Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان افزود: با توجه به اینکه همدان معین استان کرمانشاه در بحث زلزله است تمامی بیمارستانهای این استان برای پذیرش مجروحان احتمالی زلزله مهیا شدند.

زلزله ای به بزرگی 7.6 ریشتر شامگاه یکشنبه کرمانشاه را لرزاند و شدت این زمین لرزه به حدی بود که در اغلب استان های کشور و برخی کشورهای منطقه احساس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیمردان طالبی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طبق تماس های حاصل شده با مسئولان شهرستانی، این زلزله در تمامی مناطق استان همدان احساس شده اما تاکنون خسارتی ناشی از زلزله گزارش نشده است.
وی افزود: با این وجود، تمامی بیمارستانها و دستگاه های امدادی این استان بلافاصله بعد از زلزله به حالت آماده باش درآمدند.
وی اظهار کرد: استان همدان معین کرمانشاه در امداد رسانی است و با توجه به اینکه احتمال بروز تلفات در کرمانشاه زیاد است، همدان آمادگی خود را برای پذیرش مجروحان در مراکز درمانی و انجام عملیات امداد و نجات اعلام کرده است و در صورت نیاز آمادگی اعزام نیرو برای امداد رسانی به مجروحان عراقی را نیز داریم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: زلزله تنها واقعه است که نمی توان مکان، زمان و قدرت آن را پیش بینی کرد بنابراین توصیه می شود هم استانی ها امشب از خوابیدن در کنار پنجره ها پرهیز کنند.
طالبی ادامه داد: مردم اشیایی که احتمال سقوط آنها زیاد است را در حالت ثابت قرار دهند ، تا شاهد سقوط اشیای غیر سازه ای ساختمان و بروز خسارت مالی و جانی نباشیم.
وقوع زلزله امشب در کرمانشاه و احساس شدت این زمین لرزه در همدان موجب خروج مردم استان همدان از منزل مسکونی و حضور در کوچه و خیابان شد.
به گزارش ایرنا، از میان 43 حادثه غیر مترقبه طبیعی در جهان، 34 مورد در ایران و 22 مورد در استان همدان تاکنون تجربه شده است.
7526/2087/3404/خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشار دهنده: محسن اسماعیلی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه خبر داد که از ابتدای امسال تاکنون به ۳۰ مورد رسیده و گفت: از نظر تعداد حوادث و فوتی‌های کوهستان دومین استان کشور هستیم.

محمدباقر محمدی در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت: امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و همچنین تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نیز شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی در ادامه از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان نیز کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبارهای استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استانداردها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • جستجوها برای کودک غرق شده فلاردی ادامه دارد/ پنج روز تلاش بی‌وقفه نیروهای امدادی
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات