Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا گفت: از ورود ايران به سازمان جهاني تجارت حمايت مي کنيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «فيل هوگان» عصر شنبه در حاشيه نشست مشترک با وزير جهاد کشاورزي جمهوري اسلامي ايران افزود: تفاهمنامه همکاري مشترک کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا و ايران که امروز امضا شد، آغاز دوره جديدي در تاريخ همکاري کشاورزي 2 طرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) يک توافق بين المللي است که پس از ١٢ سال مذاکره سخت حاصل شد؛ بنابراين ما همه طرف هاي اين توافقنامه را به پايبندي تشويق مي کنيم.
** لزوم انطباق بانک هاي ايراني با استانداردهاي جهاني
کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا درباره موانع بانکي گفت: پس از برجام همه تلاش خود را براي رفع موانع بانکي صرف کرديم اما 2 سال زمان، کافي نيست زيرا براي نمونه رفع بحران اتحاديه اروپا هفت سال زمان برد.
به گفته وي، پس از برجام مدت کوتاهي شاهد فعاليت بانک هاي کوچک بوديم.
هوگان تصريح کرد: به طور حتم بانک هاي ايراني بايد خود را با استانداردهاي جهاني مطابقت دهند.
به گزارش ايرنا، هيات 70 نفري از فعالان اقتصادي اروپايي امروز (شنبه) با سرپرستي «فيل هوگان» کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا، به ايران آمدند.
در اين هيات فعال در زمينه کشاورزي، صنايع غذايي و توسعه روستايي، 25 مقام بلندپايه حضور دارند.
هدف از حضور اين هيات در ايران، بررسي ظرفيت‌هاي موجود و افزايش همکاري‌هاي تجاري بويژه در بخش محصولات کشاورزي اعلام شده است.
براي صادرات محصولات کشاورزي به اروپا موانعي جدي مانند نقل و انتقال پول و تعرفه هاي گمرکي وجود دارد که توافق هاي تجاري با اين هيات مي تواند صادرات به اين قاره را تسهيل کرده و در مجموع حجم تجارت ايران با قاره سبز را افزايش دهد.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي تهران امروز در نشست با هيات اروپايي از افزايش 60 درصدي حجم مبادلات تجاري ميان ايران و اتحاديه اروپا در دوره پس از توافق هسته‌اي خبر داد و گفت: اتحاديه اروپا دومين بازار صادراتي ايران است و اين منطقه، 13 درصد از حجم تجارت خارجي ايران در سال را به خود اختصاص داده است.
«مسعود خوانساري» افزود: ميزان توليدات کشاورزي ايران بيش از 100 ميليون تن در سال است و حجم بالايي از توليدات اين بخش نيز به کشورهاي خارجي صادر مي‌شود.
دبيرکل کانون انجمن صنايع غذايي ايران نيز در اين همايش، يادآوري کرد ارزش افزوده صنايع غذايي ايران در سال‌هاي اخير 26 درصدي رشد کرد و در سال 2016، ارزش صادرات مواد غذايي و محصولات کشاورزي ايران 6 ميليارد و 200 ميليون دلار شد.
«کاوه زرگران» که رييس کميسيون کشاورزي و صنايع غذايي اتاق تهران است، تصريح کرد: سهم اتحاديه اروپا از واردات مواد غذايي ايران بسيار ناچيز است و عمده محصولات کشاورزي و غذايي ايران در منطقه اروپا به آلمان، اسپانيا و ايتاليا صادر مي‌شود.
زرگران از کاهش 18 درصدي صادرات مواد غذايي و آشاميدني ايران با اتحاديه اروپا در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت: به دليل نبود کانال بانکي و مراودات مالي ميان 2طرف، هزينه‌هاي سنگيني متوجه شرکت‌هاي ايران براي همکاري با کشورهاي اروپايي شده است. از اين رو، براي توسعه همکاري‌ها هرچه سريع‌تر بايد نسبت به تسهيل روابط بانکي اقدام شود.
امروز تفاهمنامه همکاري مشترک کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا و ايران در وزارت جهاد کشاورزي امضا شد.
با حضور وزير جهاد کشاورزي جمهوري اسلامي ايران و کميسيونر کشاورزي و توسعه روستايي اتحاديه اروپا سند همکاري بخش خصوصي ايران و فرانسه در زمينه توليد مشترک بذر ذرت و سورگوم نيز به امضا رسيد.
ادامه دارد...
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
اقتصام*٩١٨٦*2022*1961* گزارش: هما همت خواه* انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم

عباس علی‌آبادی ضمن تشریح ۳ برنامه اصلی این وزارتخانه برای توسعه تجارت، گفت: ما آماده تعامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشور‌های شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از ۱۰۰ کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏م عدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها ارائه مو زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت ۳ برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازار‌های خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشور‌های منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالا‌های ایرانی به بازار‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازار‌های جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارز‌های محلی و توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: اکنون ایران و با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشور‌های همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشور‌های دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین المللی تعاملات سازنده‌ای با کشور‌ها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. در سازمان دی ۸ با ۸ کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشور‌های جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی