Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده مردم رامهرمز و رامشیر به اشاره به پیشنهادی به وزیر نفت درباره به کارگیری نیرو‌های بومی منطقه در فعالیت‌های وزارت نفت گفت: طبق این پیشنهاد عنوان شده، با وجود ۵۳۰ حلقه چاه نفت در رامهرمز و رامشیر دو نفر نیروی حراست بومی برای هر چاه نفت به کارگیری شود.

اقبال محمدیان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان از بکارنگرفتن نیرو‌های بومی در فعالیت‌های وزارت نفت در مناطق رامهرمز و رامشیر انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به کارگیری نیرو‌های بومی منطقه در فعالیت‌های شرکت نفت در رامهرمز و رامشیر می‌تواند بسیار مفید باشد، افزود: بدون شک نیرو‌های بومی تعلق خاطر دارند و در صورت بکارگیری رضایت اجتماعی حاصل می‌شود. متاسفانه در حال حاضر نیرو‌های بومی منطقه با وجود فعالیت‌های گسترده شرکت نفت بیکار هستند.

عضو «کمیسیون عمران» مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد از نفت کشور از منطقه رامهرمز و رامشیر استخراج می‌شود، تصریح کرد: این درحالی است که در این مناطق ۵۳۰ حلقه چاه نفت و سه مجتمع بزرگ نفتی مشغول به فعالیت هستند.

محمدیان در ادامه به اشاره به پیشنهادی به وزیر نفت درباره به کارگیری نیرو‌های بومی منطقه در فعالیت‌های وزارت نفت بیان داشت: طبق این پیشنهاد عنوان شده، با وجود ۵۳۰ حلقه چاه نفت در رامهرمز و رامشیر دو نفر نیروی حراست بومی برای هر چاه نفت به کارگیری شود که این مسئله می‌تواند زمینه اشتغال ۱۰۰۰ نفر را فراهم کند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: در حال حاضر دستورات دراین زمینه از سوی وزیر نفت صادر شده، اما زیر مجموعه وزارت نفت در منطقه به این مسئله عمل نمی‌کند و برخی از مسئولان عنوان می‌کنند که به کارگیری این تعداد نیرو بار مالی دارد. در صورتی که این منابع را می‌توان از پیمانکار پروژه‌ها دریافت کرد.



انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی

به گزارش همشهری آنلاین، زارع‌پور در صفحه خود در یک شبکه اجتماعی بومی نوشت: «خلیج‌فارس، دریایی استراتژیک و راهبردی در دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است. سال گذشته با همت متخصصین کشور و با دانش بومی، جزایر سه‌گانه همیشه ایرانی خلیج‌فارس از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند تا زیرساخت لازم برای ارائه ارتباطات پایدار و پرسرعت به هموطنان عزیز ساکن جزایر فراهم شود.»

وزیر ارتباطات در پایان پیام خود از هشتگ خلیج فارس هم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست کد خبر 848142 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات خلیج فارس تکنولوژی (فناوری) اینترنت

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان