Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- واشنگتن پست نوشت: با کره شمالي بايد درباره برنامه هاي موشکي و هسته اي اين کشور مذاکره کرد اما توافق هسته اي ايران قابل مذاکره نيست.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، روزنامه واشنگتن پست نوشت: با کره شمالي بايد درباره برنامه هاي موشکي و هسته اي اين کشور مذاکره کرد، اما توافق هسته اي ايران قابل مذاکره نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين روزنامه در پايگاه اينترنتي خود در مقاله اي به قلم ناتان گاردلز نوشت: مذاکرات با کره شمالي بر سر برنامه هسته اي و موشکي اين کشور تنها بديل جنگ است. اما تلاش براي مذاکره بر سر توافق هسته اي ايران، به شکلي که دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا، خواستار آن شده است، مثل باز کردن يک قوطي کِرْم است که احتمالا به نابودي توافقي که به سختي براي جلوگيري از تکثير هسته اي در خاورميانه(غرب آسيا) به دست آمده است، خواهد انجاميد. افزون بر آن، از بين بردن توافق انجام گرفته با ايران حصول هرگونه توافق احتمالي با کره شمالي را نيز ناممکن خواهد کرد زيرا پيونگ يانگ دچار اين بدگماني خواهد شد که هر گونه توافقي ممکن است در نهايت به صورت يکجانبه از طرف آمريکا تغيير کند.
فدريکا موگريني، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، که يکي از مذاکره کنندگان اصلي براي دستيابي به توافق هسته اي ايران بود گفت :«در حالي که تنش ها بر سر برنامه هسته اي ايران رو به افزايش است، جهان نمي تواند يک بحران هسته اي ديگر را تحمل کند. توافق هسته اي با ايران نتيجه بخش بوده است: اين توافق اين اطمينان خاطر را به ما داده است که برنامه هسته اي ايران کاملا صلح آميز است و کاملا صلح آميز خواهد ماند. اين توافق بر اعتماد مبتني نيست بلکه بر دقيق ترين برنامه نظارتي تاريخ مبتني است.»
موگريني اين هفته به واشنگتن سفر کرده بود تا نزد کنگره آمريکا براي حفظ توافق هسته اي ايران لابيگري کند. پس از آنکه ترامپ از تاييد پايبندي ايران به توافق هسته اي خودداري کرد، سرنوشت اين توافق اکنون در دست کنگره است. پيام موگريني رسا و روشن است:«مذاکره مجدد جزو گزينه ها نيست. من اين را از روي واقع گرايي و تجربه مي گويم. 12 سال طول کشيد تا بر سر جزئيات فني بي نهايت پيچيده و دشوار در روندي توافق حاصل شود که ايجاب مي کرد به همه مسائل مهم باقيمانده به موازات هم پرداخته شود. باز کردن باب مذاکرات يکجانبه درباره اين يا آن بند اصلا ممکن نيست.»
هونگ سوک هايون، فرستاده ويژه سابق مون جائه اين، رئيس جمهور کره جنوبي، به آمريکا پس از سفر اين هفته ترامپ به سئول ابراز خرسندي کرد که لفاظي هاي رئيس جمهور آمريکا «به شکل تحسين آميزي ملايم بود.» وي گفت :«ترامپ بر خلاف سخنراني ماه سپتامبرش در نشست مجمع عمومي سازمان ملل، تهديد نکرد که کره شمالي را کاملا نابود مي کند. او کيم جونگ اون، رهبر کره شمالي، را مجددا "مرد کوچک موشکي" خطاب نکرد.»
به گفته هونگ، اهداف فوري کره جنوبي دو وجه دارد. اول آنکه، سئول براي جلوگيري از دستيابي کيم به هدف نهايي خود که دست يافتن به توانايي حمله به آمريکاست، بايد با ديگران همکاري کند. وي معتقد است اگر سرزمين اصلي آمريکا با تهديد مستقيم موشک هاي بالستيک قاره پيماي کره شمالي مواجه شود، اعتماد به چتر هسته اي واشنگتن و بازدارندگي بسط يافته در خصوص کره جنوبي متزلزل خواهد شد زيرا آمريکا احتمالا ابتدا از خود محافظت خواهد کرد و کره جنوبي را آسيب پذير رها خواهد ساخت. دوم آنکه، کره جنوبي همچنين بايد از جنگي در خاک کره که هدف از آن از بين بردن سلاح هاي هسته اي کره شمالي باشد، پرهيز کند زيرا چنين جنگي براي شهروندان کره جنوبي نيز فاجعه بار خواهد بود. هونگ از اين سخن ترامپ استقبال کرد که گفته است هدف از تحريم هاي شديدتر و تهديد به استفاده از زور، آوردن پيونگ يانگ به پاي ميز مذاکره است.
اما آنچه هونگ را نگران مي کند حرفي است که ترامپ نگفت. هونگ در اين باره گفت :«من انتظار داشتم بشنوم -- اما نشنيدم -- که ترامپ با صراحت بگويد حتي اگر آن روز فرا برسد که کره شمالي موشک بالستيک قاره پيماي خود را تکميل و مستقر کند و بتواند با آن سرزمين اصلي آمريکا را هدف قرار دهد، چتر هسته اي واشنگتن همچنان از کره جنوبي و ژاپن محافظت خواهد کرد. اگر آمريکا اين را تصريح نکند، مردم کره جنوبي و ژاپن شروع به پرسيدن اين سوال خواهند کرد که چرا خودشان براي محافظت از خويش سلاح هسته اي توليد نکنند.»
هونگ همچنين چند گام مهم براي حرکت رو به جلو پيشنهاد کرد که برقراري يک خط مستقيم با پيونگ يانگ براي جلوگيري از جنگ تصادفي يا محاسبات غلط از آن جمله است. وي همچنين گفت يک فرستاده ويژه بايد به آمريکا سفر کند و شخصا اين قول را از آمريکا بگيرد که اين کشور به دنبال تغيير رژيم نيست. کره جنوبي نيز بايد جبهه واحد اعمال فشار بر کره شمالي را با پرهيز از هرگونه شکاف ميان آمريکا و ژاپن از يک سو، و چين و روسيه از سوي ديگر، حفظ کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

جان‌مایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنش‌های دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل دادند.

جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایه‌داری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی‌های جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمان‌های بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل می‌دادند، به حاشیه رفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه می‌شود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هسته‌های مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم

انقلاب اسلامی در ملت‌هایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاست‌های عادی‌سازی روایط توسط دولت‌های پس از جنگ، بسیاری از پتانسیل‌های جنبش دانشجویی را که می‌توانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیت‌های عظیم شد.

در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریان‌های دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.

در یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانه‌ها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هسته‌های مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • تهاجم زمینی به رفح یا توافق/ در میز آتش‌بس چه می‌گذرد؟
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق