Web Analytics Made Easy - Statcounter

زیارت اربعین حسینی از جمله اعمال توصیه شده است که چهلمین روز شهادت امام «حسین» (ع) در صحرای کربلا انجام می شود و دارای پیشینه ای دیرینه در تاریخ اسلام است.

منابع موثق تاریخی تاکید می کند، از زمانی که حضرت «زین العابدین»، امام «سجاد» (علیه السلام) با «جابر بن عبد الله انصاری»، صحابه پیامبر (ص) در کربلای معلی دیدار کرد، این سرزمین به قبلگاه عاشقان سید و سالار شهیدان، حسین بن علی و علمدار با وفایش، حضرت ابالفضل تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیدار بنا به تاکید منابع موثق تاریخی در روز بیستم ماه صفر انجام شد که مصادف با اربعین حسینی بود. از آن تاریخ هر سال عاشقان و دوستداران سید الشهدا راهی «سرزمین طف» می‌ شدند تا روز بیستم ماه صفر ضمن حضور در محل واقعه جانگداز کربلا با امام حسین و حضرت ابالفضل تجدید عهد کنند.

نکته حائز اهمیت این است که هر سال که می گذرد، بر شمار زائران آن حضرت افزوده می‌ شود. آمار و ارقام موجود نشان می دهد، شمار زائران اربعین حسینی در سال ۱۹۶۸ میلادی به بیش از نیم میلیون زائر رسید و در اولین سال های دهه هفتاد بالغ بر یک میلیون نفر عنوان گردید.

حتی در دوره دیکتاتوری حزب منحل بعث و حاکمیت «صدام حسین» با وجود تمام سرکوبگری های نظام و اعمال فشارها و ممنوعیت های اعمال شده، زیارت اربعین همچنان ادامه داشت.

با سرنگونی رژیم بعث در سال ۲۰۰۳ میلادی زیارت اربعین شکل و شمایل جدیدی به خود گرفت و از آن تاریخ تاکنون هر سال بر شمار زائران آن حضرت در روز اربعین در قالب زیارت و راهپیمایی معروف اربعین افزایش می یابد، به گونه ای که براساس آمار و ارقام موثق شمار زائران در راهپیمایی اربعین سال گذشته (۲۰۱۶ میلادی) حدود ۲۷ میلیون نفر اعلام شد که بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از آنها را زائران خارجی تشکیل می دادند که از کشورهای مختلف جهان راهی کربلا شده بودند.

تصاویری کمتر دیده شده از این واقعه بزرگ را مشاهده می کنید:

 عکس مربوط به سال ۱۹۱۶ میلادی است و تجمع زائران حسینی برای حرکت به سمت کربلای معلی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی را نشان می دهد.

مجلس سوگواری و عزای اربعین حسینی (علیه السلام) در صحن آن حضرت به تاریخ ۱۹۲۱ میلادی

یکی از قدیمی ترین تصاویر راهپیمای اربعین حسینی به سال ۱۹۳٢ میلادی که توسط یک عکاس انگلیسی گرفته شده است.

عکس ها مربوط به سال ۱۹۵۰ میلادی است و وسایل نقلیه ای را نشان می دهد که آماده شده اند تا زائران اربعین حسینی را از نجف اشرف تا مسیری از کربلا جهت شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی رایگان انتقال دهند.

عکس ها مربوط به سال ۱۹۵۰ میلادی است و وسایل نقلیه ای را نشان می دهد که آماده شده اند تا زائران اربعین حسینی را از نجف اشرف تا مسیری از کربلا جهت شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی رایگان انتقال دهند.

عزاداری اربعین حسینی به تاریخ ۱۹۵۷ میلادی در یکی از کوی برزن های کربلای معلی

این تصویر هیئت «الوحدة الحسینیة» را نشان می دهد که در صحن حضرت «ابا الفضل العباس» به تاریخ ۱۹ صفر سال ۱۳۷۸ هجری قمری مطابق با ۴ سپتامبر سال ۱۹۵۸ میلادی تجمع کرده است تا برنامه سوگواری روز اربعین را با هیئت های دیگر عزاداری هماهنگ کند. نکته بسیار مهم این است که شیعیان و اهل سنت عراق توامان و در کنار یکدیگر به دور از هرگونه اختلاف مذهبی و اعتقادی به سوگواری برای امام حسین علیه السلام می پرداختند.

زائران شرکت کننده در مراسم اربعین حسینی (علیه السلام) در دهه پنجاه میلادی

این دو تصویر مربوط به اربعین حسینی سال ۱۹۶۱ میلادی است . هیئت «مشاة النجف الأشرف» از هیئت های نجفی شرکت کننده در این مراسم با مسئولیت «حاج عباس الکرمانی»، از چهره های دینی و مذهبی برجسته نجف در آن مقطع تاریخی در منطقه «خان الحماد» از اطراق گاه های بین راهی نجف - کربلا فرود آمده و در حال گوش کردن به ذکر مصایب و روضه حسینی است.

این تصویر «سید محسن حکیم» قدس سره، مرجع دینی عالی قدر عراق را نشان می دهد که در حال ادای فریضه نماز ظهر در منطقه «خان النص» به تاریخ ۱۹۶۷ میلادی و ادامه راهپیمایی اربعین حسینی است.

عکس مربوط به سال ۱۹۶۷ میلادی است و نشان می دهد، خودروها چگونه در حال انتقال زائران حسینی برای شرکت در مراسم اربعین به کربلای معلی هستند.

عکسی که توسط یک عکاس آلمانی گرفته شده است، مربوط به سال ۱۹۷۱ میلادی می باشد و انتقال زائران حسینی به کربلای معلی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی را نشان می دهد.

تجمع زائران شرکت کننده در مراسم اربعین حسینی (علیه السلام) در منطقة اطراف حرم شریف امام حسین و حضرت اباالفضل در کربلای معلی به تاریخ ماه فوریه سال ۱۹۷۶ میلادی

حضور بی سابقه صدها هزار زائر حسینی جهت شرکت در اولین مراسم علنی و آشکار اربعین حسینی به تاریخ آوریل سال ۲۰۰۳ میلادی، مصادف با سال سرنگونی رژیم بعث در عراق. رژیم بعث از سال ۱۹۷۷ میلادی تا سال ۲۰۰۳ میلادی که سرنگون شد، از برگزاری مراسم اربعین حسینی ممانعت کرده بود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۱۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر پریناز ایزدیار و رضا عطاران به کاخ صدام حسین!

پدرام پورامیری در نخستین فیلم مستقل خود با تهیه کنندگی مجتبی رشوند، در حالی پیش تولید این فیلم را شروع کرده که رضا عطاران در این فیلم، نقش مردی را بازی خواهد کرد که به‌دلیل شباهت به صدام از او می‌خواهند تا نقش بدل او را ایفا کند! نکته قابل توجه حضور پریناز ایزدیار در این فیلم است. البته مشخص نشده این بازیگر چه نقشی را بازی می‌کند. پورامیری پیش‌تر با حسین دوماری کار‌های مشترکی را انجام داده است.

با توجه به حضور رضا عطاران در این فیلم، «صدام» پورامیری طنز است و البته پریناز ایزدیار سابقه حضور در فیلم و سریال‌های طنز را ندارد و تنها به‌عنوان نقش فرعی در فیلم «ورود آقایان ممنوع» حضور داشت.

ایده ساخت فیلمی درباره «صدام» چه طنز و جدی در ایران نبوده و برای نخستین بار است که ساخته می‌شود؛ البته در سینمای جهان هم ساخت و اکران فیلمی درباره «صدام» کمتر بوده، هر چند درباره دیگر دیکتاتور‌های بزرگ، فیلم‌های مختلفی ساخته شده است. با این حال، سال گذشته اعلام شد که کارگردان سریال «چرنوبیل» قرار است فیلمی درباره زندگی صدام بسازد.

قرار بود یوهان رنک، فیلمی به نام «زندانی در کاخش» را درباره صدام حسین بسازد، فیلمی که با اقتباس از کتاب پرفروش ویل باردنورپر با عنوان «زندانی در کاخش: صدام حسین، نگهبانان آمریکایی او و آنچه تاریخ ناگفته می‌گذارد» بوده و داستان درباره ۱۲ سرباز آمریکایی است که در ماه‌های آخر زندگی صدام حسین نگهبان وی بوده اند.

پیش‌تر نیز فیلمی با عنوان «بدل شیطان» در سال ۲۰۱۱ ساخته شد؛ این فیلم براساس اظهارات لطیف یحیی ساخته شده و سوء استفاده‌هایی را که به‌عنوان بدل پسر بزرگ صدام حسین، عدی حسین در دهه ۸۰ و ۹۰ تجربه کرده به تصویر می‌کشد. دامینیک کوپر در این فیلم هم در نقش یحیی و عدی صدام حسین را بازی می‌کند.

منبع: همشهری

tags # رضا عطاران ، پریناز ایزدیار سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • غافلگیرکننده‌ترین دریبل تاریخ (فیلم)
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • سفر پریناز ایزدیار و رضا عطاران به کاخ صدام حسین!
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود