Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@04:24:10 GMT

توطئه این ۳ نفر برای خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۵۸۹۱

مجله فارین پالسی از توطئه مشترک جدید مشاور رئیس جمهور آمریکا، ولیعهد سعودی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه منطقه و خشم عربستان و هم پیمانانش از افزایش نفوذ ایران خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : مجله فارین پالسی در مقاله خود به قلم دوف زاخیم با عنوان "جردکوشنر" مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی چیزی آماده می کنند" نوشت: این اجماع عمومی در واشنگتن وجود دارد که انگیزه عملیات پاکسازی محمد بن سلمان و بازداشت شماری از شاهزادگان و بازرگانان از جمله شاهزاده ولید بن طلال، عزم او برای تقویت نفوذ خود قبل از خارج شدن سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی و پدرش از صحنه قدرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز، این مجله افزود: کوشنر از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید سه بار به ریاض سفر کرده است. آخرین سفرش چندی پیش بود که بار دیگر با محمد بن سلمان ملاقات کرد و "به نظر می رسد که کوشنر روابط شخصی مستحکمی با وی برقرار کرده است".
فارین پالسی نوشت: نباید از واکنش ترامپ - که با ولیعهد سعودی در دشمنی با ایران اشتراک نظر دارد- در تایید حوادث اخیر در ریاض تعجب کرد.
این مجله  افزود: "روابط آمریکا و اسرائیل نسبت به دوره ریاست جمهوری باراک اوباما بهتر شده است. روابط بین آمریکا، عربستان، امارات، بحرین و مغرب نیز خوب است زیرا (به زعم مجله) ایران، دشمنی است که این کشورها را متحد می کند".
فارین پالسی درباره بن سلمان نوشت: "شاید یک اصلاح گرا باشد یا نه. بن سلمان تصمیم خود را گرفته است که جلوی توسعه نفوذ ایران را بگیرد ".
این مجله با طرح این مطلب که " نفوذ ایران دمشق و بیروت را در بر می گیرد"، مدعی شد: این همان علتی است که عربستان را سوق داد تا " سعد الحریری هم پیمان خود را در جریان سفرش به عربستان وادار به استعفا کند"
فارین پالسی تصریح کرد: ولیعهد سعودی تنها کسی نیست که کوشنر با او صحبت کرد بلکه کوشنر میهمان همیشگی دفتر نتانیاهو است.
این مجله با توجه به نقش کوشنر این پرسش را مطرح کرد که "آیا ولیعهد سعودی هنگام ملاقات اخیر با کوشنر به طرح خود اشاره کرده است"؟
فارین پالسی نوشت: اگر مسئله اینگونه باشد، کاخ سفید تا چه اندازه برای حمایت از عربستان در رویارویی با ایران پیش خواهد رفت؟ یا آیا اسرائیل وکیل ترامپ خواهد بود؟ به طور خلاصه، با ترامپ و بن سلمان و نتانیاهو هرچیزی ممکن است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • عوامل توطئه ترور وزیر مسکن پاکستان کشته شدند
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • اصرار چهره رسانه‌ای سعودی: ایران باید تجزیه شود!
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌‌ها
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟