Web Analytics Made Easy - Statcounter

مزایده میدان‌های فراساحلی نفت و گاز لبنان با وجود بحران‌های سیاسی اخیر در این کشور همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از بیروت، سزار ابی خلیل، وزیر انرژی و آب لبنان، دیروز (جمعه 19 آبان ماه) از شرکت‌های حاضر در نخستین دور از مزایده صدور امتیاز اکتشاف نفت و گاز در قلمرو این کشور در دریای مدیترانه خواست مذاکرات فنی خود را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعد حریری، نخست وزیر لبنان، چندی پیش هنگام سفر به عربستان اعلام کرد که از مقام خود استعفا می‌دهد، اما میشل عون، رئیس جمهوری لبنان، اعلام کرد پیش از بازگشت حریری به لبنان، استعفای او را نمی‌پذیرد و دیگر مسئولان لبنانی نیز اعلام کردند دولت کنونی این کشور همچنان پابرجاست.

ابی خلیل در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد: دیروز سندی را امضا کرده که در آن از شرکت‌هایی که اسناد حضور در مزایده را تحویل داده‌اند، خواسته است مذاکره درباره پیشنهادهای فنی خود را آغاز کنند.

از سال 2009 میلادی تا کنون چندین میدان بزرگ در حوزه گازی شام (لوانت) در قلمرو لبنان دریای مدیترانه کشف شده‌اند.

لبنان پس از سه سال وقفه به دلیل بن‌بست سیاسی داخلی، در ماه ژانویه سال 2017 میلادی مزایده برای واگذاری امتیاز اکتشاف نفت و گاز را از سر گرفت.

کنسرسیومی شامل شرکت‌های توتال فرانسه، انی ایتالیا و نواتک روسیه، تنها شرکت کننده در مزایده یاد شده بود. قرار است اداره نفت لبنان اسناد شرکت در مذاکره را بررسی کند و آنها را در ماه جاری میلادی به وزیر انرژی لبنان ارائه کند تا پس از بررسی وی، در هیئت دولت این کشور به تصویب نهایی برسد.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از بحران/ همه دعوت شده‌ها به اردوی تیم ملی والیبال آمدند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمرینات تیم ملی والیبال کشورمان از نیمه فروردین ماه سال جاری با حضور کادر فنی ایرانی و با هدایت پیمان اکبری زیر نظر پائز و لئوناردو آغاز شد و موتا پائز سرمربی برزیلی- فرانسوی کشورمان از پنجم اردیهبشت با حضور در تهران هدایت تمرینات را به دست گرفت.

سرمربی برزیلی – فرانسوی تیم ملی والیبال کشورمان در ادامه اسامی ۱۸ بازیکن را برای حضور در ادامه تمرینات اعلام کرد و علی رمضانی، محمدطاهر وادی، مهدی رضایی، امیرحسین صداقت، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، پوریا حسین خانزاده، مبین نصری، شهروز همایونفرمنش، امیرحسین ساداتی، میثم صالحی، علی شفیعی، مهدی جلوه، محمد ولی‌زاده، علیرضا فراهانی مصلح‌آبادی، متین احمدی، مرتضی شریفی، امیررضا سرلک از دهم اردیبهشت تمرینات خود را به صورت جدی‌تر زیر نظر کادر فنی پیگیری کردند.

طبق برنامه قرار بود لژیونرها به محض پایان کار خود در لیگ‌های باشگاهی به جمع اردونشینان افزوده شوند و در همین راستا جواد کریمی و امیرحسین اسفندیار به محض بازگشت به تهران با نظر کادر فنی از صبح امروز به جمع ملی‌پوشان پیوستند.

میلاد عبادی‌پور هم که چهار صبح امروز وارد تهران شد، به همراه محمد بربست و امین اسماعیل‌نژاد از بعدازظهر به تمرینات ملحق خواهند شد.

علی‌اصغر مجرد هم بعدازظهر امروز به تمرینات اضافه خواهد شد و در خصوص ادامه حضورش در تمرینات توسط کادر فنی و پزشکی تصمیم‌گیری خواهد شد.

وحید مرادی به عنوان سرپرست گروه و مدیر تیم، امیر خوش‌خبر (سرپرست اردو)، موریس موتا پائز (سرمربی)، پیمان اکبری (دستیار اول)، لئوناردو افونسو، عبدالرضا علیزاده، علی فتاحی و نوید مشجری (مربیان)، مارسلو زنگراند (بدنساز)، محمدامین شاکری (آنالیزور)، علی حدادی (فیزیوتراپ) و محمدناصر نقره‌ای به عنوان ماساژور اعضای معرفی شده کادر فنی تیم ملی والیبال ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • خروج از بحران/ همه دعوت شده‌ها به اردوی تیم ملی والیبال آمدند
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری