Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی از ثبت نام ۳هزار و ۵۰ دانشجو طی سال تحصیلی جدید دراین دانشگاه خبرداد.

به گزارش ایلنا از ارومیه، میرحسن رسولی صدقیانی در جمع خبرنگاران به مناسبت ربع قرن فعالیت این دانشگاه با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته های مهارتی و کاربردی محور گفت: دانشگاه علمی کاربردی با هدف مهارتی و کاربردی کردن آموزش‌ها، در ۴ گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، کشاورزی و صنعت و فنی اقدام به جذب دانشجو می کند که ۲۵ مرکز استانی در آذربایجان غربی، امسال ۳۰۵۰ دانشجو پذیرش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهرماه امسال، ۲۳ مرکز از ۲۵ مرکز دانشگاهی در سراسر استان اقدام به جذب دانشجو کردند و تنها مراکز مدیریت فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی میاندوآب بودند که دانشجویی پذیرش نکردند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی: در حال حاضر در ۲۵مرکز دانشگاهی سراسر استان، بالغ بر ۹۳۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی ادامه داد: امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در میزان جذب دانشجو در این دانشگاه، افزایش ۲ برابری را شاهدهستیم که نشان از پویایی و علاقه دانشجویان به این دانشگاه است.

وی اضافه کرد: از این تعداد دانشجو، ۶۵۰۰ نفر در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، ۱۶۰۰ دانشجو در رشته های صنعت و فنی، ۹۰۰ نفر در رشته های فرهنگ و هنر و ۳۵۰ نفر در رشته های کشاورزی تحصیل می کنند.

صدقیانی در مورد ادغام دانشگاه های علمی وکاربردی و فنی حرفه ای در سطح کشور گفت:این طرح در بحث وتبادل نظر در سطح کشوری مطرح شده است وطی نامه ای که به دانشگاه‌های علمی وکاربردی استان ها ارسال شده است، این طرح منتفی تلقی شده وادغامی در کار نخواهد بود.

وی همچنین با بیان اینکه طی سال تحصیلی گذشته، 2 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی برگزار شده است از اعلام عنوان این کرسی ها امتناع کرد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان‌غربی
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان غربی
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی