Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@04:31:07 GMT

ترخیص 50 درصد کالا بدون پرداخت حقوق ورودی 

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۳۱۶۳

ترخیص 50 درصد کالا بدون پرداخت حقوق ورودی 

واحد های تولیدی معتبر با حداقل تشریفات گمرکی و بدون پرداخت حقوق ورودی می توانند 50 درصد کالاهای خود را از گمرک ترخیص کنند.

به گزارش گروه اقتصادی آنا، گمرک جمهوری اسلامی ایران همگام با اجرای قانون رفع موانع تولید و با هدف روان سازی ، تسهیل و تسریع امور واحد های تولیدی و حمایت از تولید کنندگان داخلی تسهیلات ویژه ای را به واحد های تولیدی ارائه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بخشنامه اخیر گمرک ، واحد های تولیدی معتبر با حداقل تشریفات گمرکی و بدون پرداخت حقوق ورودی می توانند 50 درصد کالاهای خود را از گمرک ترخیص کنند. باقی مانده کالا به عنوان وثیقه در گمرک نگهداری می شود و به واحد های تولیدی گمرک فرصت می دهد که تا سه ماه به ترخیص باقی کالاها اقدام کنند.

علی معقولی،مدیر کل مرکز واردات و امور مناطق آزاد گمرک ، درتشریح اهداف و جزییات این طرح گفت: بخشی از کالا در این مدت در گمرک می ماند با این هدف که تولید کنندگان در مدت یاد شده ، کالای وارداتی خود را در تولید به کار بسته و تولید خود را به مرحله فروش برسانند. به گفته معقولی واحد های تولیدی می توانند پس از فروش کالا و افزایش منابع مالی خود به پرداخت حقوق ورودی ، حداکثر تا 3 ماه اقدام کنند و کالای باقی مانده را ترخیص کنند که البته این مدت قابل تمدید است .

معقولی با بیان اینکه این طرح می تواند در پروسه تولید برای واحد های تولیدی که با حجم بالا کار می کنند، بسیار موثر باشد، در خصوص چگونگی اثرات این طرح بر روند فعالیت واحد های تولیدی گفت: ما نظرسنجی ها و بررسی هایی انجام دادیم وبه نظر می رسد اغلب تولید کنندگان از این طرح راضی هستند. به گفته معقولی اغلب واحد های تولید ی توانسته اند در مدت زمان تعیین شده به ترخیص کالای خود اقدام کنند.

مدیر کل مرکز واردات و امور مناطق آزاد گمرک در خصوص تسهیلات گمرکی برای تولیدکنندگان پیش از این طرح گفت: تسهیلات گمرک به واحدهای تولید پیش از این به روشهای مختلف مانند ضمانت بانکی انجام شده است،اما از زمانی که قانون رفع موانع تولید اجرایی شد تصمیم گرفته شد برای ارائه تسهیلات به واحد های تولیدی راهکار جدی و چارچوبی برای آن تدوین شود.

معقولی در خصوص کالاها و یا واحد های تولیدی که مشمول این طرح می شوند گفت: برای واحد های تولید بالای 50 نفر محدودیت خاصی وجود ندارد واستثنایی قائل نشده ایم وبه همه واحد های تولیدی که به ما معرفی شده اند این تسهیلات داده می شود. هم چنین مواد اولیه و کالاهایی که به طور مستقیم برای تولید به کار می رود و یا برای تولید از آن استفاده می شود، مشمول این طرح می شوند.

مدیر کل مرکز واردات و امور مناطق آزاد در خصوص تسهیلات در مناطق آزاد توضیح داد: واحد های تولیدی در مناطق آزاد بر اساس قانون مقرارات صادرات و واردات از پرداخت حقوق ورودی معاف هستند. چنانچه بخواهند کالای تولید خود را به سرزمین اصلی وارد کنند بر اساس قانون دارای شرایط خاص خودشان هستند.

به گفته او در این مناطق از تسهیلات دیگری مانند قانون ارزش افزوده استفاده می شود و واحد های تولید در این مناطق اجازه دارند، در میزان مشخصی به سرزمین اصلی صادرات داشته باشند ، در این صورت نسبت به کالای خارجی که وارد و ارزش افزوده ای که ایجاد کرده اند، به آنها تخفیف داده می شود.

مدیر کل مرکز واردات و امور مناطق آزاد در خصوص فرآیند ترخیص کالاهای دارویی گفت: ترخیص کالاهای دارویی از طریق کشتی و زمین برای کالاهایی که محدودیت زمانی ندارند با حداقل تشریفات گمرکی انجام می شود ولی در خصوص کالاهای دارویی که باید در زمان کوتاه ترخیص شوند و از طریق هوایی وارد می شوند ما تسهیلات ویژه ای داریم و در فرودگاه امام به محض رسیدن دارو ، با حداقل تشریفات ترخیص این داروها حتی شبانه انجام می شود.

این مقام گمرک درخصوص دیگر تسهیلات گمرک برای واحد های تولیدی توضیح داد: تسهیلات گمرک پیش از این به روشهای دیگری انجام شده است . به طور مثال ما دیگر از واحد هایی که گواهی استاندارد دارند ، نمونه استاندارد نمی خواهیم. یا در خصوص واردات مواد اولیه، در ترانزیت داخلی از تولید کنندگان مبالغ کمتری دریافت می شود. مورد دیگری که می توانم به آن اشاره کنم این است که واحد تولیدی که یکبار مواد اولیه وارد کرده باشد ، سعی می کنیم که کنترل های ما برای واردات بعدی حداقلی باشد .

علی معقولی درباره وضعیت ترخیص خودروهای بالای 2500 سی سی گفت: در مورد این خودروها ثبت سفارش انجام نمی شود و ترخیص هم نمی شوند. هم چنین در مناطق آزاد این فرآیند محدود شده و پیش از این در محدوده این مناطق انجام می شد اما در حال حاضر ثبت سفارش و ترخیص این خودروها انجام نمی شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه