Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر رستم یزدانی افزود: اگر کودکان در دو سال اول زندگیشان تماس با دود سیگار داشته باشند شانس ابتلای آنها به آسم بیشتر است.

وی افزود: عوامل محیطی می تواند باعث افزایش شیوع آسم شود، بچه هایی که در دوران شیرخوارگی شیر مادر استفاده می کنند، شانس ابتلا به آسم در آن‌ها به مراتب کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آسم یک بیماری التهابی مجاری تنفسی است که باعث انسداد مزمن مجاری تنفسی می شود و فرد مبتلا به آسم حملات مکرری از تنگی مجاری تنفسی را تجربه می‌کند که باعث ایجاد علائم تنگی نفس، سرفه و خس خس  سینه می‌شود.

وی ادامه داد: این التهاب می تواند به مرور زمان افزایش پیدا کند و باعث شود که برگشت پذیری که درانسداد مجاری تنفسی وجود دارد از بین برود و فرد دچار علائمی شود که به صورت ثابت تر برایش بوجود می آید.

یزدانی اضافه کرد: آسم یک بیماری شایع است که در حال حاضر در بین جوامع مختلف تقریبا در اطفال بین 7 تا 15 درصد و در بالغان 7 تا 10 درصد شیوع دارد.

وی گفت: آسم یکی از شایع ترین بیماری هایی است که باعث می شود افراد به پزشکان متخصص ریه مراجعه داشته باشند و یکی از بیماری هایی است که باعث تحمیل هزینه زیاد به بخش بهداشت و درمان جامعه و افراد می‌شود.

وی بیان کرد: آسم بیماری غیر قابل برگشت است و اگر فردی مبتلا به آسم شد تا پایان عمر این بیماری را دارد.

دکتر یزدانی با بیان اینکه بعضی از عوامل هستند که باعث ایجاد حملات یا بروز حملات در افراد مبتلا به آسم می شود، گفت: آب و هوا نقش زیادی می تواند در ایجاد علائم در یک فرد مبتلا به آسم داشته باشد؛ هر چه زندگی شهری تر و صنعتی تر شود، شانس بروز آسم به مراتب بیشتر خواهد شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر کنترل بیماری آسم در اطفال و اینکه آسم درمان نشده در کودکان بسیار خطرناک است، گفت: اگرآسم در کودکان درمان نشود تبدیل به آسم بالغین می شود و تا پایان عمر همراه اوست، همچنین آسم در کودکان باعث می شود که آنها رشد و یا تغذیه مناسبی نداشته باشند.

دکتر یزدانی گفت: شایع ترین علتی که فرد را مستعد به بیماری های حساسیتی می‌کند که آسم هم یک نوع آن است، سابقه خانوادگی و زمینه ژنتیکی است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

ایتنا - آمارهای سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد امید به زندگی زنان در بیشتر کشورهای جهان بیشتر از مردان است. اما علت این مسئله چیست؟
به طور متوسط ​​زنان ۵ سال بیشتر از مردان عمر می‌کنند اما این شکاف جنسیتی بر اساس کشور و سن متفاوت است.

فاکتورهای زیادی مانند عوامل زیستی، رفتاری و اجتماعی وجود دارد که شکاف جنسیتی در امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده تفاوت‌های عمیقی را بین زنان و مردان در مورد علل اصلی بیماری و مرگ زودرس بین دو جنس نشان داد.

در این مطالعه که در The Lancet Public Health منتشر شده، محققان نتایج خود را با مقایسه سال‌های زندگی از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس به دست آوردند.

 
این تحقیق بر روی مردان و زنان بالای ۱۰ سال در سراسر جهان و در ۷ منطقه بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ انجام شد.

بر اساس این مطالعه، مردان بیش از زنان تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به مرگ زودرس می‌شود، مانند COVID-19، سوانح جاده‌ای، بیماری‌های قلبی عروقی، و بیماری‌های تنفسی و کبدی.

از سوی دیگر، زنان بیشتر به امراضی دچار می‌شوند که غیرکشنده است، از جمله مشکلات اسکلتی عضلانی، شرایط سلامت روان، و اختلالات سردرد.

با ادامه بهبود مراقبت های بهداشتی و برابری جنسیتی، شکاف جنسیتی در امید به زندگی احتمالا در آینده کاهش می یابد.

دیگر خبرها

  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از همه دوید!/ همچنان شانس قهرمانی داریم
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است