Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مرکز تحقیاتی سالمندی کشور اظهارکرد: عدم وجود امکانات اقتصادی و اجتماعی مطلوب در کشور سبب شده تا وضعیت سالمندان و مراکز نگه‌داری سالمند در کشور با استانداردهای جهانی فاصله داشته باشد.

دکتر فرحناز محمدی شاه بداغی، دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به وضعیت معاشی سالمندان در کشور، گفت: بر اساس شواهد و آمارهای موجود مشخص شده است که مراکز سالمندی کشور از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در ادامه افزود: متاسفانه امروزه استانداردهای مراقبتی در مراکز نگه‌داری سالمندان کشور مورد توجه قرارنمی گیرند.

عضو مرکز تحقیقات سالمندی کشور با اشاره به این که سازمان بهزیستی کشور همواره پیگیر موضوعات و استانداردهای مناسب برای بهبود وضعیت سالمندی در کشور است، اظهار کرد: عدم وجود امکانات اقتصادی و اجتماعی مطلوب در کشور سبب شده تا وضعیت سالمندان و مراکز نگه داری سالمند در کشور با استانداردهای جهانی فاصله داشته باشد.

وی با اشاره به این که رعایت استانداردهای جهانی در حوزه ی سالمندی همواره با توانمدی اقتصادی ارتباط مستقیم دارد، عنوان کرد: مراکز نگه داری سالمند باید حداقل امکانات و شرایط زندگی مطلوب برای سالمند را دارا باشد، در حالی که متاسفانه در ایران حتی حداقل استاندارد و امکانات در حوزه نگه داری سالمند وجود ندارد.

شاه بداغی همچنین در ادامه اضافه کرد: مراکز نگه داری سالمندان باید بتوانند با کیفیت زندگی سالمند را از آن چیزی که قبل بوده است ارتقاء داده و بهبود بخشند، در حالی که مراکز نگه داری سالمند در ایران بدون توجه به ارتقای سالمند از کیفیت زندگی کاسته و آسیب های بسیاری را در زندگی آن هابه وجود می‌آورند.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، همچنین در ادامه افزود: در حال حاضر به دلیل نیاز کشور و مردم به سرای سالمندان، این مراکز بدون در نظر گرفتن استانداردهای جهانی مشغول به فعالیت هستند، به طوری که ارتقاء و افزایش کیفیت و امکانات این مراکز همواره مورد نظر دولت و سازمان بهزیستی قرار دارد.

محمدی شاه بداغی در خصوص ارتباط میان سالمند و سرپرست سالمند در خانواده، توضیح داد: تمامی خانواده هایی که سالمند خود را به مراکز سالمندی سپرده و از نگهداری آن ها سرباز می زنند، همواره دچار احساس گناه هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان

ایسنا/سیستان و بلوچستان در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان بر نقش موثر مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور تاکید شد.

در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان، پیرامون نقش مراکز مشاوره در ایجاد اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها کشور بحث و بررسی و تاکید شد.

دبیر منطقه ۶ مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در این همایش به تشریح چگونگی تقویت روحیه اشتغال پذیری در دانشجویان پرداخت و گفت: اشتغال‌پذیری کاملا متمرکز بر عوامل درونی و فردی است که کمک می‌کند افراد فرصت‌های شغلی موجود را تشخیص داده، راحت‌تر شاغل شوند و یا شغلی که دارند را حفظ کنند.

سمیعی افزود: پژوهشگران می‌گویند لازم است سازه اشتغال پذیری توسط مراکز  مشاوره در افراد تقویت شود که علاوه بر دانشگاه اگر از مدرسه در افراد مورد توجه قرار گیرد موثرتر خواهد بود.

محمد خلیلی پور مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش به تشریح ضرورت توجه به« ایمنی، بهداشت و محیط زیست» در دانشگاه‌ها پرداخت.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در حوزه مشاوره و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های اولین روز این همایش در زاهدان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟