Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید امرایی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره نظام جامع رسانه ای، گفت: در این نظام نامه نگاه دولتی و برنامه ریزی مدیریتی بیشتر از خواسته بدنه مطبوعات لحاظ شده است و متاسفانه در حالی که این قانون برای تصویب به مجلس فرستاده شده است به تازگی مطبوعات از آن آگاه شده و از جانب اهالی رسانه در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امرایی با بیان اینکه قانون مطبوعات عموما از کشورهایی مانند امریکا که به عنوان مرجع در حوزه رسانه شناخته می شوند، آغاز شده، اظهار کرد: در این کشورها قانون مطبوعات عموما با دو هدف کلی تنظیم می شود و در کنار تامین حقوق مادی و معنوی اهالی رسانه، وضع رسانه ها نیز در ارتباط با نظام برنامه ریزی دولتی تعریف می شود و برای تدوین چنین نظام نامه ای در ایران هر دو این موارد بایستی مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه قانون مطبوعات در کشور ما از نظر درونمایه از دوره قاجار تاکنون چندان تغییری نکرده است، ادامه داد: طفیلی نگاه کردن به جامعه مطبوعاتی برای تدوین یک نظام نامه، بی حرمتی به نظام مطبوعاتی جامعه است.

کارگردان پرفورمنس آرت «مسیر زندگی» اظهار کرد: پیش از تدوین و ارائه این نظام جامع رسانه ای باید نظر اساتید مطبوعات پرسیده می شد و در این نظام نامه، نگاه دولتی بر حقوق بدنه مطبوعاتی جامعه غلبه دارد و به جای اینکه نوید دهنده باشد، محدود کننده است زیرا در متن نظام جامع رسانه ای تنها درباره موارد منع مطبوعات و نظارت های دولتی سخن گفته شده است.

502

مجید امرایی نگاه دولتی حوزه رسانه نظام جامع رسانه ای قانون مطبوعات

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۱۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است

عباس درودی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زیرساخت‌های شهرستان که مهمترین آن راه‌ها است خصوصاً در محورهای منتهی به محل استقرار معادن و تردد ناوگان باربری معادن نیازمند رسیدگی جدی و فوری از ناحیه مدیران استانی و شهرستانی است‌.

دادستان بردسکن بیان کرد: معادن به صورت مستمر حقوق دولتی را پرداخت می‌کنند اما مسؤولین در اختصاص و هزینه کرد آن در زیرساخت‌هایی که مورد استفاده خود معادن نیز است تاکنون کوتاهی کردند که این مهم مسیر شکوفایی و پیشرفت معادن را با خلل مواجه کرده است.

وی افزود: مسؤولان اجرایی شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطالبات شهروندان در این خصوص را با جدیت از استان پیگیری و مطالبه کند.

درودی نیا بیان کرد: لازم است ابتدا پیگیری جدی جهت وصول اعتبارات ضروری از محل حقوق دولتی معادن صورت پذیرد و متعاقباً محل هزینه کرد اعتبارات وصولی شهرستان از محل حقوق دولتی معادن در اولویت‌های اصلی شهرستان نظیر راه‌ها، استحکام قنوات، درخت کاری و پیشگیری از پدیده ریزگردها، محیط زیست و … برای شهروندان تشریح شود تا مردم علاوه بر ایجاد اشتغال از سایر مزایا، برکات و منافع معادن برای شهرستان نیز مطلع شوند.

کد خبر 6090661

دیگر خبرها

  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • نعیمه نظام‌دوست؛ دوست دارم با مهران مدیری ازدواج کنم (فیلم)
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است