Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر سیاسی حوزه های علمیه گفت: آنچیزی که دنیای اسلام را از دیگر ادیان متمایز می کند نسخه شفاء بخشی است به نام قرآن، که در دین ما وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ حجة الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی در همایش افتتاحیه دوره تمهیدی حج با بیان نقش روحانیت در عصر حاضر اظهار کرد: ما در دنیا دو گونه ادیان داریم یکی ادیان بشری و دیگری ادیان الهی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه افزود: ادیان بشری برگرفته از فکر ناقص بشر است، که با دستان خود خدایانی خلق می کنند و فکر می کنند دین خوبی را اختیار کرده اند اینها همان بت پرستان هستند.

حجة الاسلام زمانی در خصوص ادیان الهی تصریح کرد: امروزه بیشترین تعداد کسانی که گرایش به دینی دارند مسیحیان هستند که با جمعیتی قریب به 2 و نیم میلیارد طرفدار، پر طرفدار ترین دین الهی هستند. ولی هیچ گاه نتوانستند نیازهای جامعه بشری را بر طرف کنند.

وی تاکید کرد: بعد از دین مسیحیت غیر از اسلام دین زردتشت است که بیشترین جمعیت را دارد که کتاب آسمانی آنها اوستا است، کتاب آنها ابتداء 50 جلد بوده ولی در حال حاضر یک جلد آن باقی مانده است آنهم منبع مشخصی ندارد. این دین هم نتوانسته نیاز های جوامع بشر را استخراج کند.

آنچه که اسلام را از دیگر ادیان متمایز کرده است قرآن است

رئیس دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان های افراطی و تکفیری متذکر شد: هفت و نیم میلیارد جمعیت کل جهان فاقد نسخه شفابخش هستند، "وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ" و ما آنچه را براى مؤمنان مایه درمان و رحمت است از قرآن نازل مى ‏کنیم.

این مقام مسئول در خصوص آیه فوق خاطر نشان کرد: آنچیزی که دنیای اسلام را از دیگر ادیان متمایز می کند نسخه شفاء بخشی است که در حال حاضر در دین ما وجود دارد، قرآن این نسخه شفاء بخش ما را از دیگر ادیان جدا کرده و سعادت در دنیا و آخرت در گروه عمل به قرآن کریم است.

مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه تاکید کرد: ما از این سرمایه عظیم نهایت استفاده را نبرده ایم، ما باید از قرآن استخراج تربیت های قرآنی، استخراج نظام سیاسی قرآنی، استخراج نظام اجتماعی و ... داشته باشیم.

حجة الاسلام زمانی با بیان اینکه آنچه که مفسران در کتب دینی ما آورده اند باید عمل کنیم ابراز کرد: ما نباید به کم قائل باشیم امروزه سرعت تکنولوژی و علم بسیار زیاد است ما علماء و روحانیون با فرا گرفتن معارف اهل بیت پاسخگوی جامعه بشری باشیم.

نظام دروس حوزه های علمیه باید متحول شود

وی با انتقاد از دروس حوزه های علمیه بیان کرد: چرا نباید در نظام حوزه های علمیه دروس اقتصادی، تربیتی و مذاهب اسلامی تدریس شود؟! باید با فراگیری این علوم به داد مردم برسیم. همانطوری که سرعت علم ما روز به روز در حال افزایش است استخراج از معارف اسلامی و از قرآن ما نیز باید به تناسب سرعت داشته باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی بعدازظهرشنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه، اخلاق و فقه سه عامل تحول آفرین در علم و دانش هستند و تحقق آنها مسلتزم اهتمام به لایه‌های عملیاتی می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: امروز متاسفانه در برخی از حوزه‌ها از جمله معماری و شهرسازی اسلامی از الگوی اسلامی علی رغم وجود افراد فرهیخته در تاریخ همچون شیخ بهایی بی بهره هستیم.

امام جمعه قم ابراز کرد: زن و خانواده را مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است ضمن اینکه انقلاب اسلامی منطق قابل اجرایی در جهان دارد.

این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوهایی را در موضوع زن خلق کرده و دشمنان نیز با تمرکز به این مسائل قصد کمرنگ نمودن یکسری دستاورها را دارد.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: تعهد به ارزش‌ها و الگوهای مبنی بر اسلام و انقلاب منطق یک زن مسلمان می‌باشد و این الگوها باید در جامعه نهادینه شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: دانش فنی و بنیه علمی باید در دانشگاه حضرت معصومه (س) و سایر دانشگاه‌ها تقویت بشود ضمن اینکه حضور موثر حوزه علمیه و دانشگاه در عرصه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6090460

دیگر خبرها

  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است