله دارند همچون بوتان، آبسال ، پارس خزر و برخی از شرکت های تولید کننده وسایل گرمایشی و بخاری مورد بررسی قرار گرفته است. از بررسی حاشیه سودخالص شرکت های لوزام خانگی می توان به  قیمت تمام شده بسیار بالا دراین صنعت پی برد وا طی سال های 92تا 94  حاشیه سود شرکت ها بسیار کاهش یافته که می توان از دلایل آن رکود حاکم بر اقتصاد کشور باشد همچنین با بررسی درصدسهم هزینه مالی در فروش باید بیان نمود که مشکل کمبود نقدینگی در این صنعت جدی است و شرکت ها جهت تامین مالی خود به موسسات مالی رجوع نموده اند ودر دو سال انتهایی مورد گزارش سهمی که از فروش خود به موسسات مالی پرداخته اند بیشتر از سهمی است که صاحب کسب وکار  از فروش محصولات خود(حاشیه سود خالص) برده است.

به گفته وی برای رونق این صنعت می بایست از تکنولوژی برتر وفناوری های به روز ، مدیریت علمی و ایجاد واحد های تحقیق و توسعه قوی  استفاده شود تا شرکت های تولید کننده لوازم خانگی بتوانند کالاهایی با ارزش افزوده بالا تولید و روانه بازار نمایند .

 

35223

 

 

کلید واژه‌ها : واحد های تولیدی - تولید -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است