Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@15:34:18 GMT

شیوه جدید احراز هویت دستگاه های دیجیتال با عرق کاربر

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۴۴۹۰

شیوه جدید احراز هویت دستگاه های دیجیتال با عرق کاربر

گروهی از محققان روشی برای احراز هویت کاربران دستگاه های دیجیتال با تحلیل ترکیبات عرق آنها ایجاد کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، یک تیم تحقیقاتی به رهبری یان هالامک شیمیدان University at Albany در نیویورک روشی برای احراز هویت کاربران براساس ترکیبات عرق بدن آنها ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرق بدن افراد هم مانند اثر انگشت آنها متفاوت است. هالامک در این باره می گوید: ترکیب عرق بدن پیچیده اما مختص هر فرد است. از آنجا که عرق روی پوست ظاهر می شود، تحلیل آن با روش غیر تهاجمی انجام می شود.

در این روش از تعداد آمینواسیدها موجود در عرق بدن هر فرد، فرایند احراز هویت انجام می شود. برای این منظور سطح عرق در طول روز رصد می شود. همچنین عواملی مانند سن، جنسیت و وضعیت جسمانی نیز در نظر گرفته می شود. درهمین راستا از دستگاه هایی هوشمند مانند موبایل یا ساعت هوشمند برای سنجش عرق در فواصل زمانی مختلف استفاده می شود. این دستگاه ها سطح متابولیسم موجود در عرق را اندازه گیری کرده و براساس آن پروفایلی برای کاربر ایجاد می کنند.

پس از آن کاربر می تواند عرق خود را روی دستگاه دیجیتال بکشد. دستگاه به طور هوشمند محتویات آن را تحلیل و با پروفایل کاربر مقایسه می کند و در نهایت به کاربر اجازه دسترسی را می دهد.

هالامک امیدوار است این روش به اقدامی برای افزایش امنیت دستگاه های دیجیتال منجر شود.

اما می توان از این روش علاوه بر احراز هویت برای کنترل سلامت کاربر نیز استفاده کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند

اعتماد نوشت: اینستاگرام از همان آغاز راه‌اندازی‌اش در سال ۲۰۱۰ برای همه مردم در هرجای جهان شبکه اجتماعی جذابی بود، اما جذابیت ویژه‌اش را در ایران مدیون یک چیز بود: فیس‌بوک که یکی از بزرگ‌ترین فضا‌های اجتماع مجازی ایرانیان بود، فیلتر بود و مسدودنبودن اینستاگرام خیلی زود کاربران ایرانی را از فیس‌بوک بیرون کشید.

البته اینستاگرام هم سال‌ها بعد فیلتر شد، اما وقتی که دیگر قاعده بازی عوض شده بود. اینستاگرام آنقدر در زیست روزمره مردم ایران جا گرفته بود که با فیلترشدنش هم کسی جایی نرفت؛ ماندند و پس گرفتند.

گزارش‌های غیررسمی می‌گویند بیش از ۴۰ میلیون ایرانی کاربر اینستاگرام هستند و این شبکه، پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران است.

یافته‌های دیتاک نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ از ۶ میلیون اکانت پابلیک ایرانی در اینستاگرام ۴۵۰ میلیون پست منتشر شده و کاربران ایرانی در هر ثانیه بیش از ۲۵ هزار بار پست‌های اینستاگرام را می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار