Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:41:09 GMT

وقتي هر بي سر و پايي کارشناس اسلام مي شود!

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۹۸۲۶

وقتي هر بي سر و پايي کارشناس اسلام مي شود!

خبرگزاري آريا - اگر اقتصاد از توحيد تهي شود حاصل اين مي شود که فردي همچون يزيد خودي قلمداد مي شود و پسر پيامبر (ص) خارجي و غير خودي قلمداد مي گردد!
به گزارش جام نيوز، يکي از مباحث مهم در ايجاد رابطه با کشورهاي غير اسلامي تأثير و تاثّر است. يعني اين احتمال بسيار زياد است که بعد از ايجاد رابطه فرهنگ ما متاثّر از فرهنگ آن کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين مساله حتي در توليد هم صدق مي کند. يعني توليدات -ولو اگر توليدات ديني نباشند- اگر با نگرش غير ديني و با فرهنگ غربي مثلا به بازار بيايند تاثير فرهنگي نامطلوبي بر جامعه خواهند گذاشت.
در کتاب «امام حسين (ع) در قتگاه» آمده است:
«لازم است عزيزان توجه داشته باشند که با چه رويکردي بايد به پيشرفت‌هاي اقتصادي چشم دوخت و با چه بينشي به آن‌ها پرداخت. به عنوان مثال اگر يک دولت با شعار تنش‌زدائي باب مذاکره با آمريکا را باز کند ولي اصالت را به فرهنگ غرب بدهد، تسليم اهدافي مي‌شود که آمريکا برايش ترسيم مي‌کند. ولي اگر باب مذاکره با آمريکا را باز کند تا بدون آن‌که مرعوب فکر و فرهنگ غرب شود، حقوق ملت را از آن بگيرد، تسليم اهداف آمريکا نمي‌شود و اين دو، با دو رويکرد يک شعار مي‌دهند ولي دو نتيجه به دنبال دارد. مثل رويکرد به خصوصي‌سازي و انداختن ثروت ملت در دست سرمايه‌داران و رويکرد به خصوصي‌سازي براي آن که مردم - به جاي ادارات دولتي- سرنوشت خود را در دست بگيرند، که با يک شعار دو رويکرد را دنبال مي کنند.»
نکته نخست: تخصص بدون توحيد
براي توضيح و فهم بهتر مطلب فوق دانشجوياني را در نظر بگيريد که دين را يک امر مازاد و جنبي مي دانند. چنين افرادي همه چيز را فقط در تخصص مي جويند و نقشي براي ايمان در اين بين قائل نيستند. لذا تعالي و حيات خود را در هر چه بيشتر فرو رفتن در تخصص مي‌جويند. در حالي که رسول خدا (ص) مي‌فرمايد: «إِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِعَبْدٍ خَيْراً فَقَّهَهُ فِي الدِّين.» چون خداوند خيري را براي بنده‌اي اراده کند او را علاقمند به تعمق در دين مي کند. چون سعادت اصلي انسان با آشنائي و معرفت هر چه بيشتر به دين، تأمين مي شود.
نکته دوم: وقتي هر بي سر و پايي کارشناس اسلام مي شود!
علامه ‌طباطبائي(ره) در کتاب «معنويت تشيع» مي‌فرمايند: در ده سال که امام حسين(ع) بعد از شهادت امام حسن(ع) در مدينه بودند آنقدر شرايط سخت شده بود که کسي به ايشان رجوع نمي‌کرد تا مسائل فقهي خود را بپرسد و لذا از امام حسين(ع) حديث فقهي باقي نمانده است. اين بدين‌معني است که امويان شرايط فرهنگي جامعه را طوري قبضه کرده بودند كه همه، همه ‌كاره‌اند و امام هيچ‌كاره، و مؤمنين واقعي و در رأس آن‌ها امام حسين(ع) هيچ نقشِ فرهنگي در جامعه نداشته‌اند و در انزواي کامل بودند، هر بي‌سر و پايي به عنوان كارشناس و متخصّصِ اسلام حق نظر داشت مگر فرزند رسول خدا(ص) با آن همه تأکيدي که رسول خدا(ص) نسبت به آن‌ها کردند.
نکته سوم: اقتصاد بدون توحيد نتيجه اش حاکميت يزيد بر جامعه است
حضرت سيدالشهداء (ع) قيام کرد تا فکر و فرهنگ دنياپرستي در پشت پرده دينداري را رسوا کند. وقتي پس از رحلت رسول خدا (ص) عده اي به اسم دين بر رأس جامعه قرار گرفتند ولي از اسلام صرفاً اداره‌ امور دنيايي‌شان را مي فهميدند، در نهايت کار به حاکميت يزيدِ ميمون باز مي کشد. يزيد مصداق بارز غرب زدگاني است که از دين تهي مي شوند و فقط ظواهر دنيا جلوي چشمشان برق مي زند. اگر اقتصاد از توحيد تهي شود حاصل ان چيست؟ حاصل اين مي شود که فردي همچون يزيد خودي قلمداد مي شود و پسر پيامبر (ص) خارجي و غير خودي قلمداد مي گردد!
تراز

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: کسانی که شعار زن و زندگی سر می دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می‌کشند و لگد مال می‌کنند، اساتید دانشگاه‌ها را از دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین های خبرنگاران را از بین می‌برند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر پیش از ظهر امروز_شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان ورامین که در مسجد صاحب الزمان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا چیز خوبی پیدا نمی‌کنید که اسلام آن را حرام کرده باشد، هر چیزی حرام باشد، مطمئناً مشکلاتی برای فرد و جامعه دارد، نمونه بارز آن بحث حجاب است که برای بانوان ارزش قائل شده است، حجاب سپر دفاعی برای زنان محسوب می‌شود.

وی در رابطه با فلسفه حجاب افزود: اسلام زن را اجتماعی می‌داند و زن باید در جامعه فعالیت کند و حجاب دیواری است که باعث می‌شود زن در آرامش باشد در جوامع غربی رعایت نکردن حجاب، باعث می‌شود حریم خانواده و بنیان خانواده از بین برود.

تولیت آستان مقدس حصرت عبد العظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: بعد از رحلت حضرت محمد (ص)، پیامبر دیگری نبود و وظیفه پیامبران را امامان معصوم بر عهده داشتندحضرت علی (ع) در دوره امامت خود همه این موضوعات را در دستور کار قرار می‌داد، حضور فعال در بازار داشت، در محله‌ها حضور پیدا می‌کرد و کمک حال افراد ضعیف بود و همه رسالت‌های پیامبر را در جامعه اجرا می‌کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر بیان کرد: قیام امام حسین علیه السلام قبل از اینکه حسینی باشد، قیام حسنی بود و ادامه دهنده راه امام حسن مجتبی علیه السلام بود، زیرا در آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که این قیام امام حسین (ع) به کربلا منجر می‌شود، امامان ما با توجه به شرایط تصمیم گیری و اقدام می‌کردند و مشکلات مردم را رفع می‌کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام در آن زمان بیش از ۴ هزار نفر شاگرد داشت، با درایتی که داشت توانست دین اسلام را ترویج دهد، امام صادق علیه‌السلام در تربیت شاگرد دقیقاً رسالت حضرت محمد (ص) را به کار بست.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: امام صادق (ع) در تربیت شاگردان خود دقت می‌کرد، شاگرد سخنور، با دانش و خلاق تربیت می‌کرد، شاگردانی که پاسخگو باشند تا در مقابل مباحث مردم جواب شفاف و منطقی ارائه دهند.

حجت الاسلام قاضی عسکر در ادامه یادواره شهدای طلبه و روحانی بیان کرد: امام صادق علیه‌السلام در مقابل حاکمان آن زمان با اقتدار برخورد می‌کرد، از احادیثی استفاده می‌کرد که باعث می‌شد اقتدار امامت بیشتر شود، اسلام دین زیبایی‌ها و بسیار بزرگ است، باید اسلام درست تبیین شود، باید احادیث به درستی به جوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه دشمن جوانان کشور را هدف قرار داده است، تاکید کرد: احادیث و مباحث دینی را به درستی تبیین کنید، دنیا در حال تغییر است و اسلام در حال گسترش است، امروز مردم دنیا در کشورهای استکباری از مباحث اسلامی استفاده می‌کنند و از مردم مظلوم فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می‌کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی خاطرنشان کرد: کسانی که شعار زن و زندگی سر می‌دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می کشند، اساتید دانشگاه‌ها را بخاطر حمایت از فلسطین در دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین‌های خبرنگاران را از بین می‌برند، این همان جامعه‌ای است که شعار حمایت از زنان جامعه کشور ما را داشت، بیایید مشکلات و موضوعات را به درستی تبیین کنید و چهره واقعی غرب را به مردم نشان دهید.

منبع: فارس

کد خبر 750489

دیگر خبرها

  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند