Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  عصر دیروز شنبه ۲۰ آبان ماه، تفاهم نامه شرکت فرابورس و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با حضور شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و  نیلی احمد آبادی رییس دانشگاه تهران امضا شد.

شرکت کنندگان در این مراسم امضای تفاهم نامه شرکت فرابورس و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را مسیری برای پیشبرد سریعتر تامین مالی و فعالیت های دانش بنیان دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ابتدای سخنان خود با اشاره به موفقیت شرکت های دانش بنیان اعلام کرد: هم اکنون بسترها و زمینه های مورد نیاز برای نوآوری شرکت ها افزایش چشمگیری دارد. بسیاری از این شرکت ها طی سال های اخیر موفقیت های چشمگیری داشته اند. شرکت های دانش بنیان کنونی نشان داده اند که با کمترین امکانات می توانند به موفقیت های مطلوبی دست یابند.

مزایای ارتباط بورس و دانشگاه

سخنگوی شورای عالی بورس به مزایای ارتباط بین بازار سرمایه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم رابطه این دو نهاد را تقویت کنیم فضای علمی و اقتصادی کشور شاهد تحولات جدی می شود. یکی از مزایای تعامل این دو نهاد تأمین بسترهای فناوری مورد نیاز بازار سرمایه است. دانشگاه های داخل کشور می توانند ابزارهای فناوری و آی تی مورد نیاز بازار سرمایه را تولید کنند و این موضوع وابستگی ایران به کشورهای خارجی را کمتر می کند.

محمدی دومین مزیت این تعامل را تأمین مالی دانشگاه ها را از طریق بورس دانست و گفت: شرکت فرابورس نشان داده ، طی سال های گذشته در زمینه تأمین مالی دانشگاه ها پیشرو بوده است. در مدت اخیر ما توانستیم در فرابورس تابلوی ایده را تأسیس کنیم. همچنین استفاده از صندوق های سرمایه گذاری جسورانه محلی برای تأمین مالی دانشگاه ها شده است.

فرصت سازی صندوق های سرمایه گذاری جسورانه

وی، سومین مورد از مزایای تعامل این دو نهاد را آموزش قیمت گذاری فناوری از طریق بازار سرمایه دانست و تصریح کرد: بازار سرمایه مکانی است که عرضه و تقاضا قیمت علم و دانش را مشخص می کند. ما باید از ابزار های بازار سرمایه در دانشگاه استفاده کنیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه بازار سرمایه آمادگی دارد برای تأمین مالی دانشگاه ها و فارغ التحصیلان از تمام ابزارها استفاده کند، گفت: اقدام بعدی بازار سرمایه برای دانشگاه، انتشار اوراق منفعت شهر دانش دانشگاه تهران است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این تفاهم نامه مقدمه ورود دیگر دانشگاه ها به بورس باشد.

منبع: سنا

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس