Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:12:15 GMT

فضاپيماي سيگنوس فردا به  فضا پرتاب مي‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۳۷۰۷۹

فضاپيماي سيگنوس فردا به  فضا پرتاب مي‌شود

خبرگزاري آريا - سازمان فضايي آمريکا (ناسا) فردا فضاپيماي سيگنوس را براي رساندن تجهيزات به ايستگاه فضايي بين‌المللي پرتاب خواهد کرد.
به گزارش ايسنا و به نقل از اسپيس، ناسا در اين پرتاب از موشک "آنتاريس" (Athares) که بوسيله شرکت اوربيتال اي.تي.کي (Orbital ATK) ساخته شده است، استفاده خواهد کرد تا تجهيزات فني و تدارکاتي را براي ايستگاه فضايي بين‌المللي ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فضاپيماي سيگنوس حدود 3.5 تن مواد غذايي و تجهيزات تخصصي و آزمايشگاهي را به ايستگاه فضايي بين‌المللي خواهد رساند.
اين فضاپيما در روز دوشنبه، ساعت 14:10 به وقت تهران به ايستگاه فضايي مي‌رسد و به ايستگاه متصل مي‌شود.
"رندي برسنيک"(Randy Bresnik) و "پائولو نسپولي"(Paolo Nespoli) فضانوردان مستقر در ايستگاه وظيفه هدايت بازوي رباتيک و اتصال سيگنوس به ايستگاه را بر عهده دارند.
فضانوردان مستقر در ايستگاه فضايي عبارتند از:
1-"الکساندر الکساندرويچ ميسورکين" (Alexander Alexanderovich Misurkin) خلبان و مهندس پرواز 39 ساله روسي و عضو آژانس فضايي روسيه است. وي فعاليت‌هاي فضايي خود را از سال 2006 آغاز کرده است و در ماموريت‌هاي ناوگروه اعزامي 35/36 حضور داشته است و اولين پرواز کمتر از 6 ساعت را به ايستگاه فضايي تجربه کرده است. پيش از آن رسيدن فضاپيماها به ايستگاه فضايي حدود دو روز طول مي‌کشيد.

2-"مارک توماس وانده‌هي"(Mark Thomas Vande Hei) سرهنگ دوم سابق ارتش آمريکا و استاديار فيزيک در آکادمي علوم نظامي ارتش آمريکا بوده است.
وي اکنون 50 ساله بوده و حدود 11 سال است که در "سازمان فضايي آمريکا" (ناسا) به عنوان مسئول برقراري ارتباط با ايستگاه فضايي بين‌المللي مشغول به کار بوده است و اين اولين ماموريت فضايي وي محسوب مي‌شود.

3- "جوزف مايکل آکابا" (Joseph Michael Acaba) فضانورد 50 ساله عضو ناسا است که اولين فضانورد اين سازمان با اصالت پورتوريکويي محسوب مي‌شود.
وي يک معلم و متخصص در حوزه زمين‌شناسي است و با 50 سال سن سابقه 6 سال خدمت در نيروي تفنگداران دريايي آمريکا با درجه سرجوخگي را در کارنامه خود دارد.
وي در سال 2012 در قالب ناوگروه اعزامي 31/32 به مدت چهار ماه به عنوان مهندس پرواز در ايستگاه فضايي بين‌المللي مشغول به خدمت بوده است.

4- "سرگي ريازانسکي" که عضو آژانس فضايي روسيه است و پيش از اين در چند ماموريت فضايي از جمله ماموريت "ناوگروه اعزامي 37/38" در ايستگاه فضايي بين‌المللي حضور داشته است که مربوط به سال 2013 بوده و در آن به راهپيمايي فضايي نيز پرداخته است. وي 43 ساله است و در بيوشيمي نيز متخصص است.

5- "پائولو نسپولي" که عضو "آژانس فضايي اروپا" (ايسا) است و پيش از اين در ماموريت "ناوگروه اعزامي 27/28" در ايستگاه فضايي بين‌المللي حضور داشته است. وي 60 ساله است و عضو ارتش ايتاليا نيز بوده است.

6- "راندالف برسنيک" که عضو "سازمان فضايي آمريکا" (ناسا) است و تجربه انجام ماموريت با شاتل "آتلانتيس" را در سال 2009 در کارنامه خود دارد. وي همچنين سرهنگ خلبان نيروي دريايي آمريکاست و 49 سال سن دارد. "برسنيک" با آغاز ماموريت "ناوگروه اعزامي 53" به عنوان فرمانده ايستگاه فضايي بين‌المللي در حال فعاليت است.

"سيگنوس" تا تاريخ 4 دسامبر به ايستگاه متصل مي‌ماند و پس از رهاسازي چندين ماهواره مکعبي کوچک در مدار زمين، وارد جو شده و نابود مي‌شود.
اين پرتاب قرار است فردا در ساعت 16:07 دقيقه به وقت تهران از پايگاه فضايي "والوپس"(Wallops) در ويرجينيا انجام شود و صفحه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اينستاگرام آن را به صورت زنده پوشش خواهد داد.
ناسا اعلام کرده‌ است در صورتي که اين پرتاب انجام نشود، در روز يکشنبه ساعت 15:44 به وقت تهران مجددا براي پرتاب تلاش خواهد کرد.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری

تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، ۱۳۰۰ سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به ۶ تریلیون مایل (۹.۷ تریلیون کیلومتر) است. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است که "یال‌ها" را با جزئیات ریزتر نشان می‌دهد. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، 1300 سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به 6 تریلیون مایل (9.7 تریلیون کیلومتر) است.

 

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده که عرض آن حدود 0.8 سال نوری است. /ناسا

این سحابی بیش از یک قرن پیش کشف شد، نام مستعار آن از ظاهر خیره‌کننده آن گرفته شده است . دراین تصویر ستونی از گاز و غبار دیده می‌شود که شبیه اسب است.

جدیدترین تصاویر فروسرخ تلسکوپ وب منتشر شده در روز دوشنبه، بالای سر اسب را با جزئیات بیشتری به تصویر کشید و ابرهای مولکول های هیدروژن سرد و مواد شیمیایی دوده مانند را روشن کرد. این عکس‌های پر زرق و برق می‌توانند به اصلاح درک اخترشناسان از سحابی کمک کنند.

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده است. /ناسا

"سر اسب" هدف مورد علاقه رصدخانه های فضایی از جمله تلسکوپ فضایی هابل است. سال گذشته تلسکوپ فضایی اروپایی اقلیدس نیز عکس‌های تازه‌ای از این سحابی گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)